Pijem ovo ili Megle 3.2 masti.
Svo ostalo je SPLACINA.
Kao da je neko popio solju mleka i unutra sipao vodu. Takvog je ukusa Imlekovo.
Pored ova dva ima neko u Lidlu domace iz Srbije 4.0 masti. Sveze nije dugotrajno.
Od Imleka nista ne valja ali nista.
Inace i nase domace Dukat isto oko 130din litar.
Mnogo je bre u pm je mnogo.
Rekao sam deci od sutra pahuljice i ostala sranja pravite od cesmovace
Sad mi je jasno zasto X-braca nemaju za PS5… covece koliko je to para za igre na svom nalogu? Cak i uz izdasnog share buddy-ja, pa ne bih ja imao za ipad sa sam kupovao na nalogu covece. Hedonizam level Shaqira.
Zavisi koliko igras. Ja ne delim nista nisakim niti planiram. Igram one sto dodju dzabe uz pretplatu. Uz to ja nemam vremena i onda realno kupim u proseku igru na 2-3 meseca. Kada me uhvati manije kupim odmah 3-4 onda kuliram i razvlacim to mesecima.
E tu se onda postavlja pitanje zašto se iko od vas odlučuje uopšte za takav hobi? Kada se odlučiš za neki hobi, za njega si se odlučio iz neke ljubavi valjda. Baš me zanima da li Collector ide ovako i traži neke oronule i iskorištene figure samo kako bi prošao što jeftinije.
I ja kada sam se odlučio da ću se baviti mačevanjem, znao sam u šta se upuštam i to sam prihvatio.
To su ti neki dupli standardi koji se primećuju ovde a verujem da nisam jedini koji sam primetio.
Btw nikad nisam bio aktivniji u nekoj diskusiji, možda i ispitni rok utiče na to.
Collector je u posebnoj ligi i ne bih ga bas uzimao za primer normalnosti.
Ali ne kapiram sta imas protiv “prosledjenih” igara. Osecas neku emotivnu povezanost sa nalogom?
Svoju ljubav prema hobiju pokazujem tako sto za pare ustedjene ne-kupovinom na svom nalogu, kupim Oled TV i jos poneku konzolu.
Skupa igra na nalogu koju sam presao jos me i nervira. Zarobljene pare koje bi mogao da ulozim u hobi. Kad vidim one silne Fife od 14-ice negde, sve po full ceni… 500e samo tu ode…
Ne svidja mi se share naloga i mislim da se necu time baviti. Volim da mi je sve skockano na jednom nalogu. Jbg argentina je izuzetak, tu imam 6 naloga, a pravicu sedmi jer mi je istekao gamepass
Pa kako bi čovek imao za Dubaji i Španiju da ne pravi 73 naloga na Argentini ? Da nema te Argentine, ili Dača ne bi igaro koliko igra ili bi se čovek razveo. Ali kapiram da bi ovo prvo.