Red Dead Redemption

Treba da stiskaš zeleno dok ti ono plavo levo ne bude pri kraju,e onda ne puštaš zeleno nego nastviš da ga držiš dok se plavo ne napuni i tako ponovo,a možeš i da kupiš jabuke i kad plavo nestane daš konju jabuku i ono se napuni.

Ja ne znam da li ti znas ali ta trka i nije bas toliko vazna za igru…
I ako izgubis (sto se meni desilo tacno pred zadnji checkpoint) igra i dalje ide kao da si i pobedio…

vazna je, da sada ne odajem, ustvari stavicu u spojler…trka je vazna da bi dobio drugo odelo, a i ima deo, gde se trka kao sastavni deo glavne misije…

Probao malopre multiplayer, free roam arena. Tamo se ne zna ko pije ko placa. Nisam isao u one modove za posse… Deluje jako zanimljivo. Samo sto su me kikovali iz nekog razloga i sada ne mogu da se vratim >:
Izgleda da su im serveri prsli nisam jedini kojem se ovo dogadja.

Igrao sam igru 2 i po sata, malo online free roam, malo singleplayer.

Singleplayer:
Prica i likovi su fantasticni, nisu tipicna vestern ponasanja, sto mi se jako svidja. Takodje, lokacije nisu lose, pokazuje pojavljivanje struje, kasni 19 vek (ako se ne varam?).
Gejmplej je super, sve je super, ne znam gde bih poceo :slight_smile: Misije traju toliko koliko i treba, i presao sam ih nekih 15ak za 2 i po sata (sad sam stigao do onog setha sto pljacka grobove).

Multiplejer: Rokam, bijem, 2i level za 15ak minuta ako ne i manje, ubijam kao lud. Ako neko hoce da se okusa :smiley:

Pa hocu ja, al NE MOGUUU, posto me nece ni konektovati na multyplayer.

Igra je sam vrh.Presao sam 50 i nesto %. Po meni bolji nego GTA 4 za 30%. Misije su raznovrsne, za moj ukus taman. Meni je mozda ostalo jos 2-3 misije da zavrsim story, i sve vise mi se svidja kako se prica zavrsava i sta se pojavljuje… Jedino sto me u igri smara je da jasem konja od tacke A do tacke B. A dosta puta se desi kad dodjem na polaznu stanicu taxiste, da njega tamo nema.

Najjaci karakter u igrici je sedi chichica. Kako su ga odradili svaka im cast. Od pokreta rukama, kretanja, glasa, pokreta lica kad govori kad se smeje. Ono do sad nisam video ni u jednoj igrici.

Ja sam preso ceo singleplayer.Nikada nisam igrao bolju igru.
Jedino mi se nije svidao SPOILER>>> kraj kada su ubili John’a :frowning:

WTF? Auuuu
Ja se nadao da posle kampanje predjem sve sporedne misije i tako to, do 100%, zarad achievmenta, zarad duse, itd. a sad ne moz’ :frowning:

Pa ima i jedna vrlina

na kraju igre kad umre John,posle oko 20 godine si njegov sin i ima zadnja misija kad ubijes Ross’a(nadjes coveka tamo u onaj moderan grad i on ti kaze gde je)posle mozes da free-romujes sa Jack’a

koliko ti je vremenski trebalo da predjes igru ?

Oko 2 dana, ali igra je mnogo dugacka.Najmanje 2 puta ce da mislis da ce se igra zavrsi, ali ces zesce da se zeznes.Duzu igru nisam vido nigde.

Nazalost sam procitao koliko igra ima misija 57 story misija. I je li se posle nesto promenio teren tamo u free roamu posto je proslo 20 godina?

Ne sve je isto :(, i glupo je sto oni sporedni likovi se prave kao da te znaju kao John’a(a nisu ni ostarili za 20 godina :/)

Igra Redemptiona je 1911. Znaci da John kada igras sa njim on je 20 godina stariji, znaci 1931 se desava sa Johnom. Sace umalo WWII, a kaubojci jos pucaju xD

i ja sam je danas nabavio :wink:

Predjoh ovu fenomenalnu igru za 20 sati i 24 minuta. Niste morali pisati to za John-a, makar to bilo i u spoilerima. Stvarno bespotrebno, ionako znas da ce ga svako pogledati, sigurno si vecini upropastio odlican deo igre i kraj koji sam replayovao bar 6-7 puta.

Dva-tri puta mislite da ste presli igru, ali se prevarite. Ima 57 misija. Svaki lik je fenomenalan, od Irisha i West Dickensa, pa sve do Dutch-a i Bill Williamsona. Rockstar je zaista odradio fenomenalan posao, bez greske.

Ja evo predjoh za 8h24min 54 misije, radeci samo 2 bountija, 1 stranger job i lootovanja dead bodijeva i skupljanja municije.
Mada, lepo provedeno vreme (za igru :D). Igra deluje realno, evo kad Cod3r pomenu ovu dvojicu ja se setih, skoro sam ih zaboravio koliko me zanela prica u drugom pravcu kasnije u igri.
Stvarno dobro uradjeno :slight_smile:

^8h? Sta sam ja onda koji djavo igrao 20h. :smiley:

Jedno je speedrun kroz igru a drugo je igranje igre i “uranjanje” u njen svet.