Sony E3 2016 Press Conference: 14. jun u 03:00 (ujutru)

Sony šalje pozivnice za E3 i isto vreme kao i do sada (03:00 ujutru).

Nakon što je Microsoft najavio ranije svoj presser sada imamo i Sony raspored.

A tu je i E3 2016 thread

3 Likes

Gledamo li nesto ovde na forumu zajedno ?

kao i uvek, s tim sto sad imamo novi engine foruma pa ce da izgleda bolje plus comment section prakticno radi kao chat tako da bice zabavno :slight_smile:

1 Like

Uhh al cemo da osetimo cari next gen foruma :smiley:

1 Like

Mislim da ćemo imati i full chat enabled do tada, ali o tome kada ga aktiviramo :heart_eyes_cat:

Heh, prvi put da cu moci da gledam Sony konferenciju u riltajmu…

2 Likes

sa nama polu zombijima :smiley:

2 Likes

Kad bude ubijeva konferencija ocekujem Aisha-inu sliku u pozadini foruma da je gledam na dva mesta.A pozeljno bi bilo i neku screen capture opciju uvesti da pravim ss-ove.Jos ako stavite neki lepi crveni font za pisanje u chatu sa dodatnim fensi smajlicima, you da real mvp :smiley: :smiley:

Prvi put da me e3 ama bas ni malo ne zanima posto mogu da pretpostavim o čemu će najvise biti reci. Pola konferencije ce drviti o glupom PSVR i prikazati neke decije igre, posto za vise nije sposoban, a onda ce da najave ps4k, koji me ne zanima u skorijoj buducnosti. Od igara ne vidim sta bi mogli novo da najave, osim eventualno TLoU 2, ali to i da najave neće za najmanje 2 godine. A da i The Last Guardian ce biti najavljen sa naznakom ‘‘evo samo sto nije’’.

Sve se vec procuje pre same konferencije pa se svodi manje vise na prikazivanje trejlera i nervozno znojenje korporativnih marioneta koje su pre dve nedelje prosli kurs prezentacionih vestina, usiljene osmehe i lazna obecanja da nas ocekuje greatness a onda ce nam na sledecem E3-ju predstaviti novi hardware upgrade. :slight_smile:

3 Likes

Kad smo kod nervoznog znojenja, Uncharted 4 ima trofej koji se dobija tako sto stojis u mestu 30 sekundi i nista ne radis. Easter egg crasha igre na e3 sajmu :smiley:

1 Like

Iskreno, voleo bih da ne urade nastavak TLoU. Odnosno, Neil Druckmann je zaradio moj debeli respect prvom igrom, cime je mozda dokazao da moze na pravi nacin da kontinuira pricu.

Al opet, onaj savrsen kraj. Prosto ne zelim da zapecate sta je bilo dalje.

1 Like

Ako vec pisete kad je konferencija po nasem vremenu, treba da napisete kada je konferencija po nasem DATUMU. jer je to kod nas 14.6. u 03:00, a ne 13.6. u 03:00.

2 Likes