Red Dead Redemption

^ Pa dobro, i to je tacno, ali opet. Zar nije malo glupo, retardirano bolje reci da se tako zuri kroz igru ovakvog kalibra?

Dodjem, igram misije i to je to.
Ja ne znam sta ste vi to vreme radili, slikacu vam ako ne verujete :smiley:

Mene je igra zarazila isto, zapostavio sam ženu skroz, anger bar joj je skočio na max… :smiley: Sve je lepo upakovano, priča je prava Rockstar-ovska, upečatljivi likovi i pejzaž, i pristupačan gameplay. Ne žalim što sam joj dao prednost u odnosu na Alan Wake. Zanima me Aleksa, da li si pri putovanjima koristio kampove, tj. brzo prebacivanje iz jedne tačke u drugu ili si jahao realtime? Pozdrav svima, neka vas Manithu čuva. Haug! :smiley:

Mene je igra zarazila isto, zapostavio sam ženu skroz, anger bar joj je skočio na max… :smiley: Sve je lepo upakovano, priča je prava Rockstar-ovska, upečatljivi likovi i pejzaž, i pristupačan gameplay. Ne žalim što sam joj dao prednost u odnosu na Alan Wake. Zanima me Aleksa, da li si pri putovanjima koristio kampove, tj. brzo prebacivanje iz jedne tačke u drugu ili si jahao realtime? Pozdrav svima, neka vas Manithu čuva. Haug! :smiley:

Za mene je ovakvu igru preci ispod 30h pravo svetogrdje. Ja prosto uzivam u istrazivanju prerije, skupljanju bountyja, treasure huntingu, pokeru, lovu i ostalim “sporednim” stvarima koje ovo remek djelo nudi. Cisto sumnjam da cu je preci isod 45-50h. A posto dnevno imam samo 2-3h vreman za igre, mislim da cu je igrati for quite some time :slight_smile:
Inace glasovna sinhronizacija i animacija pokreta su prosto nevjerovatni. Remek djelo!

Ja sam jahao realtime. Izuzetno uzivanje.

Jahanje real time i 4 puta Stage coach kada su bas daleko.

Predjoh i ja igru. 68% story + sad nastavljam. Igra ima dusu. Sve najbolje mislim. Od A do Š.

I ja takodje, precicu koliko mogu sporedne misije i sve, ako ne zbog 100%, onda barem zbog achievmenta.

Igra se desava 1914-e posle zadnje misije, a onaj model Jacka je mnogo ruzan.

Ima stranger misija gde ubijate onog Agenta Rossa koji je ubio Johna

evo i ja sam presao glavne misije i jos nekolicinu sporednih, ali onaj kraj, me je dotukao, sreca pa nisam procitao Spoiler, inace bi odma odustao od igre…inace igra sama je stvarno odradjena fantasticno, puna je detalja…mozda jednom nastavim sa sporednim misijama, ali vreme je za malo promene, neki frp ili sl…

aaaa, ol’skool RPG fan, dok se RPG zvao FRP :smiley:

Presao 72,nesto i smorio se.Kad se predje story mode, posle postaje dosadno. Presao sam na novog Princa :wink:

Ja zavrsavam Gang Hideoute, i onda da zavrsim stranger misije i zavrsio sam sa Red Deadom - dobro, mozda jos koji achievment preostane, i njega da zavrsim.

Kako bih samo “maznuo” 1000/1000, ali ima i multiplayer achievmenti. Steta stvarno, cekam onda Mafiu 2. :slight_smile:

Xbox objasnio :slight_smile:

NeoGAF - View Single Post - Red Dead Redemption - 360 & PS3 comparison (Bish-approved!)

Igrica prebija skroz odusevio sam se.Mogu slobodno da kazem da zbog nje uzimam xbox.Tu su i brdo igrica ali ono sto me privuklo jeste sto nema system requirementsa kao kod kompa

U singleplayeru imaju zanimljive misije,predivna okolina,brda likova i tona zanimljivih likova,pregrst stvari kao jahanje bikova kockanje znaci igrica je predivna
Osim sp-a tu je i mp.ODUSEVLJAVAAAAAAAAAAAAA ME MP.Free roam mp je potpuno novo i mnogo je lepo odradjeno tako da mislim da ovu igricu niko ne bi trebao da zaobidje voleo ovaj zanr ili ne…

MP je strava ja SP sam samo kratko igrao, ceo dan visim na MP bole me oci :frowning:

dobrodosao u svet gde nema crackova, mountovanja image-a i u velikoj vecini “stucanja”

akiris kad pomenu nema stucanja, meni bas u ovoj igri kada ubijem lika sto kidnapuje neku devojku(mislim da nije za spojler, ovo je samo misija u prolazu) i ja ga ubijem pocinje da mi secka i tako sve dok je ne odvezem… tako je svaki put… verovatno neki los deo na disku ili tako nesto… ali samo da kazem ima stucanja…e da desilo mi se i u splinter cell-u ovo, ali ne ovako uocljivo…

to je jedan deo ali on je govorio za konstantno stucanje racunara (slaba konfiguracija + jaka igra = ubitacna kombinacija) a to sto si ti naleteo je samo do igre na tom delu, jer kazes kadgod igras taj deo tu bas stuca (moguce je da je neki propustu u igri posto se na istom mestu ponavlja)…