Red Dead Redemption

Kao sto neko rece ovde, ovo je dokaz da video igre mogu biti umetnost. Ovu igru cu definitivno pamtiti, kao sto pamtim neke stare i preko 15 god.

Stvarno je retkost napraviti igru gde su mane samo poneki bug-ovi i glitchevi (tehnicki).

O ovoj igri samo najobicnija sirovina ili mali saban koji ce ziveti sa kevom i caletom do kraja zivota moze nesto lose da kaze i da iskenja.

Zasto tako mislis :slight_smile: ?

Pa zato sto sam procitao dosta komentara na nekim od nasih sajtova/foruma, i skontao da davanje “review-a” , definitivno NIJE za svakog.

Inace, 36 sati igre, 100% completion.
Poslednja stvar koju sam uradio za 100% completion, onako da zaokruzim pricu je Ubistvo zene i brata Edgara Rossa. Vrlo zadovoljavajuc trenutak. I na kraju naravno, ubistvo samog Edgara, 6 metaka u glavu.

Mislim meni igra nije privlacna jer nisam ljubitelj kaubojaca i divljeg zapada, ali to neznaci da je igra losa ili tako nesto :slight_smile:
Nego mi smesno kad si napisao : O ovoj igri samo najobicnija sirovina ili mali saban koji ce ziveti sa kevom i caletom do kraja zivota moze nesto lose da kaze i da iskenja. :lol:

Igra je cista umetnost. Zaista je besprekorna,a onaj ko se hvata za bedne bugove kojih ima malo [ja doduse nisam naisao ni na jedan u svih 20h igranja igre].

Prvih sat vremena su mi bili ala GTA.Dosadne misije bez izazova i tako dalje.Onda sam posle 15 dana resio jos malo da igram i igra postaje dosta bolja.
Neke stvari su mi se prilicno svidele,poput onog filma u bioskopu.:smiley:
Salu na stranu igra je stvarno kvalitetna iako nisam neki ljubitelj ni western-a ni igara sa ovakvom koncepcijom ali prica je dosta lepo skockana prilicno je opustena ali u sustini jako pitka i prosto je lepo piciti kroz igru.
Inace jahanje posle izvesnog vremena prestaje da bude zabavno kao u startu jel kanda ne vidim sta bi tu moglo da ti pruzi toliku zabavu.Voznja u GTA je zanimljivija no sve ukupno rekao bih da je ovo kloncepcijski za mali korak ispred.

Ako ne volis jahanje konja onda napravi campfire pa onda Fast Travel. Meni je nekoliko sati otislo samo na jahanje sa jednog dela Amerike na drugi. :smiley:

Pa u pocetku sam uzivao u jahanju a kasnije nekako bi zeleo da brze idem na misije,da brze ide radnja da negubim ritam dugim jahanjima.:slight_smile:
U GTA me nerviralo sto taman ti igra dozvoli da se malo udubis u pricu/atmosferu ti izgubis misiju i ajde opet 5 minuta vozi od tacke A do tacke B.Ovde je to nesto lepse reseno.

I sjebao me malo XxThrymxX sto nije odmah stavio kraj igre u spoiler tako da je i tu malo skemban dozivljaj al nema veze.:lol:

E pa nisam ni ja neki ljubitelj westerna (doduse odgledati Dobar Los Zao je stvar opste kulture :slight_smile: ), ali igra mi se opet do jaja svidela. Jahanje konja (i sve sto ide uz to), mi je jedno 5 puta veci uzitak nego voznja kola u GTA.

Pročito sam review u SKu. Vidi se da su odigrali igru,a ne kao neki drugi,nisu ni odigrali igru a pišu review i pljuju je. Igra je dobila preko 90 ocjenu,a svi znamo kako je to teško dobiti,pogotovo u SKu :smiley:

Imam jedan problem sa saveom , kad stignem u Blackriver , nece vise da mi saveuje kada legnem da spavam , tmana sam malopre osobodio zanu i dete i uradio par misija sa njima , izaso iz igre , i kad sam usao ponovo , vratilo me u Blackriver , na pocetk misija sa onim naucnikom. Zna li ko kako da savujem posle toga ? il mi se igra zabagovala :stuck_out_tongue: :smiley:

Trebalo bi da posle misija ima autosave (ako nisi iskljucio). Ako si sacuvao (da nisi slucajno cancel?) i i dalje ti nije sacuvalo, onda to stvarno jeste bug.
Inace meni je stvarno zao sto nigde nema onaj video kad se spustas niz planinu kuci, jer je pesma i takav scenario stvarno ekstra :slight_smile: Ko nadje castim :beer:

Brate i meni isto ali ja ga cenim jer sam bio vido neke sifre za odela jer me mrzelo da trazim i reko aj da vidim kako izgledaju i ukucam i od tad tuki nece ucita

Uh ovo je odmah dobilo foku odobravanja :smiley: Nisam imala nikakva ocekivanja (osim sto sam znala da nece biti losa) i odusevila sam se a decko koji mrzi novije GTA tripove je pao na guzu sto je sve u svemu fenomenalan uspeh za jednu igru :mooning: Nisam ocekivala da mi se toliko svidi i mnogo volim kada se ovakve situacije desavaju. Nikako necu zuriti da je predjem :slight_smile: Jedino sto mi malko smeta je kako se upravlja na konju, sto je na istom dzojstiku i kreni/stani i pravac al navikne se posle h-dva. Nadam se da misije za Co Op nisu dosadne, po nekom sandbox principu.

Nije bug, ako ste kucali šifre onda ste izgubili mogućnost sačuvavanja igre. I veliki dio poštovanja od nas “strejt” gejmera… :stuck_out_tongue:

Molim vas pomoc.
Dogodio mi se ogroman bug u igri i ne znam kako da ga resim. Dosao sam do misije kada sa matorim dickensom i ekipom treba da napadnem FORT MERCER sa gutling ganom. Problem je taj sto sam koji minut pre nego sto cu odigrati tu misiju video onu kociju(taksi) kako stoji u mestu i skakuce i probam sesti u kociju i odredim destinaciju gde da me vozi kad ono kocija stoji u mestu i samo skakuce. To mi nije bio problem jer inace uvek jasem sa konjem ali sada kada sam dosao do napada na fort mercer skenjao sam se skroz. Sedim u prikolici i dickens kao treba da me vozi i prica usput kad ono on prica a kocija stoji neprestano a konji prave korake u mestu i nikako ne mogu da odradim tu misiju.

e taj bug sam imao i ja, jedno vece na pola igranja sa devojkom. i mogu ti reci da smo se slatko nasmejali :D, cak mi je i jedna kocija sa sve putnicima pala s neba pravo pred moje noge, steta sto nisam snimio telefonom… sutradan kad sam krenuo da igram sve je bilo normalno. tako da restartuj igru, trebalo bi da proradi.

Blago tebi. Jel tvoja devojka ima neku sestru? :stuck_out_tongue:

Akiris hvala na pomoci. Skontao sam to i svasta sam pokusao ali nije uspelo pa sam probao ugasiti konzolu i upaliti ponovo i stvarno sve je bilo super

nema :smiley: