Red Dead Redemption

Samo da dopisem, igra je trenutno najbolja igra koju sam ikada igrao. Barem, ona koja je ostavila najbolji utisak na mene, pored Assassin’s Creed II, koja ima isto mesto.

Gledam po netu igra svuda dobila ocene 9,7 ali vazno da oni pametnjakovici iz euro gamera dali ocenu 8 :). Ti momci su toliko neobjektivni da je to strasno, a da je ps3 ekskluziva u pitanju dobila bi ocenu 11

Skinuo sam igru sa bitsoup-a i nisam uspio da je unrarujem zbog greske u fajlu …grrrrrrr… kad dodjem kuci skinucu je opet preko rs-a.

Ako ides na LIVE skini scene release, to sto si skinuo je P2P (tako kazu). Imas na bitsoupu sada od protocol-a.

Ok, hvala na info-u :wink: i’ll do that.

stisnuo sam pauzu, da malo oduvam…a i to sam jedva uradio, jer je igra toliko dobra, da je tesko odvojiti se od nje…od mene sve same pohvale, ali stvarno…onaj uvod, aktivnost ljudi, mimika lica…sve je nekako zivo, na sve sto se uradi bude neka reakcija…bar meni je ovo najbolja igra do sada koju sam video…gta je nazad dobio pravu konkurenciju…uf, idem nadaz da igra…osecam da ce ovo potrajati xD

sto bi nas narod rekao, ko ce kome ako ne svoj svome. Inace GTA pravi Rockstar North a ovo je pravio Rockstar San Diego poznat po Midnight Club serijalu, ali ovo ne bi bilo ni upola toliko dobro da nema Dan-a Houser-a umesanog :smiley:

Rockstar North (nekada DMA Design), San Diego,Japan,Vancouver (Ubiću ih ako ne naprave dobro MP3)…Inače ja sam plakao zbog one trke…Može neko da mi pomogne ,stalno mi pada sa konja,nikako ne kontam zašto…

s leve strane oko mape kad jasis konja imas plavi bar, koji je stamina. ako non stop pritiskas A stamina se trosi i kad se istrosi padas sa konja. jako brzo se puni, tako da pritiskaj skoro do kraja bara pa ga malo pusti tj samo drzi A

Igra je vrh vrhova. Citiracu l1nk:

“jer je igra toliko dobra, da je tesko odvojiti se od nje…od mene sve same pohvale, ali stvarno…onaj uvod, aktivnost ljudi, mimika lica…sve je nekako zivo, na sve sto se uradi bude neka reakcija…” :smiley:

Trenutno sam presa 20%.

Hvala ti :smiley: Nisam primjetio…Ona ženturača brate samo njače onim njenim glupim glasom pa mi i trka prisjedne…A meni je mozak bio na ispaši tokom igranja pa kad sam trebo kojote i zeke pucati ništa nisam znao :smiley:

Liars Dice: Konj VS Covek…

KO CE POBEDITI???

Extra glitch koji sam nasao.

I meni je bilo malo tesko protiv zene. Mora se iamti ritam pritiskanja A, ili da se covek izivi ko stoka pa onda da ceka da se konj odmori.

STRADAO MI KONJ!!!
Koristio sam jednog istog konja od skoro pocetka igre,i nisam ga uopste menjao (dobio sam cak i achievement za to),i evo sad na pola puta da se nadjem sa Marshalom kod Fort Mercera (mali spoiler),naidjem na nekog lika koji me trazi da mu pomognem jer je izgubljen i treba mu prevoz.
Ja stanem za njega a on stoka skinuo mene sa konja i zajahao i pokusao da pobegne.
Ja izvadim dvocevku i jednim hitcem ubijem lopova.
Konj se uplasio pa sad poceo da bezi malo okolo,ja da pogledam sta ovaj ima na lesu (10$) a ono okrecem se i prokleta puma zdere mog konja…
Odma sam poceo da vicem na ekram “BEZI,stoko neotesana,odbi” Vadim dvocevku i pocnem da pucam na pumu ko ludak. Nakon sto sam ubio pumu otisao sam da pogledam les mog hrabrog konja…Bio je mrtav i bez spasa…
Ispalio sam jos nekoliko hitca u pumu cisto iz ljutnje i onda sam ga “ODRAO”.
I sada sam izglubljen u pustinji na pola puta ka Fort Mercer… Ironicno isto kao i onaj covek kome sam hteo da pomognem…

Pocivaj u miru zlatni konju “STARFUKER” (da nazvao sam svog konja STARFUKER,hteo sam Goldie zato sto je zlatan ali STARFUKER je bilo zabavnije).

zanimljiva prica… xD

svaka casta za pricu nasmejao sam se do suza :smiley:

da, super je prica…ali, nije zezanje, mene je igra isto jako uvukla u pricu i dogadjaje…ja sam, pa skoro ceo danasnji dan proveo igrajuci je, pretrazujuci sve zivo… najmanje sam paznje posvetio glavnim misijama, vec, bas ima dosta sporednih…a glavni junak je faca skroz, onako lik za sebe, deluje malo priglup, ali, hoce da ucini i hrabar je, pozitivac…tako da je 15% igre predjeno, i opet kazem, ovo je najbolja igra koju sam do sada video…

Koga zanima pokerasko odelo nek proceslja malo salon u armadilju…samo toliko;)

Pricas gluposti, isti momci su MGS4 ocenili sa 8.
Ne podlezite hype-u, umeo je i EG da omasi, ali od svih sajtova, cini mi se da su njihove ocene najobjektivnije.

Danas opet nisam uspio trku ,konj me zbacio ,ja vadim pušketinu i bam u gu*icu…Moro sam opet misiju a ja zaboravio šta mi je Akiris reko oko stamine…