Sport

Nema potrebe za ovim “krmak” nije ovo RSB forum. Piši normalno ili nemoj ni da pišeš. Da bude dobra košarka, normalna atmosfera i da potraje što duže… :wink:

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

E moj Pavlovicu ccccccccccccccc, onaj Tepic i Milosavljevic dusu da ispuste jer moraju i za ovoga da igraju ._.

Jel ste snimili Vujosevica kako se bije u tunelu?

Evo na B92 je objavljeno da je rijec o nekom Zvezdinom funkcioneru. Izgleda i kad bude mrtvih nece biti dosta.

Pa to ja pricam. Jos Mitrovic gospodin kaze kako mu je krivo sto ovo nije bilo finale pa da oba kluba igraju Evroligu a ovaj se maklja u pozadini…

Kakvo je zlo ovaj Vujosevic, treba mu zabraniti bilo kakav kontakt sa sportom i poslati u neku ustanovu na lecenje…

Kao scena u Nadrealistima! :slight_smile:

Nije tacno da su se tukli, vec su razmenjivali brojeve :wink: :smiley:

Al sad gledam snimak, i ovaj iz Zvezde i Vujosevic krecu na istog lika.

Lepo se vidi da se Vujosevic i onaj celavi lik iz Zvezde brane od nekih trecih lica, nemojte teziti senzacionalizmu.

@Grobari Mordor

:cool:

Dakle odmah da kazem, ne navijam ni za Zvezdu ni Partizan, ne pratim domacu kosarku jer mi je iritantna, i apsolutno me ne dodiruje ni na kakav nacin. Slika mi je smjesna uzimajuci u obzir trenutnu situaciju i naletio sam na nju na nekom fb komentaru :smiley:

E dobro je kad si se ovako jasno ogradio. :hm

Dule nije tukao Mirka Pavlovića, nego ga je verbalno vređao neki navijač Zvezde (navodno isti onaj što je prošle godine ganjao Bogdana po terenu u Železniku) pa su se nakon toga potukli. Ovaj funkcioner Zvezde, koji se tu našao i ne znam ko je, razvađa i u neku ruku brani Duleta. Medijski spin je čudo.

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

Bili su bolji, krivim samo nas za ove dve tekme. Neorganizacija i slab protok lopte. Oni su pogodili su sve sto su mogli da pogode, tako da ni tu nije bilo srece.
Izaci jaci iz ovih dvomeca, mozda stati i poceti sve iz pocetka. Ili krenuti korak po korak. Pokusati bistre glave uci u zavrsnicu nase lige i nastaviti dominaciju. Nema EL, nije smak sveta. Nama su falili mnogi poeni u ove dve tekme, a najvise Saletovi. Od sukoba sa debelim, jako cudno igra. Ne ide. U svakom slucaju HVALA igracima za sve. Ipak sa pocetka sezone i sada, veliki je uspeh. Hvala na borbenosti. Ne moze se KKP zameriti bilo sta. Zaduzili su nas, koliko niko nece nikada. Bice bolje.

Fotosop i to los. Ali zato ovo nije :stuck_out_tongue:

Mala ali istinita sala :slight_smile:

PS: Derbi u fudbalu najverovatnije u nedelju od 18h!

Ma bole mene patka stari, meni je samo bila smjesna slika, a nasa (vasa) kosarka me ne interesuje uopste, kao sto sam i naveo, ne znam cak ni 2 igraca nabrojati iz svakog tima :smiley:

Kvazinavijanje je za djecu i nezaposlene ljude, true story.

A gaming za matore i ostvarene ljude. :smiley:

PSSSST ovo je gejmerski forum, ish tamo :stuck_out_tongue:

Kada se sve završilo, a Zvezda je novom pobedom došla do konačnih 3:1 i ostavila crno-bele bez Evrolige, Nikola Kalinić nije potrčao sa većinom crveno-belih u tunel, do kog su bežali pod kišom upaljača. Okrenuo se na sasvim drugu stranu terena i, na čuđenje mnogih “grobara”, zajedno sa mladim kapitenom Zvezde Lukom Mitrovićem uputio se pravo među - Partizanove igrače.

Tamo ih je pozdravio, kao što je to uradio i kada su crno-beli pobedili Zvezdu pred “delijama”.

Svaka mu cast :slight_smile:

Sreca sto nema jos jedna da se igra. Tema bi opet zavrsila zakljucana kroz plafon pola strane!