Sledeći God of War i Gran Turismo pored PS5, dolaze i na PS4

Ja to prizeljkujem odavno. Zato je za mene prosla generacija promasaj totalni.
Prosla generacija je bila kanta kada je izasla i ostala kanta.
Najzad doslo iz dupeta u glavu da je 60fps normalno i igrivo.

Zamisli na series x može i u 120

1 Like

Xbox je top top top masina.

1 Like

Imaju full rdna2 u odnosu na polovično kod ps5.Čitao sam nešto da PS5 nema VRR implementiran

Ma realno je glupo poredjenje. Xbox je superiorniji u odnosu na PS5 u svakom pogledu.
Od dizajna, do sirove snage.
Samo je fora sto to zbog nacina izrade igrica itd se nece videti ne znam koliko mnogo.
Ok, neka igrica ce sigurno lepse da izgleda na xbox ili ima koji fps vise.
Ali svakako kada se podvuce crta sve je slicno.

1 Like

Ma ako nemaš adekvatan TV sa svim tim mogućnostima onda nećeš ni vidjeti sve čari novih konzola

1 Like

Znam, imam ps5 i 4k tv ali govno tv. Nije 2.1
Realno bih video da radi brze verovatno.
Za sve ostalo mora pravi TV.

Šta reći…

1 Like

Kakva idiotska poruka boze me sacuvaj, ali Kori je dramoser svetske klase. Ne mozes pobeci od interneta, pa mi koji igramo Fifu dobijemo 10 ovakvih retardiranih poruka dnevno tako da sam ja morao da iskljucim poruke sem od prijatelja jer smaraju. Sad ce sigurno uci u dokumentarac i snimiti kako place jer vredjaju clanove tima i sad je on kao nesto hrabar jer treba da budu ljuti na njega zbog odlaganja a i moja baba bi odlozila heklani dzemper u sred kovida.

Pritom ova Alana objavila poruku kao sve kul (a kaze da je prva dev related, sto znaci da ih je verovatno dobijala milion u nekim drugim kontekstima npr gaming i socijalne mreze, forumi…)

E pa da, ima ona neku gadnu istoriju znao sam.

Boze koje preseravanje, svi ukupno ali svih. Od ovih sto prave igrice do ovih sto samo kenjaju po netu vise nego sto igraju ista.

Koliko mi nedostaje vreme da cekas info o bilo cemu u lokalnoj radnji ili eventualno nekom gejmerskom casopisu koji izlazi jesnom mesecno.
Pad kad bude bice, a u medjuvremenu igras i ne kenjas mnogo…

2 Likes

Pa to je i najveci problem. Masa toksicnih budala koji imaju zilion platformi na raspolaganju da sire svoju zarazu. Mada nejasno mi je zasto prave dramu od ovoga i shvataju ozbiljno ovakve budalastine. Kao da ti sabani sto kuckaju ovakve poruke mogu da urade ista vise od toga. :rofl:

1 Like

Kad smo kod toga, na stranu njegov rad u gejming industriji, ali Kori ima neke stavove o brojnim pitanjima koji ga nekad u mojim ocima ucine prilicno zatupljenim, da ne kazem nesto ostrije.

Pravi je onaj tviter “borac” za “prava”, samo sto ne zna o kojim pravima govori njti razumije koncept prava

Pa za ta prava se i treba boriti. Veći je problem to što tebi smeta.

1 Like

Meni se samo nije svideo njegov stav o 70$ cenama, iako on jedini na svetu ima prava da to zastupa uz Naughty Dog mozda. U dokumentarcu mi se dojmio kao pomalo teatralan, kmezav i egocentrican ali u sustini ok lik. Sefovi mogu da budu mnogo gore psihopate.

Sony se fura na ta prava, Nil Drakman iz ND takodje stalno pokusava da balansira LGBT teme, Miles Morales je crnac sto je sada jako moderno itd. Sony mozda malo kao i kompanija pokusava da promovise drustvenu odgovornost i ide u korak sa vremenom, ali te vrednosti su ipak takodje vrednosti svih pristojnih ljudi, na stranu sta je pravo i sta je krivo. Ne smeta mi aktivizam sam po sebi, ali nekako se oseti kada neko stvarno duboko poznaje materiju i elokventno zastupa stavove a neko samo onako da bi bio popularan i korektan jer je to sada nekakva kvazi levicarska dogma.

Ostao sam nedorecen, odnosno nisam naglasio konkretan primjer o cemu je rijec sto ti je ostavilo prostora da mi odgovoris ovako a da ne znas ni o cemu govorim.

Mislio sam na neke njegove socijalisticke stavove, sto mi je van svake pameti jer da zazive te neke politike koje on propovijeda, onda niti bi bio tu gdje jeste niti bi mi sada pricali o God of War-u jer ne bi ni postojao.

A sto se tice ovih lgbt prava i zastite zaposlenih (ako si na to mislio), to mi uopste nije ni palo na pamet dok sam pisao post. Dakle, ne govorim o tome

1 Like

Ok, izvinjavam se što sam pogrešno procenio jer sam zaključio u odnosu na ovaj njegov tvit postavljen u temi.

1 Like

70$ za igru nije bas neka socijalisticka utopija, hm…

Ali ne odlučuje on tome nego izdavač, Sony.

Imaš gomilu developera koji rade gde rade i imaju socijalističke stavove. Nije to ništa neobično. To što žive u kapitalističkom društvu ne znači da ne žele da se nešto promeni i vide promene u socijalnoj pravdi.

1 Like