Dobiješ Isusa, Ostrog i “Samo Bog može da mi sudi” kao End of the summer Bundle xD
Inače što se igara tiče, pune cene itd. Ja sam došao u taj stadium da me retko šta oduševi da tako kažem, pogotovo da retko kad imam hype za neku igru, film, seriju… Tako da se desi možda dva puta godišnje da izlazi neka hit igra na koju sam spreman da platim punu cenu za nju (mada sony ekskluzive sada češće uzmem na disku na kp jer je svakako jeftinije day one nego 70 dolara na Store-u) kao što će sada God of War i sl.
Igra mi se i Last of Us remaster, remake kako god su ga nazvali ali za to nema sile da platim punu cenu.
A na Xboxu uglavnom sve što sam hteo već imam kupljeno, Arg je odlična stvar i progledao sam sa tom forom. Sit sam se nakupovao svega i svačega. Sada kad su neke AAA igre skočile na regularne cene jbg, ne može sve večno da traje. Ali meni najviše godi u ovom sistemu što mi prolazi moja kartica. Šta me zanima samo Purchase i kraj priče, kako bi inače i trebalo da bude. Na Soniju kad kupujem digitalno, odem na G2A pa odande bunarim povoljne kodove da dopunim novčanik na nalogu, ubacujem kod i molim Boga da ne izbaci grešku. Sreća pa to ređe radim sada jer kupujem samo ekskluzive.
Za razmenu sam imao par iskustava ali pisao sam već o tome tako da nije ni bitno, jedino sa Akirisom sam davno imao share za Crew 2 igru i to je sve prošlo super. Možda kad bi stvarno neko napravio neki sajt gde ne moraš da se cimaš i moljakaš sa drugim članovima nego izlazi igra i kad se klikne na njenu sliku stoji opcija Nosioc = Buy, Guest = Buy i dobiješ potreban info i doviđenja. A da taj neko ko upravlja sajtom vodi računa o informacijama, transakcijama i da nema neke zloupotrebe itd. niti kontakta sa tamo nekim unknown likovima.
Nemaju za igre, ali imaju za PS5.
Razmena je skroz okej. Vrlo malo cimanja, koje realno za nas u Srbiji vredi s obzirom za ustedu.
Naravno, na globalnom nivou, razmena je beznacajma. Ali, mozda i druge zemlje i regioni imaju svoju “razmenuigara”.
@NmY je napisao odlican post gore. Budimo objektivni i realni. Obe konzole imaju nesto dobro i nesto lose. Meni je razmena igara i gamesharing samo plus. Mnoge druge stvari na PSu su mi uzas. Xbox i GPU je fantazija i svaki objektivni gejmer ce to priznati.
Vise volim Xbox, jer meni licno vise odgovara. Razlog zasto jos uvek posedujem PS4, jeste zbog Apexa, statistike u igri i BackButton-a, koji mi lezi uz DS4 bolje od svakog kontrolera (za Apex).
Najbolje je i imati obe konzole, ukoliko imas mogucnosti, jer obe ce ti doneti zabavu, a to je najbitnije, da se zabavimo.
I realno, vece je cimanje Argentina, nego razmenaigara, mnogo vece. I realno, Xbox bi uradio pravi korak da napravi isti gamesharing kao PS. Koliko god ga vise voleo, smatram da je ovo istina.
Mislio sam ja da je bolja kupovina CD. Posto mozes da ga prodas.
U krajnjoj linije CD posedujes.
Ali CD mi nije ok resenje ako zelim duze igru da igram i ocekujem neki DLC.
Jbg nalog US, CD neki EU i nema nista od kupovine DLC…
Hm, istina, zaboravio sam ovo da dodam - od pre koji mesec, sve kupovine na Live Store-u prolaze direktno sa kartice, ogroman plus za Xbox.
Bedak je sto PS wallet dopune cak ni preko (VPN) US amazona ne mogu da kupim, pa moram preko G2A gde moram da gatam u pasulj da li ce mi poslati kod ili moram da prodjem kroz smaracku proceduru reklamacije (ako mi treba nesto na mom nalogu sto je srecom retko, uglavnom sam to za Fifu i pretplate koristio).
Ne znam sto brate. Ja sam jos kad sam uzeo PS4 tamo 2015. napravio Amazon US nalog i na njemu povezao svoju domacu karticu i bez problema kupujem dopune.
Mislim da moras dopune pa onda preko konzole ili browser-a. Mislim da nema za njih ono posebno dopuna kao sto je imalo ranije. Barem nema za ove jace pakete.
Ili da probas recimo na cdkeys da uzmes PS+ obican tipa 5300 dinara za 12 meseci pa da doplatis preko dopune razliku za PS+ Premium Extra.
Vidis ovo mi nije palo na pamet za ekspanzije. Doduse ja kad god sam uzimao diskove, to su bile uglavnom neke GOTY edicije koje su vec imale ekspanzije ali opet dobro si me podsetio. Sreca pa Story Driven PS ekskluzive retko kada imaju neke ekspanzije i uglavnom najjace edicije tih igara ukljucuju samo bonus kozmetiku i soundtrack i sl.
Znam, ali eto ja sam tako popasao za Valhalu, imao cd i onda prodao svakako mi treba druga verzija za dlc.
Cyberpunk zbog toga sto imam CD nije povukao PS5 upgrade.
Zato sam Horizon uzeo digital da kada izadje neki DLC da mogu da uzmem.
Tako da mi CD ne radi posao bas uvek.