RETOROID FLIP 2 I ANDROID HANDHELDI

da se i ja pohvalim

Uzeo sam Logitech G Cloud konzou i krenuo sa nameštanjem.

Ako neko ima iskustva sa retro igrama na njoj, neka mi napiše u privatnoj poruci kako je to uradio, ili neki turorijal.

Za sada sam stavio Daijisho i Beacon Game Launcher, ali oba traže nesrećni RetroArch da bi puštali igre za retro konzole, zato mi treba pomoć.

Putio sam par, ali ovaj RetroArch mi je nefunkcionalan i odvratno izgleda.

Hvala unapred.

5 Likes

Izašao je Gamehub 6.0.6 i napokon ubacili mogućnost da instaliraš igre sa steama na externu memoriju.

Isto ubacili gomilu stvari, ima Steam Overlay, Friends List, možeš da spoofuješ GPU da bude kao Deckov da ti igru startuje u Deck modu ako je compatible taj naslov itd.

Svaka čast šta kinezi rade, možda će @iKaran a da zanima

1 Like

Sa 6.0 vec je bio ozbiljan iskorak, ovo sa 6.0.6 doslovno tranformisu trziste android handhelda.

Nisam znao da su rjesili i tu instalaciju, posto je kod mene flip sa 128GB.

Juce sam gledao da uzmem Ayn Thor, ali bi mi zao da se oprostim od 350e

Pre neki dan mogo da se uzme base za 27k dinara preko AliExpressa sa kuponima, ali jbg nisam imao na kratici. Sada je već 37k base i 47k pro

Inače, najveća fora sa ovim je što možeš da prebaciš svoj steamapps folder sa kompa, i skeniraš sa Gamehubom i on ti sve doda u aplikaciji :smiley:

Jako kul…

1 Like

Ja sam ostao bez inspiracije za igre koje skidam, na kraju naravno Dead Space i Bog da te vidi.

Za Halo nisam imao memorije, a bilo bi kul iz dzepa izvuci konzolicu i baciti Combat Evolved.

Btw 27k je prejeftino, kud nisi stavio link, sa cjenom od 250e vrlo lako bi sebe pogledao u oci :joy:

Edit: meni je cjena nekih 280e, ali je postarina 60e, sve na to koji euro gore-dole, ugrubo racunam

Meni poštarina bila 2300, što je 20 eura, ali mislim da je to bilo samo to veče odakle znam.

Prati ovih dana, sada je kao letnja rasprodaja. Ovo je još bilo direktno sa njihovog aliexpress storea

Inače, ja imam originalni Combat Evolved na O2P, a Master Chief Collection nisam uspeo da napravim da dobro radi, makar na RPG2. Videću kada oslobodim mesta na memorijskoj da skinem pa da probam. Sada sam samo skinuo neke igre koje bih igrao a nisam imao mesta, MGSV GZ i PP

1 Like