Red Dead Redemption

Igra sabija!Ima nekih cheatova,presao sam je i sad se smaram,pa malo da se zezam! :stuck_out_tongue:

mene zanima sta se radi kad se skine undead nightmer,tacnije kako se instalira jel poseba igra za sebe ili moram instalirati prvo RDR pa onda UN da bi ga igrao ?jel je to napravljeno samo za Live ?

Taj disk koji izadje sa svim dlc-ovima ce moci da se reze i radice na konzolama koje nisu JTAG ili ne?

Taj disk radiće na konzolama kao što radi i GTA EFLC na svim konzolama.

ljudi skino sam fajl al neidetifikovanog formata :smiley:
nista ne pise kojeg je tipa fajl ni iso ni nista.samo neka gomiletian brojeva i slova al uglavnom ima skoro 2GB :slight_smile: o cemu se radi ?

Care, sta si to skinuo? :slight_smile:

NKF (neidetifikovani kompjuterski fajl ) :smiley:

od skoro 2 GB :smiley:

evo kako se zove taj fajl 2EEF6901A95813D617C29341B8788D584DD7658454 :smiley: bez sale i zezanja tako mu je ime,kakve on ima veze sa RDR ja pojma nemam.jel mi moze neko reci jel taj undead nightmer u ISO formatu inace ? :slight_smile:

hahaha lepo je tebi :slight_smile: Pazi, ako nemas JTAG konzolu ne vredi ti da skidas DLCove nece ti raditi, tako da u tom slucaju sacekaj ovo pakovanje sto izlazi krajem meseca, to ce ti raditi…

IGN dao 10.0 :eek:
RDD-u dao 9.7,ovo im je najveca ocena ikad uz GTA IV,tako da je sigurno neverovatna igra.

Ljudi ovo i dalje nisu prešli? :smiley:

pricamo o addonu

Red Dead Redemption: Undead Nightmare Review - Xbox 360 Review at IGN

Pitanje. Postajem nestrpljiv. Kada ce izaci taj DLC paket i da li ce uopste izaci?

Gledao sam na warezu da nadjem, ali ima samo undead nightmare DLC sa jtag konzole.

neko je vec rekao da izlazi 23 novembra ako se ne varam

LJudi pliz help!! skinio sam sa torrenta ovu verziju Red.Dead.Redemption.Undead.Nightmare.XBOX360-CLANDESTiNE,ima 6.4GB…pa me zanima mogu li ja to spržit na DL i normalno igrat bez normalnog RED DEAD REDEMPTION??? moram znati dali da trošim disk bzvz

Trebalo bi da možeš. To bi trebalo da je ovo:
ShopTo.Net - Red Dead Redemption Undead Nightmare - Microsoft Xbox 360

da, addon ne zahteva original igru

Sta velite na tu igru
Jel se isplati skidat ?

Igru? Ma neee, samo je jedna od, ako ne i najbolja igra tog zanra ove godine, a mozda i koju godinu unazad. (stvar misljenja i ukusa naravno)

Taman sad lepo da legnu ovi add-oni.