Sport

Realno, LAC su bili bolji. Leonard zakazao u potpunosti, dok su ostali bili standardni, i opet nije moglo.
A pitanje je da li cu moci pogledati boks, sjecka mi stream nenormalno, a jos nije ni poceo mec

Meni radi odlicno u aceplayeru ovaj ArenaVision 3, sa rojadirecte sam otvorio link. Jest doduse da je audio na poljskom il kom vec a ne na engleskom ko sto pise al koga je briga :smiley:

Daj neki acestream slabijeg kvaliteta, ovi mi uzasno rade, slab net mi ovde kod djevojke, 2Mbs :frowning:

Sinoc je boks definitivno umro. Cekalo se godinama na ovu borbu, da bi na kraju dobili… pa ovu “borbu”. Vrijeme je da neki novi sport ispliva, da li ce to biti MMA ili nesto trece stvarno ne znam, ali boks mozemo proglasiti klinicki mrtvim, na aparatima je i ceka se da neko iskljuci kablove.

Toliko je bilo dobro da sam zaspao u drugoj rundi, sad pogledao snimak i mogu da kazem da mi je drago sto sam prespavao :smiley:

Ja u sedmoj, zazalio sto sam cekao i cimao se oko streama. Ljdi dobili kombinovano 200 miliona samo za 12 rundi trcanja po 3 minute. Best deal ever

Mislim da je Pakjao zasluzio da pobedi sinoc.Jednostavno veca inicijativa vise cistih udaraca i dosta veca zelja za pobedom.Ono sinoc je bila cista politika i borba oko para … nista vise … razocarao sam se :slight_smile:

A sto se tice nba vec sam rekao i pre nego sto je pocela serija da me ne bi cudilo da LAC prodje dalje i da se veoma neugodna ekipa i da nikako ne leze SAS-u :slight_smile:

Sad odgledah snimak Mayweather vs Pacquiao…majko mila koliko dosadan mec! Jedva sam izdrzao do kraja.

Kao laiku, meni je nereseno ovde jedini realan rezulatat, jer Manny nije bio dovoljno agresivan, a Floyd se samo, kao uvek, uspesno branio i bezao. Jos jedna potvrda, da je De La Hoya trebao da bude proglasen za pobednika u mecu sa Floyd-om.

Naravno, kao vecina, navijao sam da pobedi Manny, nazalost ovo je stvaran zivot, a ne film, bas mozda Rocky serijal, pa da “dobro” pobedi “zlo”. Ovako, imamo osudjivanog zlostavljaca zena i neizdrzljivo prepotentnog egomanijaka koji slavi na kraju.

Posle sinošnjeg/jutrošnjeg meča boks je definitivno mrtav. Za šta su ovi ljudi dobili zagarantovanih 180 tj 120 miliona majko mila.

Daće Bog da ćemo više ikad videti ovako nešto:

Fight of the century my ass

Celsi prvak a vi pricate o budalama koje se nabadju u glavu za 100 miliona… :slight_smile:

Pa kad dobijaju pare po rundi. Obojici odgovara da se tuku svih 12 rundi. Zabole njih uvo ko ce da pobedi kad dobijaju po 120 milki ako izguraju do kraja. Kada bi dobijali pare po kolicini udaraca, e to bi bilo vec nesto.

Gdje bre nadjes te (netacne) informacije? Dobijaju ljudi zagarantovane pare, kakvo placanje po rundi :slight_smile:

https://twitter.com/BetBright/status/593829754257694720/photo/1

To je po netu samo tako pisano kao koliko dobiju za mec, rundu, i minut borbe… Ali je samo podeljena ta ukupna nagrada pa je on verovatno mislio da dobijaju pare po rundi… Apsurd bi bio da ih placaju po rundi, onda bi maltene svi tukli do kraja, ne bi ni bilo nokauta…

Au, onda sigurno nisam jedini koji je tako doveden u zabludu.

^what he said. To je kao kad novine napisu da Ronaldo po minuti utakmice zaradi xxx novca. Ne znaci da je placen po minuti, nego su djelili zaradu sa brojem minuta, zvuci nekako impozantnije :slight_smile:

Za 10% njihove zarađene sume ja bih primio sve udarce koje su ova dva šarlatana razmijenili sinoć. Ma šta 10%, za 1%.

:smiley:

Najjace je sto obojica izgledaju kao jarani na sparingu, pa se dogovorili “mojne u lice”. Ne moz’ covjek vise ni krvi na boksu da vidi.

Vrh :smiley: