Sony spaja PS Now i PS Plus a servis će biti dostupan u tri paketa: PS Plus Essentials, PS Plus Extra i PS Plus Premium

PS Plus Essentials

PS Plus Essentials is the same as the PS Plus service today, which includes two monthly downloadable games, online multiplayer access, game discounts and cloud storage. It also costs the same: $9.99/€8.99/£6.99 a month, $24.99/€24.99/£19.99 for three months, or $59.99/€59.99/£49.99 a year.

PS Plus Extra

PS Plus Extra includes all of the above but adds a collection of 400 PS4 and PS5 games that can be downloaded. These games will include the likes of Spider-Man, Spider-Man: Miles Morales, God of War, Returnal, Mortal Kombat 11 and Death Stranding. More titles, including those from third-party developers, will be announced nearer the time. Additional titles will be added on a regular basis. PS Plus Extra will cost: $14.99/€13.99/£10.99 a month, $39.99/€39.99/£31.99 for three months, or $99.99/€99.99/£83.99 a year.

PS Plus Premium

PS Plus Premium includes all of the above, but also adds classic games from the PS1, PS2 and PSP (which can be downloaded or streamed), time-limited game trials and PS3 and PS4 game streaming. This service will cost: $17.99/€16.99/£13.49 a month, $49.99/€49.99/£39.99 for three months, or $119.99/€119.99/£99.99 a year.

5 Likes

Generalno me interesuje srednji paket. Ne stizem da igram i ove igre a kamoli u 2022. da se vracam na PS1 i Ps2 eru. Ali okej, ima izbora za svakoga po nesto.

E sad da vidimo samo kada bude izaslo da li ce mi automatski objediniti u recimo drugi nivo jer imam i PS+ i PSNOW

2 Likes

Jedno veliko meh.

1 Like

Uzeces 3 godine iz cuga. Ne foliraj se. I to najskuplji paket :joy:

Iskreno sam očekivao više, ali šta je tu je.

I ovo:

1 Like

So, basically, Live Gold, Game Pass Ultimate Retarded and Game Pass Ultimate Standard. :joy:

Same prices also. :slight_smile:

Ista prica,samo srednji paket me zanima.
Ne nego jos da im platim za igrice iz 1997 :joy:

2 Likes

@MladenVR Ma jok, ne trebaju mi striming i BC igre uopste.

Biće ovo super, ako bude streaming opcija stabilna, taman da mogu da odigram PS ekskluzive na PC-u.

Ima da ukinem i ovaj Essentials ako do kraja godine ne nabavim ps5. Ako nekim slučajem uspem da nabavim konzolu, opet ću uzeti Essentials i to na nekom popustu, ne vidim poentu viših paketa.

2 Likes

Kako su bezobrazni, izignorisali po milioniti put Vitu.

Tuzic.

Kada gledam ove nivoe, ove stare igre bi trebalo da budu u Essentials, drugi nivo da ostane kakav je sad i najviši da ima ekskluzive day 1. Ovako se vidi da nisu znali šta će sa najskupljim paketom, pa je nekom idiotu palo na pamet da bi ubaciti prastare igre bila dobra ideja :joy:

3 Likes

Nema ni EA Play ni Crunchyroll servisa u okviru pretplata a to se negde očekivalo.

Ovo ispada više kao rebranding i ubacivanje PS Now pod PS+.

1 Like

Svi ti dodatni servisi su nebitni, ekskluzive day 1 su ono što bi servisu jedino dalo smisla i učinilo ga konkurentnim GP, pošto je to jedini razlog zašto Sony uopšte i radi ovo. Ovako, opet ispadaju tugaljivi.

3 Likes

Sve dok sony ne ubaci day one ekskluzive ostaće broj 2 sa servisom…

2 Likes

Stvarno ste ocekivali da kroz servis dobijete day one ekskluzive kojih sony brojcano ima dosta vise od xboxa, i kojima je trzisna vrednost dosta veca od xbox ekskluziva? Bice tu verovatno njih, ali sigurno kasnije posto zarade gomilu para prodajom samih tih igara.

Ne sekiraju se oni nesto uzimajuci u obzir prodaju konzole i zarade koju ostvaraju i ovako od prodaju igara. Mislim da oni nece krenuti tako agresivno kao MS sa D1 igrama jos neko vreme. Naravno da bih ja to zeleo jer realno dzaba placam PS+. MP ne igram a od toga sto oni izbace svakog meseca, za godinu dana jedva proberem 2 naslova, realno…

Cemu onda cimanje oko GP like servisa???
@MladenVR isto pitanje i za tebe onda. Ja se slažem da oni prže sa prodajom i ekslkuzivama ali čemu onda ovakav potez?

Pa cisto rebrendiranje brate. A i navikli su da smo debili koji ce i na ovo da se naloze i da krenu da prodaju novac, jer ja sam hit i imam PS1 i PS2 igre a ti si peasant koji ima PS Essentials :sleepy: mislim ne mislim TI kao TI, kapiras sta hocu da kazem :smiley:

Nzm, nisam ja optimističan sa ovim što sony radi. Sad, ne znam da li je njihov servis dostupan i na ostalim platformama ali ako nije, onda ne vidim kako će ovo parirati GP.

1 Like