Razmena invite-ova

Postoji tema za to, ne treba novu da otvaraš.
http://www.xboxrepublika.com/xbr-hi-tech/3536-razmena-invite-ova-8.html
Sad sam ja mergeovao.

dade li se na tom bitsoupu varat sa ratiomasterom?

Ne bih ti preporucio varanje na privatnim trackerima jer (vecina njih) ima dobre zastite, bas protiv varanja. Tako da pazi se, ukoliko odlucis da varas. Imam account na Bitsoup-u ali ne varam, tako da ne znam kakva im je zastita.

ja sam varao na IloveTorrents,a ima već 1,5 godina da imam račun tamo…imam oko 2TB upload i oko 1,3TB download

@CROiksboks

Trazis invite od nekoga, a hoces da varas??? Pazi da ti neko sad ne da invite.

Stvarno ne znam sta ocekujes da te neko pozove a spamujes pogresnu temu i jos pitas za ovo? Pa koja je fora da si na privatnom trakeru ako bar ne odrzavas 1.0 bez varanja.
Ali realno svi poznatini trakeri imaju bar neku zastitu, mada na nekima prolazi, zavisi gde. Na nekima ti pa nije ni potrebno jer ti sami daju seed poene, npr blackcats koji ja koristim najvise.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Aj pojasni mi malo taj SP sistem na blackcats-u ako ti nije tesko. Uopste mi nije jasan.

Ma nije tesko. Pazi ovako, ti skines torent. A ima nekih 50 seeda i 0 leach. I sad ti nastavis da seedujes. Ono ti na sajtu broji vreme koliko ti seedujes cak i da ti je upload limitiran na recimo 1 kb. E sad, zavisi koliko seeda i leacha ima, pa postoji neki prosek kad prestane da ti racuna, al tipa ako ima 5 seed a jedan leach nece ti racunati poene nego ce pauzirati dok imas kome da uploadujes. Ali cim taj 1 lik skine i predje u seed tebi se opet nastavlja to vreme sve dok ima 0 leachera. I sad, ti poene dobijes posle 3 dana tj tacno 36h seedovanja tako u prazno. I dobijes onoliko koliko si skinuo, uracuna ti tacno 1:1
E sad, ako bas ima dosta leachera i imas nenormalan upload pa uspes da izbacis i vise nego sto si skinuo onda ti nista ne daje, sto je opet fer jer zasto bi dobijao poene za nesto za sta vec imas.
Ali ako seedujes npr 60% sto mi se desavalo, u svakom slucaju dobijes 1:1 seed poene da ne bi sedeo u minusu.
Sto je odlicno jer ti sem za nove torente 1:1 ratio nikako ne mozes da odrzis ma koji da ti je upload kad jednostavno niko ne skida.
Btw ako je torent ispod 800 mb onda poene dobijas valjda za jedan dan ili tako nesto…:slight_smile:

kako ću jbt kad imam upload brzinu 0.14 mb/s

Pa kad imas tu upload brzinu imas i bednu dl brzinu, sta onda trazis na privatnom torentu? :slight_smile:
Ne znam sta imas da se pravdas, da je varanje posteno svi bi radili, ali na 100kbps gde god skidao svejedno ti je, dobre torente traze ljudi sa dobrom brzinom.

Ma ima bre na TPB sve sta ti moze zatrebati za Xbox, ja licno imam nalog na par privatnih trakera, ali ih uopste ne koristim, stvarno nema potrebe

Isto, do skoro uopste nisam ni znao da postoje privatni trakeri nit mi je trebalo. Malo potrazis al ne mozes da ne nadjes dzabe na ovom internetu. Sad koristim blackcats jer nema sta da se tripujes oko ratia zbog seed poena, a znas da ces uvek sve naci i da ce biti odlicna brzina.

5 bitGamer invite-a, ne treba mi nikakav invite, samo dokaz da cete odrzavati ratio i da necete varati i ko zna sta u svakom slucaju da necete biti banovani :slight_smile:

I sad, ti poene dobijes posle 3 dana tj tacno 36h seedovanja tako u prazno. I dobijes onoliko koliko si skinuo, uracuna ti tacno 1:1

Samo da vidim jel sam dobro shvatio. Znaci kad skinem, 36h moram da seedujem, naravno da nema nijedan leecher i mogu da obrisem sa harda jer sam dobio 1:1? A za torrente manje od 800MB to traje 1 dan?

Ma sve sam ja ovo procitao i u njihovim pravilima ali su sve ovo toliko zakomplikovali bez potrebe. Trebali su samo da stave kao npr. sto je na BTN-u da ti se racuna H&R za svaku epizodu koju ne seedujes barem 24h i za svaku sezonu 120h. Prosto. A ovi brateee…odem na SP overview kad ono kao da citam Nietzsche-a!

Meni bi trebao invajt za BTN, ako neko ima, podrazumeva se da cu odrzavati ratio. :slight_smile:

Nema BTN ratio mora samo da se pazi na H&R .Juče sam ga nabavio nije uopšte lako doći do tog trackera bar meni nije bilo .

Nije lako uopste. Ja ga imam odavno, ne znam odakle mi, al ga cuvam ko oci u glavi. :slight_smile:

Onda neka hvala, jos mi samo treba briga o nalogu na sajtu koji smatra za sebe da je centar univerzuma…

bitgamer 1 invite ovde,znate sta se ocekuje od vas :slight_smile:

Na blackcats-u ‘user’ korisnici vise nece dobijati pozivnice. :frowning: