Teeeeeesko brt ![]()
Leptejebo ako mi je ovako na Casual, kako li ce mi biti na Intensity ili kako se vec zove mod ![]()
Nije @iKaran nešto mnogo ni pogriješio. Što se tiče svrhe postojanja foruma, u cca 5% postova možeš saznati neku korisnu informaciju o gamingu, ostalo je klasično kvaziintelektualno naprđivanje, (veoma) loš humor i likovi koje kući ne jebe niko dva posto pa su došli/ostali ovdje jer mora da se gaji taj osjećaj samobitnosti.
Od tri admina (koje volim k’o braću iako ljude nisam nikad sreo) dvojica su na forumu rjeđe od duge na nebu, što je i normalno ako znamo da su to ljudi zrelih godina sa porodičnim i drugim obavezama, a treći je tu zato što je takav čovjek i vjerovatno misli da ima neku dužnost prema nama da bude tu i da održava ovo mjesto na nekom operativnom nivou. Lično mislim da je i njemu pun k svega i da je blizu trenutak kad će da izvuče utikač i pošalje ovo mjesto u uspomene.
Bacio sam pogled na mod tim, dvije trećine modova nisu više s nama usudio bih se reći u tekućoj deceniji. Pa ipak ovo mjesto opstaje prvenstveno zato što se samo moderiše, volim da mislim zato što smo većinom ozbiljni i obrazovani ljudi sa esencijalnim socijalnim odgojem.
Pri tom je ovo forum gdje smo tokom godina stvorili međusobno mnoge lične veze i uspomene, većina nas danas dolazi ovdje iz navike a ne iz potrebe, da održava živim te veze i te uspomene.
Što se tiče ovog Ćacidexa, neko vrijeme sam mislio da će sam da shvati da nije poželjan i da ga ljudi troluju i kad nema nikakve potrebe za tim, pa će sam da ode. Sad mislim da ili on nema uopšte taj kapcitet da shvati da je nepoželjan ili da ga boli penkalo bar da hini pristojnost, jer je to manir njegove naprdne sekte počev od glavnog žvalege pa vertikalno naniže do ovih dingleberries na kraju hranidbenog lanca. Pa šta, može nam se.
Padawan, negdje sam između redova zaključio da si ti “zaslužan” što si nam ga dovukao ovdje tako da, ako ništa drugo, to ti ide na dušu. Ako sam pogrešno zaključio izvinjavam se.
Nikoga ne zanimaju vase mentalne dijareje, lamentiranje i kilometri teksta i loseg humora i ne, nisam ja nikoga dovukao na forum. Vratite se na temu.
Btw presao igru za neki 12 sati. Onaj screen koji sam postavio je glitch u ps aplikaciji.
i dalje mi pise da sam je presao za 5 sati
igra je inace odlicna, na momente po principu “mozes da prodjes kroz zid pored vrata jer ga nema, ali ipak trazi kljuc od vrata koja su zakljucana” i “potrebno je 5 kljuca da upalis struju jer jelte jedan ili 2 nije dovoljno” ali sve u svemu uzivao sam ![]()
Erektivni mod
salu na stranu uopste ne pokusavaj. Bas je haos na najtezem modu.
Brt moram, ako moze Dacha Caciusprimarijus, moram i ja!
This.