Ima takvih trackera a to nije BTN ,oni koji misle da su bogovi u torent svetu zovu se FTN i HDBits.org upitanju su trackeri 8 i 9 ( 1-10 veća kategorija je ređa i teže za nabaviti ) kategorije po retkosti a BTN je tek 5 primera radi bitGamer je samo 2 kategorija.
Branex ili Intruder moze li jedan invite za bitGamer?Ne brinite sto se tice banovanja.
Ako neko moze da mi da inv za bitgamer ili neki drugi poznati tracker bio bih zahvalan
Ljudi ako neko ima inv za bilo koji poznati tracker bio bi vrlo zahvalan. Zakasnio sam sa ovim silnim download-ovima pa blackcats nalog moram malo da oladim treba jos igara skinuti
hvala.
pozdrav, uskoro se nadam da cu postati ponosni vlasnik xboxa pa jedno pitanje u vezi trackera clan sam na iptorrents, sceneaccess, i torrentleech
vredi li pojuriti invite za neki drugi i sta bi ste preporucili ako neko ima invite jos bolje, mislim da mogu da ponudim sa ovih trackera dokaz o ratio-y i neku pozivnicu
Ja mogu da ti dam invite za bitgamer ili za TorrentDay, u zamenu za TL.
Ima li neko pozivnicu za balkanski tracker YuwaBits ili za naš srpski tracker Crna Berza mogu da ponudim desetak raznih inostranih pozivnica
za uzvrat u razmenu po izboru !
Imam ja. Posalji mi mail na PP i posalji mi sta ti imas, mozda mi nesto zatreba.
Otvorena je opet registracija za xbox-sky
odlican torrent site sa brzim serverima
My Bad Ispravljeno
Kod mene nece da se otvori uopste.
Jel bi mogao neko da mi da invite za bitgamer?Bio bi mu mnogo zahvalan.
Hvala
i ja sam trazio pre mesec dana ali izgleda to ne ide tako, moras da ti imas neki inv pa da se menjas sa nekim…
DiffuseTheNet is a US Private Torrent Tracker for 0day/General releases with very fast pre-times… it is mostly devoted to TV/MOVIES
Otvoren za registraciju.
xbox sky ili Black Cat Games POTREBAN INVITE
u zamenu ic nista nemam sem HVALA POBRATIME!!!
menjam torrenthr invite za xbox sky ili Black Cat Games
Ljudi xbox sky nema Invite sistem već sa vremena na vreme otvara registracije .
Hmmm nisam znao za tu foru u svakom slucaju meni BCG zavrsava posao…
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Imam više pozivnica za Crnu Berzu, ako neko ima za IPTorrents ili neki drugi dobar torrent sajt za razmenu…
Sta se desava sa Pirate Bay-om? Zadnjih par dana nesto baguje, i sve to, a sad me tera da skinem neki frostwire il sta vec.