Nadam se da znas da ti treba minimum 65$ da bi radilo… To niko nije naveo ali toliko kosta sa taksama odredjenih drzava, ako nisi drzava bez poreza nece proci sa 60$ u novcaniku nikako.
Imam 64.45 $ u walletu. Problem je sto mi stranica pokazuje acces dineid. Kao error neki a proverio sam 10min pre uplate i sve je radilo ok. Jblte koji sam baksuz level 1000
Nece ne radi link. Zavrseno je. Glitch ne postoji vise. Kako sam sjebao stvar. Greskom uplatim ps plus. Do sada sam pricao sa agentom da mi vrate 60$. Uspesno vraceno.
Divna zenica
Ko je stigao stigao
Place mi se
Nećeš umreti
Ja koji cekam da krene servis i kosta 250$.
Ja sam samo uplatio 60$ da probam. Msm, to je samo 60$ , potrosicu ih svakako.
opet mi se place
Neko? Bilo ko?
Uff ne znam brate… Recimo, ja sam kada sam kupio PS5 dobio Miles Morales Ultimate uz koji je išao i Spider-Man Remaster. Kod je samo za UK nalog a moj nalog je od početka US. Napravio sam poseban UK nalog, aktivirao kod, aktivrao nalog i pokrenuo download i lagano igrao sa US naloga celu igru.
E sad za DLC, mislim da kada je PS4 bio u pitanju, da to nije moglo.
Playstation games are not region locked, but downloadable content (DLC) and service entitlements (including in-game currencies) are locked to their PlayStation Store region . If the region of the PS Store which sold the DLC does not match the region of the game disc, the downloaded content will not be compatible
Hvala
Juče objavljeno, u kolekciji sa novom pretplatom dolaze Returnal, Spiderman original i MM…
Ovo se čekalo, sada zaista se kupuje samo neizdrž za prvi dan, a ostatak se malo sačeka
Objavljeno je prvog dana kada je Sony ovo zvanicno objavio
Jbg, ja ne pratim toliko net, nema se vremena. Meni danas iakočilo. Izvinjavam se što nisam u trendu
Ja tek sad ispratio temu. Ti si bar imao sansu da kupis za 60$, ja ni to nemam
Na PS Store-u PS now mozes uzeti sada samo za 1 mesec izgleda.
Ma opusteno
Realno duze vreme se vuce prica o Spartacusu a skoro je bio i neka vrsta leak-a da ce novi servis biti po nivoima. Plus mesecima unazad znamonda Sony povlaci PS Now kartice iz prodaje i mi nista ne preduzimamo da uzmemo dok je povoljno Sreca moja pa mi servis vazi do 30.10. Puna 5 meseca imam da vidim na sta ce liciti sve to.
A sto se tice pretplate preko store-a, pa da, kao Game Pass, jedan mesec pa obnavljanje…
Kupis igru na razmeni i onda ne mozes da je prodas evo par naloga kod mene i Nikole stoje. Bukvalno kao da sam kupio igru na svom nalogu sto se mene tice raspon od 6-12 meseci mi ne smeta. Kao da smo svi besposlicari pa sve igramo odmah i odjednom
Eto, resio si svoj problem Prophinho