Mozda je nekom zanimljivo, s obzirom da se u junu sa PS NOW-a uograde-uje na premijum plus, pa cisto da bacim link.
Zato sto sad sto uzmes po ceni od 59,99$ od 01.06. ce biti 119,99$
Nisam ispratio, mogu li skinuti ps5 igre na konzolu ili ide stream?
Ide brate download. 400+ PS4 i PS5 naslova.
Kada podelim sa 6-7 igara koje odigram godisnje, dozivotna
Može jedno off-topic pitanje?
Nadam se da ne zamerate.
Elem, uzeo sam relativno skoro ps4 klincu (i sebi :D) napravio US naloge, pazario Spider-man-a i skontao da DLC šljaka samo kroz UK nalog, ako bih UK nalog aktivirao kao primarni, da li bi mogao sa US nalogom da imam pristup DLC-ovima ili ne?
Plus ne znam da li ici na UK ili US PSNOW
Hvala unapred.
kako uzeti ps now 12 meseci? meni na store-u u ponidi je free trial od 7 dana i mesec dana
Pa kazem ja nema … Nikako brate nema kodova nigde a i kad nadjes kostaju 140€.
Otvorite link preko browsera (okacio sam ss malopre sam išao na link iz tweet-a). Ako idete na UK nalog idite na link iz ovog tweet-a.
Ali isključivo preko browsera.
(ss za uk, u prethodnom postu je ss za us nalog)
daj mi za americki nalog!
Skroluj par postova nazad, da ne dupliram temu.
Kažem ti ime da ima
poduvao sam kurac. Uplatio sam 60 dolara u wallet i kada sam otisao na ovaj link da redimujem dobijem ovo
Probio si led jebiga… pokusaj sa vpn-om
Koji sam baksuz jebote, a 2 drugara pre 2 sata uspeli da kupe. Dajte neki free vpn sve mu jebem, bacih 60 dolara
Tunnelbear. Mogu probati i ja da ti zavrsim. Sa pravim, ne free vpn-om. Ja bacim duplo vise na flasu viskija za sat vremena tako da ne moras da brines za tu lovu mozes kupiti neki igru u krajnjem slucaju.
nece. A krivo mi brate bas, koji treba baksuz da budes da ti se ovo desi. Hiljade ljudi su danas kupovali
Daj podatke resicu ti, nadam se. Samo stavi 2FA.
ma idem da spavam ustajem ujutru u 6.30h. Cujemo se sutra, mozda i proradi