Sport

Meni je beskrajno zanimljivo kako se razmišljanja navijača tako dijametralno razlikuje po pitanju svega vezanog za njihove klubove. Normalno je da se mišljenja razlikuju od čovjeka do čovjeka, ali da su baš u svemu suprotna to još nisam doživio. Dok sam bio mlađi pokušavao sam da se ubijeđujem s nekima, međutim ma koliko činjenica iznio, suprotni stavovi su ostajali baš to - suprotni. Jedno brdo, dva univerzuma, dvije crkve, dva Boga i dva Lucifera, dvije dogme i sve izvan mog tora je jeres…

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

I dobro je dok je tako.
Ovo nema nigde na svetu i ne bih menjao ovo ma nema tog uspeha. Ako nesto imamo, to je rivalstvo. Nista lepse nego peckanje kolega na poslu, drugara itd. Pa kakav god da je sport. I taj fudbal, koliko god ocajan bio, derbi je derbi, brend ove zemlje i to je cinjenica.

A sto se suprotnosti tice. Buraz rodjeni cigan, ja grobar. Plus skroz razliciti ukusi :smiley:

Vujosevicu treba da se zabrani pristup bilo kakvom sportskom objektu u Srbiji, koja je to prostacina od coveka, on da trenira nekoga, boze me sacuvaj. Koliko je ispada imao covek i nista. Koja smo banana drzava.

Da nije bilo njega, mi nikada nista ne bismo uradili u kosarci. 2010 odvesti tim na F4. Pa ne znam kakav da je, ali ti komentar nije na mestu.

On je cist primer nekoga ko je veliki u pobedi a mali u porazu.Dok je sve islo dobro i dok je uzimao titule i nizao uspehe sve je super a cim ima neko bolji to je vec problem i odmah je neko drugi kriv i to je znak da treba poceti sa kukanjem i plakanjem kme kme kmeeee.

Time-out na vrijeme dok ne bude tehničkih grešaka.

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

**
DEFINITIVNA ODLUKA:** Večiti derbi se igra u subotu od 18h

Kakav preokret Bajerna sa 1:3 na 5:3, sada je već 6:3 (večeras 5:0 a tek je 40’).

:smiley:

ps
nije lako navijačima Porta

Moj predlog je da Partizan krene ispocetka, tj. da se orijentise iskljucivo na ABA ligu. Miloja umesto Duleta i da krenemo sa klincima, ovako vise ne biva.

Partizan napreduje kroz takmicenja i jake utakmice. Bez jakih protivnika, i jakih utakmica, utopicemo se u prosjek koji se zove ABA liga. Dakle, sve moze, ali Partizan bez Europe ne moze :slight_smile:

I da, Dule mi je donijeo mnogo radosti, ali mozda je vrijeme da pocne razmisljati o nekoj penziji.

To je trebalo odraditi jos prosle godine.

Nikad nije kasno. Moze i ove i sledece, samo da bude. Trebaju svima sto jace utakmice. Bez jakih protivnika nema ni napredka. Ako se ostane u ABA ligi kosarka ce zavrsiti kao i fudbal.

Pa koliko god bi bilo lose osnovati neku Jadransku/exYu ligu zbog ovih idiota sa sipke koje gledamo svako malo kako divljaju po stadionima, toliko bi to bilo dobro za fudbal u regionu. Ono sto smo mi u kosarci, to su hrvatski klubovi u fudbalu.

Koje jace utakmice, pa kako smo prosli ove godine u cipiripi kupu i sta smo dobili, nista. Za nas su jake utakmice i sa Cede, Bud i Zvez, dugujemo igracima a za ucesce u kupu treba oko 100.000 evra? Posto nemamo novca mozemo samo da se krpimo ali to ne moze da traje doveka.

To je tacno ali ja ipak nisam za tu varijantu. Ne vidim zasto bi smo se vecito trpali i nesto gurali. Pa ima ovde na balkanu jos zemalja. Pa ajmo sada realno, probali smo zajedno, nije islo zavrsilo se u krvi i suzama.(ne zelim da politisem itd.) Ali tako je kako je. Ajde da se ne guramo u nesto sto nije prirodno i dokazano donosi zlo.
Drzimo se sebe i svoje lige. A ako bas hocemo da idemo sa nekim u neka regionalna takmicenja pa ajde da to makar bude neko sa kime imamo malo bolje odnose realno.

Manite me domace lige i Tamisa i Crnokose.

U vremenu izopačenog fudbala, raznih šeikova i oligarha, a i menadžerskih ego manijaka mene ovaj čovek ne prestaje da oduševljava

Naklon do poda za Kloppa. Više bi ga voleo u arsenalu nego 10 Messija

Dovidjenja, prijatno.

Ljudi, veceras Mayweather-Pakiao, sta prognozirate? Pocinje program oko 03:00, ali bi ta bprba trebala biti tek oko 06:00 ujutru. Taman da se spoji sedma utakmica LAC-SAS i onda borba!

Navijam za Pakjaa al mislim da ce pobediti Mejveder iako me nervira mnogo :slight_smile: A lac-sas nmg da iscekam … :tap: