Red Dead Redemption

pa avrame ne smes devojku da vezes :). meni nigde pa ni tu nije stucalo,tako da je verovatno neki los deo na disku…

ljudi kakav vam je “honor” ? jeste bandit,baraba ili gradski 'eroj :slight_smile: ? dobar,los,zao :slight_smile: ?

ja sam juce dobio Honor Hero titulu, jos samo fali Beyonce da jase za mnom i peva baby i can see your halooo :smiley: :smiley: :D, inace moj princip igranja je jedna - dve misije, pa onda jedan - dva stranger-a i onda dizem challenge rankove za jedan, pa jedan - dva questa za odredjeno odelo, pa u krug.

Inace, Rockstar izdaje prvi patch za igru negde sledece nedelje. Za sve one koji su banovani, potrudicu se da cim izadje patch, postavim ovde link i kratak tutorijal kako da update-ujete doticnu igru offline. Takodje Rockstar je najavio da ce izbaciti Expert Hunter i Savvy Merchant odela ovog leta da se skinu besplatno sa XBOX LIVE Marketplace-a kao i Co Op mission pack koji izlazi krajem meseca i koji ce takodje bitit besplatan

Završio sinoć, baš mi je žao bilo, kao što odavno nije (Čitaj GTA IV). Završio sam kao Hero “gunslinger” of course… :slight_smile: Vreme prelaska oko 17 h, a bilo bi još duže da nisam preskakao dosta jahanja preko kampova, tako da priča da se igra može završiti za 7-8 sati pada u vodu. Mislim, može, ali ako želiš postaviti svetski rekord. I da, još jednom, igra nije gotova kad vi to mislite, već kad vidite odjavnu špicu na ekranu, tj. Credits. :wink: Inače je bilo čisto uživanje, najbolji western sandbox ever, dovoljan je komentar moje devojke: Kakav to film gledaš, jel neki novi? :stuck_out_tongue: Preporuka svima, ako ste kao dete maštali o čuvenom “jahanju u suton” ili sa drvenim štapom u ruci napucavali prijatelje “indijance” oko zgrade, ne propustite priliku da utonete u nikad romantičniju verziju divljeg zapada u svoj svojoj veličini i raskoši…

a jel ima neko da nije ugledan :slight_smile: ? pa mu je honor u minusu… ja sam sad poceo ispocetka da vidim kako stvari idu ako si bandit :slight_smile: . nijedna radnja nece da mi otvori vrata,imam bounty na glavi pozamasne sume :smiley:

Sta je bolje, hero or zero xD?

Iako ovo nije Rockstars North, bez obzira na to, Rockstars studio odmah vezujem za GTA igre, u kojima ubijash bez milosti, i bash te bole uvo.
Nikakva jaka pricha, reshetanje i cista zabava.

Jednostavno nisam ochekivao ovako neshto od Rockstars-a. Prvo sam mislio da sam opet poetican, ali kada sam video da se gotovo 99 posto ljudi slazhe sa mnom, znao sam da je ovo igra koja ce biti upamcena kao jedna od najboljih igara za xbox.
Meni je trebalo duzhe od dan da predjem igru, ali verujte mi, jednostavno igra ne zasluzuje da je predjete za kratko vreme. Pored svog tog sadrzhaja. Jahanje ka zalasku, pomaganje ljudima, igranje pokera…
Omiljena kuca bila mi je u sumi, kod trapera. Neverovatan osecaj.

SPOILER

1911 je godina kada je J.Marston poginuo. Poslednji heroj divljeg zapada… Posle je doshao prvi svetski rat, i sva ostala gov*a ovog sveta.
Nikada, ali nikada nisam ni pomisljao da me jedna igra mozhe dotaci kao neki film ili knjiga. Ovo je dokaz da video igre mogu biti umetnost.
Kada sam stigao do te misije u ambaru, mislio sam da cu naci rossa, ubiti ga, i sa porodicom otici u evropu brodom…
ALi ne. Bilo mu je dosta vishe gonjenja. Zeleo je da spasi one koje je najvishe voleo. Porodicu…
I ta nemoc dok gledash kako njih 20-orica reseta Marstona je neopisiva. A tek scena sa sahrane…
Chim sam zaigrao sa Jackom, odmah sam znao shta treba da radim.
Da nadjem onu bitangu Rossa, i probushim mu glavu. Mislim da je 6 metaka bilo sasvim dovoljno…
A sada? Da igram sa Jackom? Jednostavno, nema tu char kao dok sam igrao sa Dzonom…
Za mene je igra zavrshena…

I za kraj, najbolja pesma koja opisuje igru…

https://youtu.be/HkAvVqjbUG8

Au bedak sto glavi lik umire na kraju…

alo bre ljudi, jeste li vi culi za Spoiler button?? to ako je neko od vas presao igru, ne znaci da su svi, pa kako ste se vi iznenadili igrajuci igru, tako hoce i drugi valjda. Mislim koristite taj spoiler button, a ja cu da vidim sa adminima da se taj button ubaci i u quick reply

UPDATE: Ubacen je SPOILER button u quick reply, ako hocete da napisete vezano za pricu a odnosi se na kraj ili sredinu igre koristite ovo

Meni je najbolja pesma:

https://youtu.be/iwVpMoOYYCI

Pusta se pri kraju igre, jos ono jahanje konjem niz brdo, kako je dobro ukombinovano :slight_smile:

Ono sto mi je cudo je cinjenica da sam ja u igri cuo samo dve pesme [dve, ali itekakve], gde su svi drugi culi ceo soundtrack. :smiley:

Ja sam samo cuo onu gore, sto je stvarno bila ekstra pesma :slight_smile:

Au, ovo samo Rockstar ume… ( mada mogao bi i Ubisoft :D)… Strasno… Za tih sat vremena koje sam proveo za igram strasno sam se navukao… bedak sad skola i sce pa nista od boxa :frowning:

Compass se pushta kada se chika Dzon vraca porodici(nakon sto ispunite obaveze)

El chuperos ili neshto slicno je kada odete u Mexico.

A ova shto sam ja dao, Deadman’s gun je kada izadju krediti.

kao i svuda i ovoj igri moze da se kupi cast i slava :D… udjete na poker,namerno varate da vas provale, oni vas izazovu na dvoboj, vi im pucate u pistolj i dobijete honor 100 i fame 50 i sve to za samooo… 15 dolaraa :smiley:

Tridesetominutni Red Dead Redemption film uradjen u engineu igre !
Film je izrezirao ni manje ni vise nego John Hillcoat (“The Road“,“The Proposition“.)

Uzivajte !

vredi kupiti original :smiley:

I ja sam počeo sa igrom, doduše na nagovor mlađe ćerke :"…'ajde tata da igraš _onu _gde čika jaše konja…"!
Sviđa mi se, igraće se još…

Naj kombinacija je kad obijete sef kod serifa, a onda ga za neku malu kintu podmitite da nema vise wanteda.
Ukratko, jedna od najboljih igara koje sam odigrao.

Ja hocu da kupim Xbox 360 samo zbog ove igre,steta sto je nema za komp :frowning:
Moram da skupim pareeeee :smiley:

Ja hocu da kupim Xbox 360 samo zbog ove igre,steta sto je nema za komp :frowning:
Moram da skupim pareeeee :smiley: