Rise of the Tomb Raider

Ja ga generalno ne volim al u dvojci ga non stop koristim :D, čak sam počeo da se suzdržavam malo. Bolje je kad sam nađem šta mi treba.

Evo i recenzije :slight_smile: sjajna je igrica :slight_smile:

PC verzija nam dolazi 29-og januara ?

http://www.amazon.fr/Rise-of-the-Tomb-Raider/dp/B0196FKK68

Očigledno su vrlo zadovoljni prodajom na box-u :smiley:

Nema to veze sa prodajom igre na XB konzolama. I prije izlaska igre na XB znalo se kada će se pojaviti na PCu.

znalo se da ce izaci ali ne ovako brzo.

Vec su promenili na 31 mart. 2016

Da li postoji jos neki link sa ovom informacijom? Sem ovog francuskog amazona, nisam uspeo da nadjem ni jedan.

Niti meni nije bas pouzdana ova informacija sa amazona…a ako je tacna nisam se bas nadao ovako brzom izlasku na drugu konzolu/platformu…

Sto vise igram igru, sve mi se vise svidja. Stvarno ne postoji nesto na sta bih se zalio, mozda preterana slicnost sa prvim delom, kontam da ce vec u trecem delu morati odradit nesto drugacije.

Odusevili su me opcione grobnice, koje su ovaj put mnogo vece, lepse, a puzzle elementi daleko zanimljiviji za resavanje. Ima i tih story related grobnica, ali mi se cak i dopada sto su ove opcione, jer tada se osecas kao pravi avantursta i istrazivac :slight_smile: Veliki plus je i sto je kao nagrada za svaku neki poseban skill, a ne obicni krafting material.

Iskreno bih voleo da je taj rumor januar > pc tacan, jer bi vise ljudi sto pre iskusilo odlicnu igru, pogotovu kod nas.

Evo i na steamu se pojavilo da igra izlazi u janurau za PC.

Wow, to je bilo bas brzo.

TR nije vise amd-ov naslov :stuck_out_tongue:

Uf ovo je obično jako loša vest. One AMD igre kad izađu bar budu lepo optimizovane, ove za nVidiu potpuno suprotno. Samo da ne bude TitanX potreban za 30fps :smiley:

denuvo protection vam se smesi dok mi lepo igramo na x1 :OO

50$ se vama smesi dok mi lepo trosimo te pare na neke druge stvari :*

XO kupci se bas trude da opravdaju svoju kupovinu.

Jedina dobra stvar sa nvidia vragom je deljenje vaucera uz kartice, pa ce biti kodova za sitne pare.

Kako god, jos nisam odigrao ni prvi deo, neoprostiv greh, znam…

Ja sam moju kopiju dobio za dž na box-u. Ako ne za**** ovo za nVidia optimizaciju kupiću igru za PC, što da ne. Ja podržavam developere. Setite se samo Betmena, a i činjenica je da su ovaj PC release baš požurili.

Minimalni zahtevi mada ovo jos uvek nije sto posto potvrdjeno :slight_smile:

Ako stvarno ovo budu sistemski zahtevi, onda će igru moći da pokrene skoro svako. Mene više zanima šta će biti pod recommended i da li će grafika biti lošija zbog brzog release-a. Malo je čudno da igra izađe ovog meseca, a da još uvek nije zvanično najavljena.