Red Dead Redemption

Red Dead Redemption

Zanr: Akciona Western Avantura.
Broj igraca: 1
Termin: 2010 godina.
Platforme: PS3 i Xbox 360

Utisak: Ocekuje nas odlicna kombinacija zestoke kaubojske akcije i open wrold sistema u sistemu GTA IV. Tesko da ovo moze biti losa igra.

Ukratko izvuceno iz casopisa SreenFun.

Read Dead Revolver, koji je harao konzolama pre pet godina, bio je prvenac Rockstara na polju vestern sutera koji je dobro primljen kod publike, Igra je bila podeljena po nivoima, sto je u to vreme bilo uboicajeno za takvu vrstu igara. Iako se radi o nastavku, Red Dead Redemption krece u novom pravcu uzimajuci glavne elemente iz GTA serijala, pa nas tako sada ceka otvoren svet sa najvecom povrsinom za igranje koju je Rockstar ikada napravio.

Svet ce se prostirati na tri povezana dela:

The Frontier, Plains i Mexico, a svaki od njih imace potpuno drugacije okruzenje, ljude misije.

[SIZE=5]Sta mislite???[/SIZE]

Izgleda kao super igra. Ovo sto sam dosad video izgleda dosta bolje nego Bound In Blood ali videcemo kad izadje nesto vise gameplay-a a i sama igra.

Pa tesko je nadmasiti BIB iz 2 razloga
1.Igra ima skroz nenormalno dobru grafiku
2.Pruza jako dobar osecaj pucanja…
Ali videcemo, sve je moguce…

Da ali traje 4 sata da se zavrsi sto je jedna od najkracih igara ikada i protivnici su pomalo glupi i na najtezem. Takodje nemozes da menjas oruzije iz onog kruga dok hodas :confused: :smiley:

True.True.:slight_smile:

Prle nemoj da se ljutis, ali mozda je dobra grafika, ali primeti samo bagovi nenormalni kako je kvare.

Ove dve igre se nemogu uporediti. Osim sto jednu imaju slicnost, a to je sto su Western.

Ovo ce biti sto posto Copiranje Gun igre.

Ali nemoj da ovde bude Niko Bellic pa da se preturam od smeha.:smiley:

4 h igra,zaista malo,ali to bi za mene bilo verovatno 24 h :smiley:
4h igre = 0.20-0.25 centi eura po minuti igranja ako igru kupis,zato igrajte duze i jeftinije :stuck_out_tongue:

:D:D:D
Vidi ga Zile sto je ekonomican!:D:D:D:D:D

Zile za ministra ekonomije! Ajmo da pocnemo sa skupljanjem potpisa:D:D:D

Moze, moze evo vec 2 ima :smiley: Ovi nasi su toliko dobri da be Rusiju bankrotirali.

:D:D:D
Oni bi na mestu naftnih platformi sagradili trzne centre…:D:D:D

a,tek sad vidim kako se zove tema…:D:D:D
KOJI OFF! ! !:D:D:D

Red Dead Redemption:Private Presentation
Red Dead Redemption: Private Presentation - Gamersyde

Gameplay:
Red Dead Redemption Video Game, Gameplay Series: Introduction HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

Can’t wait! :slight_smile:

Ovo mi je najiscekivanija igra ove godine… Mislim da ne moze da omane :slight_smile:

Nema sanse da omane :)…mnogo mi igra lici na gun…

Nemoj posle da bude ko sa GTA IV.
Nema kuknjave. :slight_smile:

i ja je jedva cekam… gun je jedna od lepsih igrica koje sam igrao… + je radi rockstar… ako omane to ce biti velika tuga… docice i do suicidnog razmisljanja…

E da stvarno bude li me razocara kao GTA IV bice krvi… Al’ opet smorilo me vise to napucavanje po gradovima, dajte mi PRIRODU :slight_smile:

razocarao te GTA IV??? ti stvarno trazis mnoooogooo od igre… jedina stvar koja je po meni bila losa je zahtevnost… gutao je jednostavno ram memoriju… sta ti se nije svidelo u igri???

Aj malo u Off…
Prvo optimizacija za PC je uzas. Igrao sam igru na xboxu i totalno se razocarao, dosadna je uzas je dosadna igra… Krenes misiju zagines i ajmo jovo nanovo… Ne volim te igre koje su previse realne… Npr meni se Saints Row 2 mnogo vise svideo od GTA IV iako svi gotive ovo drugo… Ne trazim “mnoooooooogo” od igre nego su ukusi razliciti i o tome se ne raspravlja.

Saints Row 2 je tragika od igre. Nebi se bas slozio, ali ima razlicitih misljenja.
GTA IV je ok igra. Moze da se igra. Moze ovaj Red Dead da bude razocarenje, ali ce ga sigurno kupovati u pocetku mnogo.
Ipak znamo ko pravi igru. :wink: