Dakle, vecina na forumu se slaze da je RE Requiem za sada najozbiljniji kandidat za goty. Pribojavao sam se malo ovog Crimson Deserta, ali izgleda da nece biti ozbiljan contender. E sada svi znamo da na leto krece marketing za OCEKIVANU SILU KOJA SE POJAVLJUJE I REŠAVA STVAR. Na leto krece marketing za GTA6
Ma brt ko će da uzme GOTY naslov GTA 6-ici ![]()
Veliki je hype oko gta VI možda i “omane” ja je igram bila ili ne goty
Sad kad je Veliki Ćachoda prognozirao da će biti goty, počinjem da se plašim da će da flopne k’o nadstrešnica. ![]()
Kad će to da se desi? ![]()
Ne kontam..
Ne konta ni on šta je napisao ![]()
Reko si brt da je RE kandidat za GOTY. A ja ti kazem, koja to igra moze uopste da pomisli da u 2026. moze da bude GOTY pored GTA VI ![]()
Istina, možda odlože za 2027. ![]()
Chodes bi pao u depru laganu ako se to desi.

Nema sanse ovog puta. @MladenVR ja sam rekao da kupujem 2 diska, po jedan za ps5 i seriesX ![]()
Je li neko rauzmije mim? Ne kontam, je li trebas biti duboko u ovoj temi da razumijes, ili kao inace trebas postavljati sve sto vidis na netu kao chatbot?
Moze li neka moderacija?
-Mozemo li zabraniti Slobi da postavlja sve moguce fazone sa neta na forumu?
-Mozemo li staviti note na temu Fun “Slobo je postavio i los je humor, unapred cemo oznaciti kao procitano”
-Mozemo li naznaciti Mariove postove kao Dunning Kruger postove i da ih osoba postuje samo da bi se on osjecao superiorno, a mi “obicni smrtnici” samo trebamo lajkati, i unapred je procitano?
-Mozemo li Dacine postove oznaciti kao “debil savladao internet” postove i da izlaze ljudima kao parody acc postovi?
Anyway, laku noc normalnim ljudima koji i dalje mogu da postignu erekciju, ovi ostali ce vjerovatno imati prigovor na post

mator si, zato ne razumes mim iznad. Zalim slucaj ![]()
Ovaj zanji pasos je bas toksican and I would like to apoligize… to absolutely no one!

2 vinjaka i 1 bromazepam na svaka 3 sata. Pritom si loš gejmer.
@iKaran Ne, i smaras. Svaki post iskjucivo nesto kukas i zalis se na ljude na forumu i pocinjes u fazonu “mozda sam ja ustao na lijevu nogu..”
Umesto sto si ispalio moderatorski tim i otisao dok je moderacija bila heavy i intenzivna, sad ti kao nesto smeta kada je ostalo 5,5 ljudi na forumu i od tada ne prestajes da smaras.
Svaki ad hominem post u kome ti i onaj bezobrazni Nikola zavodite kao neki red cu da obrisem ako mi dozvoli vreme i cimanje oko ovog foruma.
Ako imas izazova sa erekcijom obrati se svom lekaru ili farmaceutu, forum zaista nije resenje..
Sto se meme tice, moja Daning Kruger interpretacija je: klinac koji je sada odrastao i sada sam sebi moze kupovati igre, za serijal koji jako dugo vec traje…isla je neka mema u tom fazonu
Msm da nije tolko deep, ja sam njegov post shvatio kao šalu