Sport

:smiley:

Ovo za FIBA ne mogu da verujem. Koji su to debili! Pa nadam se da od toga nema nista. Ali i ako bude sami smo krivi posto smo mi jos veci retardi! Niko se ne bori za nasu kosarku nego samo za svoje pedu!

Teodosic,Bjelica i Marjanovic u u petorci sezone evrolige.Pored njih tu su jos i Rejes i Spanulis :slight_smile:

Zna li neko dobre HD ili barem kvalitetne strim sajtove za prenos vecerasnje utakmice Barsa-Bajern? Znam da ima prenos na Arena sport, ali ja je nemam jer sam na SBB kablovskoj.

Imaš na НТВ+ ФУТБОЛ 1 [URL=“http://oo.ucoz.ru/publ/rossijskie/ntv_futbol_2_hd/14-1-0-13”]2 [URL=“http://oo.ucoz.ru/publ/rossijskie/ntv_futbol_3_hd/14-1-0-14”]3 HD
Moraš imati instaliran ACE Player HD da bi gledao strimove.

Hvala prijatelju!

Ovi rusi su vrhunska slika, ako hoćeš sa nekim drugim komentarom imaš ovde.
U poslednje vreme najbolje linkove nalazim na twitteru.
Uvek lovim one sa oznakom 9000 kbps 1080p. To je najjača slika.

Blagosloven da si! Sta vise da kažem! Sad da ja lepo sve setujem, svi ti linkovi uvek idu preko ace HD playera tako?

Da :wink:

Da li je moguće da Bajern ide u finale! Koja bi to ludnica bila… :party:

Uf, uf, Nejmar ga opet uvalio Bajernu. :smiley:

Sad je gotovo :slight_smile:

Sent from my iPad using Tapatalk

Ma samo da bude zanimljiva tekma, sa sto vise golova. Samo da Barsa ne pocne da smara sa dodavanjima u zadnjoj liniji (iako im to odgovara), bicu primoran da promenim kanal.

Mislim da ćeš menjati kanal :slight_smile:

Sent from my iPad using Tapatalk

Konačni podaci o Mayweather vs Pacquiao:
Ukupni revenue 550-595 miliona $. Oboren svaki rekord. Mayweather dobio 210 mil, a Pacquiao 140.
Tuga pregolema

Barsa - Juve 06.06.2015. place your bets :smiley:

Pa barsa je favorit to ce sigurno svi reci al videcemo sve je tu moguce :slight_smile:

Bravo Juve! Pisaj po Realu, sad je red na Barsu! :smiley:

Salu na stranu, Barsa je daleko jaca i veci favorit, ali finale je finale, nema tu mnogo kalkulacija. Meni je drago samo da je Juve dosao tamo gde pripada, do 1/2 a onda i do finala. Sjajna sezona, tj zadnje 2-3 sezone su dizanje forme i uspeha. Videcemo sta ce biti.
Forza Juve!

PS: 26!

Mene ovo podseća na 2011-12, samo zameni Chelsea sa Juventusom :slight_smile:

Ne moze bolje finale, ko god da pobedi, pobedio je Fudbal!