Sport

Sat iznad kosa radi normalno, to je samo grafika na tv zabagovala…

Sory, sad tek vidim da ni on nije radio, vec samo sat za napad…

Duletova skola sta reci :smiley:

Sramota! Ruka mu se sasušila, đubre jedno.

Sta li ce tek biti u domacem prvenstvu ne smem ni da pomislim…

A najgore od svega sto ga DV brani jos…

Pavlović naseda na provkaciju i to je njegova greška, ali se ne svira faul kada ga igrač provicira, već usled njegove reakcije. Nije to osnovni razlog, ali je vrlo prljav način delegiranja i ponašanja sudija.

Sudije su uvek krive ma kakvi., pricaj mi pricu :slight_smile:

Sudije su uvek krive ma kakvi., pricaj mi pricu

DV je bolestan čovek, tu nema sumnje i u to sam se više puta uverio, al’ ovo je sam vrhunac Mont Everesta…no comment

Odlična utakmica Zvezde, dobili su nas onako kako smo mi njih dobijali nebrojeno puta u prethodnim godinama, muškom igrom i kontrolom skoka. Partizan sinoć previše mekan, bez koncentracije i prave podrške sa tribina. Saša Pavlović treba da se ugleda na Gagija Milosavljevića i Milenka Tepića, ako već neće na Nikolu Kalinića koji nas je samleo na oba kraja terena, svaka mu čast, večeras je pokazao da je s pravom reprezentativac. Inače vrhunska serija, da nisam navijački obojen istinski bih uživao u odličnoj košarci. Sad tek ostaje žal za onim porazom u Podgorici, jer Srbija zaslužuje ova dva tima u Evroligi, gledao sam malo drugo polufinale i utisak je da su obe ekipe za klasu lošije od srpskih. Još jednom čestitke Zvezdi, ćeraćemo se još (malo). Poruka mojim igračima, prvenstveno SP, u pobjedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi.

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

Ovo sto kazes da je odlicna serija. Nemam SK pa sam prinudjen da gledam makedonske prenose. Njihovi komentatori sinoc su imali visestruki orgazam. :smiley:

Mene odusevljava Kalinic, ima onu pozitivnu drskost ko Boki i Danilovic. Popravio je i sut za 3 poena i sa poludistance, jos kada bi znao produzeni korak aka Kecman gde bi mu kraj bio :).

Kljucni faktor je bio Mitar i ponasanje Pavlovica ko da je dete od 15 godina, po meni glavni krivac za poraz u Podgorici kada je krenuo na ono kucanje. Imam utisak da se namerno tako ponasa kako ne bi igrao jer ja drugi razlog ne vidim i ono vredjanje Kalinica za vilicu…Nemam reci. Ako uporedimo njegovo igranje prosle i ove sezone ko nebo i zemlja.

Po meni Partizan nije trebao da udvaja Marjanovica u ovoj utakmici jer su bili raspolozeni, trebali su da igraju ko Sac protiv LA, pusti Bobija a ostale cuvaj.

Jos nesto, ukoliko Partizan prodje pod znakom? Ne vidim na koji nacin cemo imati dobar tim za EL, mi jednostavno nemamo kvalitetne igrace poput Bogdana, Lovernja…cak i sa njima smo imali los skor, o prama da ne govorim. Ukoliko ne prodjemo sto je najverovatnije, mislim da bi trebali da igramo samo ABA ligu i nista vise i da se krene iz pocetka jer ovako vise ne moze i generalno dosta toga za klub je uticalo i Duletovo ponasanje, prvo ja ne bih finansirao Par, nit se zna ko pije a ko placa, ukoliko bi zakasnio sa uplatom Dule bi me zesce ispljuvao na sledecoj konferenciji. Pa ko je lud da ih finansira.

Drugo, drzava ne treba uopste davati novac klubovima. Moze al pod uslovom, evo ti pare, napravi igraca ali mi imamo procenat od njegove prodaje i mislim da bi to bilo super i ostvarljivo, a ne ovako rupa bez dna isto ko sve drzavne firme.

Odlican komentar za ovo finansiranje klubova, sve se slazem, sa time treba stati jednom zauvek, privatizacija i cao. Privatizacija u kosarci ima mnogo vise potencijala nego u fudbalu zbog toga sto mafiji i politicarima nije zanimljiva jer nije finansijski isplativ sport. Sad ce neki ovde da se popale, ali jos manje ima smisla finansirati privatni klub Nebojse Covica nego jedan drzavni klub.

Da se vratim na utakmicu - ja ne znam koji je kur@c Sasi Pavlovicu, bas da ga vidim da li sme onako da ponasa u NBA. Dobili ste nas zahvaljujuci skokovima, mislim da ste imali 20/17, a mi 16/7 (def/off). Iskreno mislim da ova serija ide do 5 utakmica jer je apsolutno nerealno da nas dva puta zaredom dobijete pred nasim navijacima, a onda tamo kom opanci, tom obojci. Ostaje zal sto se ne sastajemo u fialu, ali mec u PG nije resilo to sto je Sasa Pavlovic isao na zakucavanje nego to sto je sudija priznao kos za 3 poena kada se povlacila mrezica, a jos je i snimak gledao. Ali Buducnost je drzavni projekat, pa se sve radi da odu u EL. Nadam se da ce Cedevita da im poremeti planove.

Kalinic je dobar, ali nema pozitivnu drskost (nju je imao i na SP), vec sada ima negativnu bezobraznost koju je pokupio od onog austrijskog konjusara, kopaca ociju - Jake Blazica.

https://youtu.be/y3VjkZSrAKE

https://youtu.be/JZZJJJhZq14

kraj snimka, obratite paznju na Murica.

Ovo su dva momenta koja nisu pomenuta ni u prenosu ni u medijima. Koga je i kako Djenka isprovocirao da sasluzi ovo? Opet kazem, ne smem da zamislim sta ce biti u domacem prvenstvu, jer ovo je primilo neke prilicno bolesne dimenzije.

Ma ko shisha domace prvenstvo. Sto se mene tice, nek odigraju ligaski deo, kad nam je liga ionako dovedena do besmisla. Samo sluzi da odredi ko ide u ABA.

Sa jedne strane Muric i Pavlovic, sa druge konjusar i Lazic (lakat na Bokija bez lopte). Dok su Gagi i Kalina za primer borbenosti :wink:

E stvarno vise skoro uvek isto. Satro igraju uvek 5 utakmica. To je varijanta ajde svi da prodamo karte pa poslednju ko dobije! Tako je od kada znam za sebe.

Pitanje je kako ce se Partizan psihicki oporaviti nakon ovog poraza.

Sto je najgore oni uopste nisu toliko lose odograli. Da im je neko pre utakmice ponudio da ubace 85 poena uz solidan procenat suta sigurno bi prihvatili. Presudili skokovi kao i uvek.

Ja mislio kad smo prisli na -1 da je to gotovo, sad cemo ih samleti, kad ono…

Moj cale bi ti reko: mnogo si mislio…Uzmi knjigu, uci, nece oni pare da ti daju :smiley:

Nzm sta je onom Pavlovicu bilo sinoc stvarno mi nista nije jasno.Ovo bas nisam ocekivao od njega.Zaboravili ste da pomenete i ovo kad je napao Kalinica :slight_smile:

I jos onaj krmak Vujosevic se zali na sudjenje…ccc pa da je imalo pravde neke trebalo je sudija da izbaci Pavlovica nacisto iz igre jer 3 puta sinoc pravio glupost.Pavlovica postujem jer je najbolji i najiskusniji igrac aba lige i ima dobru karijeru i igrao je u velikim ekipama al ono sinoc bas nisam ocekivao od njega.Bas me razocarao moram priznati