RETOROID FLIP 2 I ANDROID HANDHELDI

Čudo da nisi naručio AYN Thor, nekako mislim da bi ti više prijao a i dosta je jači od Flip 2, ako tražiš naravno laganu PC emulaciju :smiley:

Ja još uvek nisam krenuo da se igram na RPG2, a već planiram kako da uzmem Thor 12/256. 400gb PC igara sam stavio na RPG2, a uzeo ga kao zbog PS2 i GC :smiley:

Btw, u zdravlje da te služi! :smiley:

2 Likes

Jedino razlog je moja nestrpljivost. Tek u martu ili kadnije je sledeci batch. Ali 100% si u pravu, Thor je apsolutno uredjaj koji mi treba i verovatno cu ga uzeti u toku godine. :grinning_face:

Kako ja razmišljam je da bi mi Thor bio endgame kada je u pitanju emulacija starijih konzola, tj ono ne baš matorih konzola. Kada bi bio neki priuštivi 4:3 max 4.5" OLED handheld za stare konzole tog aspect ratioa, a Thor recimo za sve Widescreen, to bi bilo savršeno. Samo trenutno svi te 4:3 sa oledom prodaju po ceni kao Thor lol. Ne isplati se.

Čekam da stigne Pocket Air Mini, to sam Backovao na Indiegogo, pa videću kako LCD izgleda na tim starim sistemima.

RPG2 mi je do jaja, iako widescreen, OLED je toliko dobar da ne primećuješ black bars sa strane kada igraš starije emulatore, kontam da je tako i na Flip 2, valjda su slični ekrani.

1 Like

Auuuu neces se razocarati, neka te dugo i dobro sluzi! Ako treba neki savjet, pisi.

Btw skini odmah Better xCloud da strimujes Gane Pass igre, pored toga za emulatore mislim da je situacija jasna. Instalirao sam i GeForce, ali vise koristim na Steam Deck.

Razor Edge sam i ja stavio na wishlist, kontam kad izleti nekad da ga uzmem, trenutno ni nemam vremena.

Sto se tice endgame konzole, bio bi ili AYN Thor ili Ayaneo DS, ali ta kupovina ce zavisiti vise od dostupnosti nego od zelja.

@Wahad kad ce review za RP6? I da li bi prodavao tu drugu konzolu koju si dobio?

1 Like

Mangmi Air X ili Ayaneo Pocket Air Mini? :smiley: Hoću inače obe da prodam, mada PAM mi nije došao još.

Neću pisati jer nisam uspeo da dođem do njih ponovo iz nekog razloga…

Ma jok, Retroid G2

Neću da prodajem za sada, možda kada uzmem AYN Thor. tj vrlo verovatno, što znači tamo maj jun.

Bukvalno sve šta sam želeo da pređem na X360 radi ovde, u 60fps u 720p, veća rezolucija sitnija slova. I par igara koje su izašle 2020te i ranije. I sve Indie igre naravno, ove najnovije, 2d platformeri i tako to.

Još sve Splinter Cell igre rade u 60fpsa na Max, sem Convictiona čiji je port sjeban. i Blacklist radi 60 u 720p. I sve Hitman igre do WoA.

Imam fazon 60 PC igara na kartici.

Idemo dalje :slight_smile:

1 Like

Nudim 200 eura

3 Likes

Haha, možda kada završim recenziju za sajt :smiley:

Ajde razmisli, pa da to obavimo krajem meseca

brt ovo najskuplja verzija kost 100$. Kakvih 200 za ovog plastikanera leptejebo

Na internetu pise oko 220 dolara

deponijica brate moj

Jel pricamo o uređaju Retroid Pocket Flip 2?

Ma jok, o ovoj poslednjoj Kinezariji sto je okacio Wahadinho

1 Like

Ti me spasi. Ja pomislio da je Flip 2. Ovaj bi mi uvalio, ne bi trepn’o

2 Likes

Dačo brate, šta ložiš ljude haha :smiley: i slep čovek je video da ono nije Flip 2, samo troluješ

Imaš ti pare od protesta, ti si Vučkov, kupi si AYN Thor.

2 Likes