Fanovi za pozeleti. Nesto sto MS ne moze da kupi plus kad Sony obeca, on to ispuni, dakle, bice dobar servis
Pa kad prodajete ono što niko neće, vaše propale investicije
Ne prodajem ja nista brt
Moguće, učinilo mi se
Kena, GTA trilogy, Borderlands 3…
Pa kome to još treba?
a to hahahah ma ne, narod hoce u prvih mesec dana, posle mrka kapa. A ja stvarno ne mogu igru da predjem za 3 dana da bih je odmah prodao i onda velicaon razmenu kao ultimativni vid servisa
Ja vise ne znam da li sam fan boxa ili sonyja, jurio turske kodove za gold pa konvertovao u game pass, jurio belgijske za psnow u stvarnosti, suvišan mi je svaki od tih servisa jer sve sto odigram bi me manje kostalo kada bih kupio
Da je sad 2008. godina tacno bi postojala grupa na fejsu, “Svi mi koji bismo voleli da nam Nikola seruje njegov Xbox i Sony account” !
Svakako mi ne pada na pamet da placam nesto da bih dobio PS i PS2 igre. Cak i za PS3 nemam nesto velike zelje. Ima tu par naslova koje zelim da odigram a koji su vec u PS NOW, poput Infamous 1 i 2.
Bar ono sto sam prelistavao, ovaj ps now ne moze ni da pridje game pass-u… a videcemo sta ce biti kada stigne novi servis. I ja se nadam da ce biti bar slican game pass-u, u suprotnom nema sta da trazi pored game pass-a.
Gurnuce Sony ogroman broj PS4 naslova i sad ekskluzive za PS5 iz 2020. i 2021. godine. Za nadolazece cemo videti koliko ce im trebati da ih gurnu u servis. Ono sto mene, ajde da kazem brine, je to sto mislim da Sony zapravo nema taj finansijski kapacitet da bi nas recimo castio naslovima poput Red Dead Redemption 2, Marvel’s Guardians of the Galaxy i slicnim AAA naslovima iz 3rd party studija. Voleo bih da gresim.
Nagadjanja to nam ni Nudl ne bi potvrdio
Ma otkud znam profo, neka bude kako bude. Njih ce da boli glava ako zajebu stvari, ne mene
Sony ekskluzive igraju se na dam izlaska preko razmene.
Razmisljam sta uopste mogu da ubace od 3rd party igara sto bih trenutno igrao, nema nista. Ono sto sam propustio, propustio sam jer me ne zanima mnogo.
Ne vidim ovde bas nista zanimljivo za gamere koji trejduju naloge i imaju jos i xbox pored toga sa gamepassom.
Zapadnjaci koji kupuju na svom nalogu, a pritom su ograniceni budzetom, mozda ce imati neku vrednost od ovoga.
Jedina igra koja me trenutno zanima je Ghostwire Tokyo, a 1st party ekskluzive tog kalibra ne verujem da ce biti u pretplati, ako ne racunamo ovih par najavljenih koji su vec stare kao biblija (Returnal, Miles…)
Jebote koliko mi je krivo sto ne uzeh PS now 12 meseci pre neki dan. To je bila jdinstvena prilika ugrabiti PS premium (1.juna startuje ?) za 60 dolara. Evo stoje mi 60 dolara na walletu i sva je prilika da cu morati da dodam jos 60 za pomenutu uslugu.
Uzmite nalog PSNow na RI, ima ih sada po 1500-2000RSD. Taman da testirate 12 meseci. A onda odlučite da li ćete dalje ili ne.
PS Now je imao sa vrrmena na vreme i velike AAA igre kao što je RDR2. Tako da verujem da sa ovim prelaskom na novi sistem, opet će biti i dobrih 3-rd party igara.
Ostalo je sačekati 1.5 mesec i sve će se znati.
moze objasnjenje, sta je RI?
Razmena Igara verovatno.
Sad videh, do 27.6.2022. Nalog 1300 dindzi.
pa pusti mi na pm da vidim to please
Nudl ne zna, a i da zna ćutao bi ko zaliven.
Gadna stvar taj NDA
Imam GPU, dosta (a tu je i Argentina i Turska).
PS igram samo zbog back buttona na kontroleru (Apex) i zbog drustva, tako da me apsolutno ne zanima ova pretplata.
Pomalo mi se i gadi PS4 koliko je bagovit (milion mana, da ih ne nabrajam), tako da mi se i njihove pretplate gade…
Zelja za PS5 mi je u minusu.