Red Dead Redemption

‘‘Odličan’’ marketing? Oni ništa nisu rekli a tek kakav im je sajt za igru jadan…A tek Max Payne 3… Uglavnom ,ne sumnjam u kvalitet MP3 i RDRa

Igra je stigla :

XBOX360 ISO

Bog ti dao zdravlja.
Kažem ja,čim je na hederu…

Pa na hederu je vec nekoliko dana. Tek je danas izaslo.

i na partisu se pojavila

ima da se skine red dead redemtion!
ima da se skine na torrent leech-u!!! :)))

skinuo, probao, odusevio se pozitivno, grafika je prelepa a mapa oooooooooogromna !!!

Da, ali ne treba ipak cekivati neko ludilo, ipak je to rockstar i grafika nikada nije bila primarna (iako uvek solidna). Meni je pocetni utisak sasvim ok, pocinje vrlo ambiciozno kao neki tarantino-rodrigez, imamo samo malu zamerku na jahanje, znam da su hteli da bude realisticno ali nisam bas uspeo da ovladam konjicem kako treba. Nesto mi se ipak cini da ovo nece biti popularno kao GTA, prosto, samo okruzenje nije toliko atraktivno za klince.

nisam video da ste vec pisali da je izasao red dead…nisam skontao da topic ima 3 strane.
inace, igra se skida a ono sto sam video na trajlerima izgleda vise nego dobro!

Dolazi mi igra za nekih 15min.

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR…Skidam igru ,dođem do 5.parta i izbrisali partove!

skini sa torrent leech-a, tamo ide full brzina.

Gimme a link.

http://www.torrentleech.org/details.php?id=227965

mislim da ces samo morati da se registrujes.

Evo skinuo igru i cekam i cekam da mi se keva vrati iz kupovine pa da mi donese DVD ali ono…ne radi radnja (ovo se dogodilo danas pre podne,posto sada ocigledno ne radi).
I kako me sada hvata nervoza sto moram da cekam do prekosutra da bi igrao igru koju cekam vec par godina (ili koliko je vec proslo).
Ali kako ljudi kazu,ako si mogao toliko da cekas…Cekaj jos malo…I IGRAJ LOST PLANET 2 :D.
E a vi kazite mi par stvari o igri.
El moze da se menja izgled glavnom liku kao u GTA?
I da li ima nekakav Co Op i da li ima offline Co Op (Split screen).

Zahvaljujuci dobrim ljudima ove drzave, nabavio sam igru cak iako nemam stabilnu internet konekciju. :slight_smile: Uz veliki hype sam je ubacio u disc tray, i krenuo da igram. Prvi utisci posle, cirka, 15minuta igranja [i jedinog, tek krecem ponovo za nekih 30 minuta], igra je FENOMENALNA. < Morao sam napisati caps lockom da bi se donekle istakla konstatacija. :smiley:

Prvo, grafika je neverovatna. Nije nesto previse realno, ali za danasnji standard, ovo je visoko iznad njega. Same scene suma, pustinja, polu-napustenih gradova je genijalno odradjena. Lip-sync je za razliku od Alan Wake-a manje-vise besprekoran, i odlicna glasovna gluma svakog lika samo dodaje na zadovljstvo. Najjaci deo igre je cinjenica [pored sandbox-a] da imate potpunu slobodu. Kao sto su u IGN-ovom review-u rekli, mozete uci u bar, videti kurvu [prostitutku jelte], zavezati je, staviti na rame, sesti na konja, odvesti je u pustinju, i nakon cega pocne da vas psuje ostaviti na sinama za vozove. Toliku slobodu imate.

Nisam jos puno igrao, imao sam puno obaveza, ali za sada je igra koja odasilje genijalne poruke. Definitivno ce me zabavljati narednih nekoliko dana, a posle toga imam i novog Prince-a, tako da. Fenomenalna nedelja. A i raspust je jako blizu.

Obavezno stivo za one koji bar malo vole divlji zapad. Vise utisaka kada udjem u pricu malo dubje. :slight_smile:

neces moci da menjas glavnog lika, ako mislis na facu.
za odelo ne znam.

Sve je manje vise kao u GTA. Menjas odelo, ima i neki co-op, nisam jos video. Valjda ima i split screen, ali me nemoj drzati za rec.

ja sam isto probo igru jedno 15 minuta pre pocetka princa i mogu reci da sam sa istom odusevljen za razliku od princa koji mi nije nista vise no ko da igram na lako!

dok u red dead mi je ono koliko sam na pocetku video i malo se sunjao po mapi jako lepo odradjeno, animacije na nivou, samo kretanje glavnog lika odradjeno maximalno ok ali ipak nemogu puno da kazem jer sam bio suvise nestrpljiv da igram ovo jer sam zelo princa da zapocnem sa kojim sam se kao sto sam vec reko razocarao jer je suvise lako a nema da se bira tezina hard na pocetku!

ali verovatno da ce vec neko lepo opisati igru ili je popljuvati ko sto se uvek nadje neki pojedinac!

Probao sam i Prince-a. Dobra je igra, ali nije to tema ovde. Najbolje mi je upucavanje NPC likova. :smiley: Odlicno je odradjeno ubijanje likova.