Da. Kontam da cu i ja isto. Na provom delu imam 100% completion, bas zbog toga.
Upravo predjoh igru na x360 i moram priznati da sam razocaran nekako.Ovo je bila igra od koje sam verovatno najvise ocekivao ove godine pored gta 5 jer mi se prethodni TR mnogo svideo i doneo je novina i na neki nacin i promenio zanr ovog serijala.Citajuci najave i gledajuci trailer-e pre izlaska igre najavili su dosta novosti i promena a igra je ista kao prethodna samo je u drugom okruzenju s novom pricom i skoro nevidljivim promenama.Verovatno je grafika na Xbox One dosta bolja nego na x360 al ni na x360 nije toliko losa i sve izgleda sasvim solidno.Na nekim mestima ima framedropova i u nekim momentima sam pomislio da cak i TR bolje izgleda od ovoga al opet ne cudi me to uopste jer sasvim je normalno da ce grafiku da sto vise upropaste na x360 (iako je moglo i bolje da izgleda) da bi xbox one dosao do izrazaja.Nekih 16-17h mi je trebalo da predjem igru i nije mi bilo dosadno al opet non stop tokom igranja cekao sam da se nesto desi znacajno i promeni al ono nista… Mislim nzm kako da objasnim al igra je identicna od pocetka do kraja i sve je isto iako ima razlicitih okruzenja od pustinje do snega-planine itd. al nikako nesto da se desi znacajno a prica je sama po sebi debilna.Lara prilikom svakog skoka,penjanja,trcanja ili bilo kakvog kretanja i pucanja kuka-place-zapomaze i ponasa se ko klinka od 10g.Mislio sam da ce ovo biti samo u prvom TR-u i da je sad malo odrasla ali ne,ostalo je sve isto.Cak je i u pocetku sve ovo zanimljivo al posle nekog vremena kad vidis da nema kraja bude ti meehhhhh.Stealth misija je veoma malo a Lara je i dalje u fazonu ramba i bije sve sto joj se nadje pred ocima.Zagonetki tj puzzle-ova koje su toliko najavljivali i pricali o njima nema nigde… Tacnije ima ih malo i sve su to proste i smesne stvari i nisu ni blizu nekom starom TR-u gde si morao dosta vremena da razmisljas sta treba da uradis gde da se popenjes,otvoris vrata,uzmes neki predmet itd…Mislim ne kazem da treba da bude kao pre al opet ako su pricali toliko o tome zasto nisu nista bolje uradili/napravili nije mi jasno.Nije igra uopste losa al ja sam ocekivao dosta nekih promena i skroz drugacije neke stvar al nzm mozda i preterujem i mozda sam hejter i lupam gluposti…I na kraju ne bih nista da spojlujem al moram da kazem da je kraj igre takav da su nam jasno porucili da ce stancati bar jos 2-3 ovakva TR-a u verovatno narednih par godina.Znaci nemojte se cuditi ako TR postane COD ili AC.
Verovatno je grafika na Xbox One dosta bolja nego na x360
Ma niiiijeeee. ![]()
Jao kako mo se igra ovo…Jel zna neko kad izlazi na ps4,malo mi fali da kupim xbox…
Hoćeš da uzmeš konzolu zbog multiplatform timed eSkluzive? Not a smart move you know. Da hoćeš zbog Halo-a ili Forza-e pa da razumem, ovako what’s the point… Na proleće izlazi za PC, a krajem 2016 za PS4. Tako se bar priča.
