Ja bih platio da ne pise ovakve stvari, da sam Microsoft.
Kupvina igre sa stora i ovo nemaju nikakve dodirne tačke.Preko argentine je igra na tvom nalogu a ovo je više piraterija iskreno
E sada prolaze kartice bez problema, direktno zadnjih sigurno 5-6 meseci, ne secam se kad sam zadnji put kupio igru preko gift, verovatno zbog donešenog zakona …
Igre na Arg su i dalje jeftinije, pogotovo igre koje nisu AAA popularni naslovi. A ti naslovi su opet jeftiniji nego na US ili koštaju isto tako da Arg je i dalje u plusu naspram US regije A to što Padawan hejtuje danima pa posle “e ajde da promenimo temu” to je kriva njegova plava krv
Brate kolko mi se sere kada ljudi porede razmenu sa kupovinom igara… Ubedljivo najgori način za igranje igara. Nikada, ali nikada se ne bih odlučio za ovu opciju. Kao uzmeš nalog, predješ i prodaš. To mi dodje isto kao uzmeš ženu, “predješ je” i šalješ dalje…
Samo kupovina na mom nalogu ili nikako.
Ne blamiraj se Miroslave
Erm… imas neke issues za dozivljajem igara a i zena
Ne verujem da se blamiram više od nekih članova ovde. Svašta se ovde da pročitati.
Još jedan blesav komentar. Ne bih uzeo PC a ne PS osim ako se na Španskom S i C nekim čudom podudaraju. Onda moje isprike što nisam preciznije pisao.
Ova rasprava će se ovako samo nastaviti u nedogled. Ja apsolutno razumem ljude koji koriste razmenu i razlog zbog koje je koriste. Ono što meni nije jasno jeste zašto ti ljudi nemaju razumevanja za nas koji takav način igranja ne volimo. Da na razmeni mogu da kupim igru na svom nalogu, ne bi bilo problema ovako mi to nema uopšte smisla.
Nema to veze sa razumevanjem tvojih ili bilo cijih tripova. Mozda ti volis da se igras iskljucivo u roze papucama, ali to ne menja cinjenicu da preko razmene moze na PS5 da se igra uz minimalan trosak. Sony prodaje jeftiniju konzolu bez diska i dozvoljava takav nacin igranja. Sharing u velikoj meri kompenzuje ekstravagantne poteze kao sto je ovaj sa poslednjim povecanjem cene. To se ne spominje uglavnom u dramaticnim tekstovima i videima gde je cilj samo drama. Sto vise drame, to vise klikova.
Ne vredi dalje pisati. Dupli standardi vrište iz većine članova ovde.
U pravu ste sve.
Ja mislim da Sony primenjuje Vucicevu metodu , kapiram da ce u neko dogledno vreme biti rezanja cena (mozda kad se pojavi slim ili neka novija verzija konzole) i da ce onda kao da prodaju novu konzolu po staroj ceni (mada nije iskljuceno da recimo cenu sa 550 srezu na 450$) i onda kao svi ce freneticno da padaju u trans od odusevljena i pricaju kako su carevi.
Odprilike kao kad je Vucic srezao penzosima penzije ono sto bili besni i on malo kasnije im vratio penzije na staro (cak malo nesto i povecao za nekoliko %) i ono penzosi popadali od odusevljenja i svi kao ono alal mu vera brze bolje otrcali da glasaju za njega, epa slicno ce biti i sa PS5 , zivi bili pa videli.
Sony je postao tolika money grab kompanija da ovu generaciju komotno mogu bez njihove konzole, mozda nekada kada vrate priču kao sa ps4, ovo sad for the players mi je previse, ne mogu
Pa bas obrnuto ispada. Kao MS nece ipak da poveca cenu konzole, a igre za siromasne regije poskupele duplo preko noci.
Na kraju balade, kad podvuces crtu:
449e < 499e
~0 din preko razmene < 6.999 din ARG
.
.
.
Najnoviji Macbook 2999e, iphone 1200e - moze, daj po dva za mene i ceru, sa 5% popusta uz Apple karticu (jednom godisnje). Ne mozes inace platiti racune, jer, stabilnost.
Ko čemu baba o uštipcima tj @padawan i duplo skuplje igre neka priča bez ikakvog smisla kao i ono sa jeftinijom i boljom konzolom,poređenje razmene i kupovine na vlastiti nalog.Kao što neko koristi 12 arg naloga za gpu i igra za 480din čitavu godinu nije znak da svi tako igramo zato drži se oficijalnih cijena na store u poređenju
Treba da prihvatis Profo da je ovo Xbox forum. Sve sto se tice Xbox-a je u redu. Nebitno da li je GPU, kupovina i giftovanje na drugim regionima, izjednacavanje Series S sa PS5. Sve je to okej. Na drugoj strani nista ne valja, to nije dobro, to je piraterija, to su dvostruki standardni. Jednostavno, citas, pijes kafu i smejes se
Plačem male Cernyje od patetike. Plizzz…