Resident Evil Requiem - Recenzija

Dakle, vecina na forumu se slaze da je RE Requiem za sada najozbiljniji kandidat za goty. Pribojavao sam se malo ovog Crimson Deserta, ali izgleda da nece biti ozbiljan contender. E sada svi znamo da na leto krece marketing za OCEKIVANU SILU KOJA SE POJAVLJUJE I REŠAVA STVAR. Na leto krece marketing za GTA6

2 Likes

Ma brt ko će da uzme GOTY naslov GTA 6-ici :joy:

1 Like

Veliki je hype oko gta VI možda i “omane” ja je igram bila ili ne goty

Sad kad je Veliki Ćachoda prognozirao da će biti goty, počinjem da se plašim da će da flopne k’o nadstrešnica. :roll_eyes:

4 Likes

Kad će to da se desi? :smiley:

Ne kontam..

Ne konta ni on šta je napisao :grin:

2 Likes

Reko si brt da je RE kandidat za GOTY. A ja ti kazem, koja to igra moze uopste da pomisli da u 2026. moze da bude GOTY pored GTA VI :smiley:

1 Like

Gpt je jedini merodavan

:rofl:

6 Likes

Istina, možda odlože za 2027. :grinning_face:

5 Likes

Chodes bi pao u depru laganu ako se to desi.

3 Likes

Nema sanse ovog puta. @MladenVR ja sam rekao da kupujem 2 diska, po jedan za ps5 i seriesX :grinning_face:

3 Likes

3 Likes

Je li neko rauzmije mim? Ne kontam, je li trebas biti duboko u ovoj temi da razumijes, ili kao inace trebas postavljati sve sto vidis na netu kao chatbot?

Moze li neka moderacija?

-Mozemo li zabraniti Slobi da postavlja sve moguce fazone sa neta na forumu?

-Mozemo li staviti note na temu Fun “Slobo je postavio i los je humor, unapred cemo oznaciti kao procitano”

-Mozemo li naznaciti Mariove postove kao Dunning Kruger postove i da ih osoba postuje samo da bi se on osjecao superiorno, a mi “obicni smrtnici” samo trebamo lajkati, i unapred je procitano?

-Mozemo li Dacine postove oznaciti kao “debil savladao internet” postove i da izlaze ljudima kao parody acc postovi?

Anyway, laku noc normalnim ljudima koji i dalje mogu da postignu erekciju, ovi ostali ce vjerovatno imati prigovor na post

14 Likes

mator si, zato ne razumes mim iznad. Zalim slucaj :joy:

Ovaj zanji pasos je bas toksican and I would like to apoligize… to absolutely no one!

3 Likes

2 vinjaka i 1 bromazepam na svaka 3 sata. Pritom si loš gejmer.

@iKaran Ne, i smaras. Svaki post iskjucivo nesto kukas i zalis se na ljude na forumu i pocinjes u fazonu “mozda sam ja ustao na lijevu nogu..”

Umesto sto si ispalio moderatorski tim i otisao dok je moderacija bila heavy i intenzivna, sad ti kao nesto smeta kada je ostalo 5,5 ljudi na forumu i od tada ne prestajes da smaras.

Svaki ad hominem post u kome ti i onaj bezobrazni Nikola zavodite kao neki red cu da obrisem ako mi dozvoli vreme i cimanje oko ovog foruma.

Ako imas izazova sa erekcijom obrati se svom lekaru ili farmaceutu, forum zaista nije resenje..

Sto se meme tice, moja Daning Kruger interpretacija je: klinac koji je sada odrastao i sada sam sebi moze kupovati igre, za serijal koji jako dugo vec traje…isla je neka mema u tom fazonu

2 Likes

Msm da nije tolko deep, ja sam njegov post shvatio kao šalu

1 Like