Ja igram na one i za 4h32min tacno presao sam 14% igre tek. Do sad sam vec 2 tomb-a nasao koji nisu bili preterano teski, ali nisu bili uopste naivni(doduse onaj prvi jeste
). Grafika je fantasticna, prica za sada je sasvim solidna. Gameplay i feeling je meni mnogo bolji nego u 2013 TR-u, i crafting je totalno promenjen. Tj. ne totalno ali je dosta bolji sada. Tombova i zagonetki su najavili vise i ima ih vise, nisu najavili da ce biti kao pre 10 godina sto je bilo, vec da ce se orijentisati na akciju ali uz vise tombova i zagonetki. Kruzi na internetu za****ncija da je ovaj TR najbolji Uncharted do sada, sto nije lose uopste, a nije ni daleko od istine ![]()
Ono sto meni smeta su glupi achievementi, jos su gluplji nego u 2013… Evo primera, da bi otkljucao ach. moras da ubijes 25 protivnika u nogu, ili da ubijes 25 jelena u srce… Totalno bezveze, ima jos milion glupih ach od po 5-10G koji nisu teski ali su jako dosadni.
Mene je iznenadilo da me prica drzi, sto u prvom delu nije bilo ni blizu. Tombovi su ok tezine a teze ih je naci nego pre, oko jednog sam se vrteo 20 min morao sam da vidim na YT. Ima dosta novih fora sa craftovanjem. Feeling napucavanja mi je isti ko pre ali ima dosta vise opcija. E da, chalange su mnogo logicniji i pristupacniji nego pre.
Pretpostavljam u soviet instalaciji gde treba onaj balvan da opalis da probije zemlju? Ja sam se tu smarao pola sata dok nisam skapirao sta treba(preko yt
)
Da taj, ne bi provalio u zivotu. Uslikao sam jedno 30-40 screenshot-ova veceras, okacicu sutra kad proberem, uglavnpm lepsu igru do sad nisam video.
Rame uz rame sa ryse.
A za taj tomb, ja sam jedno pola sata po onoj kuci se pentrao i pokusavao da skapiram gde je, jos me lozilo ono sto visi zakaceno za krov kad ukljucim survival mode(ili kako se vec zove ono na rs), medjutim ne vredi… nista bez yt
greska

Iskreno pre bih uzeo zbog ovog nego zbog svih haloa zajedno…
S obzirom na to kako se igra trenutno prodaje, ne bi me čudilo da je za PC i PS4 izbace zajedno i to pre vremena. Inače Ištvan K/P ima turbo ponudu za TR bundle (1TB konzola) ako nekog interesuje. Hteo sam preko XBR Shopa, ali kažu NJET. Košta tek mrvicu više od Klot 500GB konzole.
Tesko da su time eksluzivnost dogovorili na rec, pre ce biti da su potpisali ugovor. Ne moze sad puj pike ne vazi. 
Ps. Ne zaboravite da se vracate s vremena na vreme u supply shack kad zavrsite Soviet instalation. Stizu nove stvari koje se mogu kupiti coinsima. Rifle red dot sight je must have.
Ova igra se tretira kao full MS ekskluziva trenutno i Square Enix nema nikakve veze sa njom. Ceo publishing igre za Xbox One je u MS rukama, što bi značilo da je deal poprilično jasan i datumi izlazaka portova se sigurno neće menjati. Mi dobijamo review codove za sve Square Enix igre, a za Rise of Tom Rider smo dobili info da oni nemaju ništa sa igrom i da kontaktiramo Microsoft (koga opet zabole ona stva za Balkan jer ovde Xbox Live nije zvaničan kao i support za konzolu).
Moram priznati da me ovaj dio fino iznenadio. Ocekivao sam da ce biti osakacena verzija prvog TR ali sam se pravario. Igram na X360, grafika je odlicna, prica je ok, zagonetke su malo teze ali ni blizu stare lare. Sve u svemu, jako dobra igra za kraj ere X360. Mnogo naboja adrenalina, podsjeca dosta na Uncharted, sve u svemu - obavezno poigrati!
Meni je ovo brutalno dobra igra, apsolutno u svakom pogledu bolja od prethodne, koja mi je opet jedna od omiljenih.
Jedina moja zamjerka za oba djela je onaj “spider sense”! Kvari igru dosta