Red Dead Redemption

E dobio sam onaj award jedan,kaže kao avatar awards neki šešir,jel to znači da mogu da ga stavim na avatara?

naravno, ukupno ih ima 9, 4 za momka, 4 za devojcicu i jedna puca valjda, Xbox live ce se predstaviti na mali virtuelni divlji zapad :smiley:

I ja isto dobio Avatar Award. :smiley: Nisam znao da to uopste i ima u igri, jako prijatno samo se iznenadio. Fenomenalna je igra za sada. Kao GTA IV samo u divljem zapadu. Najbolji deo mi je ubijanje ljudi sa auto-aimom. Nista lakse i nista bolje. :slight_smile: Za sad, mnogo bolje nego sto sam ocekivao. Ima toliko varijabli oko toga sta covek moze da uradi, koga da spase, ubije, cak sam i dobrih pola sata igrao poker u salunima. Nakon cega sam ih sve poubijao, i pobegao iz grada.

Po Cod3rovom opisu (prvom dobrom i objektivnim njegovim) igra je dobra. Inače sad moram potpuno drugi RDR da skidam jer su mi onaj Silverov izbrisali linkove ;( Fak. Meni se igra po videu svidila. E sad Rockstar je reko da će u kompletu sa jednim DLCom doći i co-op mogućnost ali kažu da ništa nije sigurno.

SKinuo sam igru, al ne smijem je jos paliti do zvanicnog datuma izlaska … jedva cekam da je probam, po svemu sto sam vidio do sada imam ogromna ocekivanja. Jos jedan Rockstarov win.

ja tu igru ne bi przio ni kad izadje zvanicno, barem ne jedno mesec dana. To je Rockstar, a oni su poznati po ban wave-ovima, mislim indirektno. btw stanisinjo koja ti je to igra na pocetku na gamertagu pre wake-a, vidim da je neki easy peasy japanese ali mi nije poznato…

Samo kliknes na gamertag, tales of vesperia. :slight_smile:

Kad smo vec kod easypeasy jrpg-ova, kupio sam pre neki dan polovni ps2 za neke smesne parice i skinuo jedno 6-7 kultnih jrpg-ova. Iako nisam stigao da odigram ni ove za xbox, nit’ nesto posebno ljubim japance, a na mom 42" HD tv-u i mojim ocima naviknutim na HD izgledaju jedva podnosljivo, pokusacu da se nateram da im dam sansu… samo sto ih ima toliko suludo mnogo sa dobrim ocenama i traju toliko da ih ne bih presao ni za 3 zivota!

OFF TOPIC:

Mario,kad pomenu JRPG jesi igrao ti Lost Odyysey? Kolko to uvlaci,bem ti,samo mu treba posvetiti dooosta vremena.

A stize i meni uskoro ovaj RDR pa cemo ga probati jednom prilikom.Jos me drzi Alan Wake a nightmare tezina vuce k sebi.:smiley:

Nisam probao, to je jedan od retkih koje nisam ni narezao da mi skuplja prasinu. Bese 2, 3 DL DVD-a… Alana sam malo zapostavio zbog PS2-ke ali ovih dana treba da zavrsim jos 2 preostale epizode, i ne bih mu se ipak vracao na nekoj vecoj tezini. Iako odlican nije bas igra koju bih poneo na pusto ostrvo if you catch my drift, a i inace mi je ideja ponovnog prelaska jedne iste igre jako odbojna, zbog toga sto mi 100-nak neodigranih igara visi nad glavom (bukvalno, nalaze se na polici iznad kreveta na kome spavam).

A RDR ce ti se svideti, garantovano. Ne znam koliko volis sandbox igre, cini mi se da si vise tip igraca koji ceni dobro skriptovano linearno iskustvo kao i ja.

Nego, u vezi samog pocetka igre, malo sam se smorio i cak tu prestao sa igranjem u prvoj “misiji” kada pomazes devojci koja ti je spasila zivot, treba da ucis da pucas na… zekama. Mi igraci smo vec oguglali na raznorazne okrutnosti u igrama i od Rockstara pogotovu ne treba ocekivati takvu senzitivnost, ali mi se ne svidja ideja da to bude deo tutoriala i nesto sto mora da se uradi. Sa ubijanjem (virtuelnih) ljudi vec nemam toliki problem.

