Sony podiže cene PS5 konzola - Disk 549€ / Digital 449€

Ovako i ja radim. Ne koristim share, isto ga doživljavam kao cimanje, iako to možda u praksi nije.

Kupujem igre kada su na popustu, summer sale, winter sale i sl. Nije mi problem da čekam jer svakako nemam vremena da igram igre svakodnevno, tako da ne mogu uvijek da igram igre čim izađu.

Godišnje kupim u prosjeku 1-2 igre po punoj cijeni, i to najčešće bude neka igra koju igram dugo dugo vremena (CoD, BF, eventualno ako izađe neka od “must igara” koje dugo vremena čekam).

4 Likes

Znaci prešao sam na xbox na vreme

Da li Xbox ima opciju razmene ili makar neceg slicnog tome? U slucaju da postoji, sa cenama iz Argentine i Turske, vecina igrica bi imala zaista smesnu cenu.

Pa samim tim da su argentina i turska u procesu necega sto se zove kao tvoj nick na forumu, razmena bi legla ko budali samar

2 Likes

Imamo #gamesharing podforum za ove stvari

2 Likes

Ljudi na temu razmene šta je fazon što nema nigde više onih velikih organizatora sharea? Nisam ulazio par meseci, nigde ništa. Jedva nađoh čoveka da izshareujemo nba

Organizujes sam. Ja sam par puta sam radio :smiley:

To sam i ja primetio da ni za PS4 ni PS5 nema tih “ovlascenih” share osoba. Nasao sam jednu temu gde ima par share-ova za nove igre ali ni blizu onome od pre par godina.

Stigla prinova! Narucio je dan pre nego sto su i madjari digli cene po sonijevoj naredbi…naravno kod za igru nije u kutiji posto nisam hteo doplatim 20€ :rofl:

22 Likes

Možda, ali mislim da se pojavio neki novi način malverzacije pa moguće da su zato i odustali.
Ne bi da ulazim dalje u detalje da se ne širi način kako haha.
Krajnje neobično u ovo vreme godine da nema već otvorenih grupa za fife, 2kove, gow i šta znam šta sve uskoro izlazi.

Ma bi ja, nije da nisam ranije, ali je malo specifična situacija, treba mi 2k ali digital deluxe edicija gde dođu ps4 i ps5 verzija (gameplay bude drugačiji među verzijama) i tona nekih zajebancija za myteam koji jedino i igram.
I to mi treba guest jer guest isključivo dobije te ingame iteme. Imao jedan član sa 11 takvih shareova ali mi promaklo jbg

I ja sam isto odradio danas :joy: Meni je stigao i kod, ali nemam pojma koji je region :smiley:

10 Likes

Koliko ste platili ako nije tajna :slightly_smiling_face:

Dje ste uzimali? :grin:

Ne treba ti VPN, samo stavi američku adresu na checkout. Tako ja radim i nikad nisam imao problema.

@iNikola

770 EUR. Ušao u neku prodavnicu i kupio, poslednji primjerak. Dobio sam Horizon uz njega :slight_smile:
U ostalim prodavnicama nema ispod 800, u Gamesu je 860 sa tri igre. Ovo se sve na CG odnosi

3 Likes

610€ kod istvana za kojeg sumnjam da je alter ego one zene koja komunicira sa nama hahaha, i za ps4 sam pre 8god sa njom razgovarao :laughing:

2 Likes

Ma nije. Ištvan je gospodin čovek. On je zadužen za export-import. Ildiko je zadužena za komjunikejšn :smiley:

8 Likes

Ja ovaj sto sam uzeo kod nas u Game Centru ista kutija kao ta vasa, a unutra disk Horizon-a :sweat_smile:

1 Like

Samo jedan disk? :slightly_smiling_face:

Koliko bi ti? :sweat_smile:

1 Like

Da da jedan disk i to je to. Druge dve igre iz paketa idu ovako na “ruke” sto se kaze.

1 Like