Nema potrebe za ovim “krmak” nije ovo RSB forum. Piši normalno ili nemoj ni da pišeš. Da bude dobra košarka, normalna atmosfera i da potraje što duže…
Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša
Nema potrebe za ovim “krmak” nije ovo RSB forum. Piši normalno ili nemoj ni da pišeš. Da bude dobra košarka, normalna atmosfera i da potraje što duže…
E moj Pavlovicu ccccccccccccccc, onaj Tepic i Milosavljevic dusu da ispuste jer moraju i za ovoga da igraju ._.
Jel ste snimili Vujosevica kako se bije u tunelu?
Evo na B92 je objavljeno da je rijec o nekom Zvezdinom funkcioneru. Izgleda i kad bude mrtvih nece biti dosta.
Pa to ja pricam. Jos Mitrovic gospodin kaze kako mu je krivo sto ovo nije bilo finale pa da oba kluba igraju Evroligu a ovaj se maklja u pozadini…
Kakvo je zlo ovaj Vujosevic, treba mu zabraniti bilo kakav kontakt sa sportom i poslati u neku ustanovu na lecenje…
Kao scena u Nadrealistima!
Al sad gledam snimak, i ovaj iz Zvezde i Vujosevic krecu na istog lika.
Lepo se vidi da se Vujosevic i onaj celavi lik iz Zvezde brane od nekih trecih lica, nemojte teziti senzacionalizmu.
@Grobari Mordor
Dakle odmah da kazem, ne navijam ni za Zvezdu ni Partizan, ne pratim domacu kosarku jer mi je iritantna, i apsolutno me ne dodiruje ni na kakav nacin. Slika mi je smjesna uzimajuci u obzir trenutnu situaciju i naletio sam na nju na nekom fb komentaru
E dobro je kad si se ovako jasno ogradio. :hm
Dule nije tukao Mirka Pavlovića, nego ga je verbalno vređao neki navijač Zvezde (navodno isti onaj što je prošle godine ganjao Bogdana po terenu u Železniku) pa su se nakon toga potukli. Ovaj funkcioner Zvezde, koji se tu našao i ne znam ko je, razvađa i u neku ruku brani Duleta. Medijski spin je čudo.
Bili su bolji, krivim samo nas za ove dve tekme. Neorganizacija i slab protok lopte. Oni su pogodili su sve sto su mogli da pogode, tako da ni tu nije bilo srece.
Izaci jaci iz ovih dvomeca, mozda stati i poceti sve iz pocetka. Ili krenuti korak po korak. Pokusati bistre glave uci u zavrsnicu nase lige i nastaviti dominaciju. Nema EL, nije smak sveta. Nama su falili mnogi poeni u ove dve tekme, a najvise Saletovi. Od sukoba sa debelim, jako cudno igra. Ne ide. U svakom slucaju HVALA igracima za sve. Ipak sa pocetka sezone i sada, veliki je uspeh. Hvala na borbenosti. Ne moze se KKP zameriti bilo sta. Zaduzili su nas, koliko niko nece nikada. Bice bolje.
Fotosop i to los. Ali zato ovo nije
Mala ali istinita sala
PS: Derbi u fudbalu najverovatnije u nedelju od 18h!
Ma bole mene patka stari, meni je samo bila smjesna slika, a nasa (vasa) kosarka me ne interesuje uopste, kao sto sam i naveo, ne znam cak ni 2 igraca nabrojati iz svakog tima
Kvazinavijanje je za djecu i nezaposlene ljude, true story.
A gaming za matore i ostvarene ljude.
PSSSST ovo je gejmerski forum, ish tamo
Kada se sve završilo, a Zvezda je novom pobedom došla do konačnih 3:1 i ostavila crno-bele bez Evrolige, Nikola Kalinić nije potrčao sa većinom crveno-belih u tunel, do kog su bežali pod kišom upaljača. Okrenuo se na sasvim drugu stranu terena i, na čuđenje mnogih “grobara”, zajedno sa mladim kapitenom Zvezde Lukom Mitrovićem uputio se pravo među - Partizanove igrače.
Tamo ih je pozdravio, kao što je to uradio i kada su crno-beli pobedili Zvezdu pred “delijama”.
Svaka mu cast
Sreca sto nema jos jedna da se igra. Tema bi opet zavrsila zakljucana kroz plafon pola strane!