Red Dead Redemption

GUN i Call Of Juarez serijal su slicni Red Dead serijalu ali je dobro sto je RedDead zapravo TPS Sandbox. A ostalo je samo suv FPS…
Mada dobra je ova igra,cudno nesta,jedina u skorije vrijeme koja mi ne smrdi.

Nemozes reci da lici na Call Of Juarez. Ova igra ima open wrold koji je slab u Call Of Juarez.
Ovo vam je nastavak starog dela. Ne znam da li je po prici.
Prosli deo se zvao: Red Dead Revolver.

jel on bio samo za PS2??? i za stare generacije konzola???

izgleda kao dobra igra probacu 100%

Igra je potpuni promasaj. Ima mali milion bagova.
Mozete je igrati na Xbox 1 i na PS2.

Metine jel’ to mislis na Revolver ili Redemption?

Revolver ,jer Redemption nije ni izaso.
‘’

Nemozes reci da lici na Call Of Juarez. Ova igra ima open wrold koji je slab u Call Of Juarez.
Ovo vam je nastavak starog dela. Ne znam da li je po prici.
Prosli deo se zvao: Red Dead Revolver. ''

Pa lici po Westernu .Gore sam reko da je RedDead sandbox. Po prici nije nastavak. Revolver sam igro i obrno.

mislio sam na Redemption kad izadze a Call of Juarez je extra (prvi deo mi je bio bolji)

ja licno mislim da ce redemption da zaseni GTA IV i to u veeeelikoj meri

nadam se… bice to prijatno iznanadjenje, posto je po meni gta IV dobar sandbox…

Ovo ce ljudi biti veeeliki hiit.
Call of Juarez je bila prva igra koju sam odigrao na x-u ovu sigurno necu propustiti…

Po meni ce se popularnost ove igre porediti sa asasiad creed 2.

Evo sam IGN predvidja da ce ova igra biti najbolji open world do sada…

Vreme ce pokazati.

Open World igre GTA 4 ,RedDead Redemption,The Saboteur,Assasin’sCreed 2,sve bolje od boljega…

Ovo ce biti neverovatan hit. Cakstavise mislim da ce imati rekordne prodaje, zbog odlicnog marketinga, ali i zbog generalno odlicno osmiljene igre. Rockstar je zapravo angazovao strucnjake za Wild West, da igra bude potpuno autenticna. [Isto je uradjeno i za Assassin’s Creed 2] IGra je smetena u 1908god. kada je Wild West skoro i iscezao, skoro. Par godina posle Ford se proslavio sa automobilom, dok par godina pre, Wright braca su se proslavili sa svojom prvom letelicom.

Bice izuzetna igra. Meni licno izuzetno obecavajuce jer je po meni, barem po trailerima i gameplay-u upotpunjena igra. Barem tako izgleda. Valjda ce biti koji leak za dan-dva, jer je officijalni release date 27og Aprila.

release date je 18. maj za ameriku, za europu je 21.maj, pomerili ako nisi znao, na nasu zalost. Al ces sad da popizdis…

Da, procitao sam na GameFAQs. Jedno je kad covek kulturno i inteligentno pise misljene, a drugo kad vidi da su pomerili pa pocne da psuje naglas ko seljak. :smiley: Nisam mogao da verujem, ali dobro. Dzaba plakanje za prosutim mlekom.

Ne znam, ali ja sam Red Dead Redemption josh kod prve najave svrstao u top 5 hitova na x-u. Pre svega zato shto je do sada delimicno neisprobana formula. Kada god neko izbaci open world igru, to je kopija GTA, eventualno ova nova Just Cause 2 koja je odlicna.
A ono, ako bude ovako kako pricaju bice to mnogo dobro. Indijanci, Kauboji. Najzanimljiviji segment je definitivno jahanje prerijom, pa kad naletite na karavane koje su napali razbojnici. Poshto ja chitam stripove, ovo mnogo podseca na Texa :smiley: Tako da ne znam, jedva cekam.
Ali i pored toga, ima tu mnogo potencijala. Kafanske tuce(ne verujem da ce to izostaviti, jer je to bila cesta pojava tada :D), zatim zlatna groznica, pa putovanje parabrodom. A ako grafika bude dobra, ocekuje nas zaista extra igrica.
No da ne klevetam. Can’t wait. Samo molim Boga da ne odloze opet datum izlaska.

Rockstar Games pravi open World igru > razocarenje :smiley:

a sto se tice grafike Vendetta pogledaj pa proceni sam (jos kad klines dole na 720p umesto 360p)

Meni ovo ne da izgleda dobro nego fantasticno

‘‘Odličan’’ marketing? Oni ništa nisu rekli a tek kakav im je sajt za igru jadan…A tek Max Payne 3… Uglavnom ,ne sumnjam u kvalitet MP3 i RDRa