Srecom, krvoprolice zeka je izbegnuto, jer sam uleteo i rasterao ih… :smiley:

OFF:!
U jbt,kako ti pricas ko da te neko tera da igras.:smiley:

Velika greska za LO.Ako ti je FF kul ovo ce te otkinuti,bar je mene sama prica dotakla s leve strane.:slight_smile:

Vrlo moguce, no nepolozeni ispiti ce me mnogo vise dotaci sa strane dzepa, tako da cu morati malo da iskuliram sa igranjem (a da ludilo bude vece, planiram da kupim i PS3 i Wii, dodjavola).

Pa jeste, tera me saznanje da sam mozda propustio nesto dobro, no pretpostavljam da postoje i gore stvari u zivotu od gorko-slatkih muka multimedijalnih bahanalija, i odluke sta igrati u tom izobilju… Mozda bi mi zivot bio jednostavniji da imam samo PS3 i nekoliko krvavo placenih originala. :smiley:

Jeste, tales of vesperia, odlican rpg. Samo mi zao sto ga ranije nisam stigao igrati.
A sto se tice RDR-a, tesko ce mi biti da ga ne igram kad izadje, tako da se nadamo da nece biti nikakvih ban-waveova, ne bi trebalo da bude frke sa LT-om.

Posle oko 5 sati igranja, ovo je najbolja igra koju sam ikada igrao, bukvalno. Izuzetno iskustvo,u svakom smislu. Kombinacija GTA IV+Assassin’s Creed 2 samo smesteno u vreme divljeg zapada. :slight_smile:

Odlicna igra, igrao sam 5-6 sati, no moram ipak priznati, da mi je GTAIV imao dosta jaci wow efekat koji je duze trajao. Ako je na metacritic.com prosek ocena za GTAIV 98%, onda predvidjam da ce RDR biti nekih 93/94%. Ima jedna stvar koja meni podvalci razliku izmedju RDR i GTA serijala, na stranu sve drugo, ipak mi je mogucnost da provedes vreme praveci stantove na motoru ili kolima, zaboravljajuci na misije, interesantnija nego da jases konja po pustinji, koliko god bilo dobro uradjeno…

Aaa taman sam se ponadao da je zaigram sutra posto sam mislio da je 18-ti release date a onda vidim da je za evropu 21. :headbang: . Ma ne znam ni zasto se cimam oko toga kada ce opet da me banuju kao prosle godine :smiley:

Pa jes ti lud mene je u Alanu Wakeu prvi nivo težine doveo do plakanja…Plako sam.
Do kraja dana RDR je skinut. E sad dal’ mogu igrati rdr,ne idem na live,ne kačim na net konzolu a imam 1.60 fw?

E sad dal’ mogu igrati rdr,ne idem na live,ne kačim na net konzolu a imam 1.60 fw?

piči slobodno!

znachi oni koji idu na live redovno, ne bi trebalo da pokrecu igru pre zvanicnog izlaska, iako ce da igraju samo offline ?

Slazem se, s’ tim sto nas ni to nece spasiti bana, nadam se da gresim ali zivi bili pa videli :slight_smile:

edit: nisam video znak upitnika :). Ja licno mislim da nema veze sta god mi radili oni ce da vide da je konzola modovana i da ce nass banovati, ipak je to njihova konzola.

Znaci evo narezao sam i 15 minuta u igri,znaci imam sve pozitivne kritike samo.
Sve je tako dobro uradjeno,likovi izgledaju super,animacije su odlicno uradjene.
I glavni lik mi izgleda nekako…zivo. Detalji na licu i odeci i kako se sve pokrece i kako mu oci sijaju,znaci stvarno su odlicno odradili igru.

P.S: Dok sam gledao intro igre moj deda je naisao i pita me “jel ti to neka igrica? Boze ja mislio ti gledas dobar los zao…”