evo probao sam undead nightmare,ima samo ta igra na 6.5gb…nadao sam se da će bit i normalna verzija
Koliko sati ima da se igra taj undead nightmare?
8-9 sati, nije kratak.
u extra nisam ocekivao da ce toliko da traje…sa ovim dlc-ovima definitivno igra koja mi je “oduzela” najvise vremena…uzivao sam u originalu nadam se da ce ovo biti jednako dobro
Jel izasao taj DLC pack na jednom CD-u?
Da vas pitam za ostale DLC-ove nezavisno za ovaj sa zombijima, da li postoje neke single player misije ili su svi napravljeni za MP ?
edit:
Zar nije trebao i original red dead da bude ubacen sa ovim ? Posto sam sada probao i nema nista osim dve opcije xbox live i undead singl play.
Pa… ne! Undead Nightmare je Standalone DLC, i plus traje oko dobrih 4-5 ako ne i vise sati. Da bi se i originalni RDR ubacio trebali bi 2 DVD-a.
Skinuo i sad cu da extractujem. Doduse zabranjen mi je xbox360 do zimskog raspusta
poenta tvog posta?
Da mu je majka videla sta pise ispod njegovog avatara
@krasta: Poenta mog posta je da ljudi znaju da je Dvd izasao i da moze da se skine. Jel ti to dovoljan razlog?
@aleksa94: :rumenko: :rolleyes:
Da li undead moze da se igra offline.
Moze, naravno! To je standalone DLC sto znaci da se moze igrati kao svaka druga igra bez Redemptiona!
Super jel mi xbox nije prikacen na net tako da igram samo offline tj single player. Hvala na odgovoru. Pozz
evo i sta je novo u undead:
* New single-player adventure, challenges and quests
* Eight new multiplayer zombie characters
* Additional animals to hunt
* New dynamic events “and more”
sad sam nasao.
Ljudi ako je neko preso moze da mi kaze sta treba da radim kad mi umre glavni lik pa kad kontrolisem njegovog sina???
Da li treba da se rade sitni kvestovi ili prica se jos nastavlja??
KIBO ! ima ljudi koji jos uvek nisu presli igru, cemu svi ti spoilovi glavne price??? imas spoiler button FFS
- SPOILER BUTTON !!!
Ma dzaba ti to kada se i sa spoiler button-om ceo tekst lepo vidi na index strani foruma u New forum posts.
Svrati do Blackwater-a i pojavice ti se znak pitanja na mapi. Ostalo je lako.
Izvini nece mi se ponoviti!!!
Izvini nece mi se ponoviti!!!
Ja nisam, nemam xbox dugo, pa sam igrao sve neke druge igre i sada cu da dokrajcim rdr naravno i undead…malo sam se smorio sto nema i originala na ovom dvdu, ali nema veze…