Razmena invite-ova

A jel ima neko da daje neki invite a da ne trazi nista zauzvrat osim pismene zahvalnice i naravno obecanja(koliko to znacilo) da cu odrzavati ratio…Ko ima tj ko zeli da pokloni moze na Pm da baci invite…
Hvala unapred…

Evo druze imam ja jedan za bitgamer,dosta je samo da obecash da cesh odrzavati ratio a pismena zahvalnica ne mora.Poshalji mi mail na pm na koji da ti pustim invite.

Posalji mi mail na pm ako ti treba za crne macke.

Ljudi znam da je nezahvalno pitanje i diskutabilno ali po vama koji bolji tj koji laksi za odrzavanje ratia…Jer se ne sluzim nikakvim “programima” za podizanje ratia nego suvi upload koliki mi je omogucen…

Jbg ne znam shta da ti kazem,ostavish torent da seeduje nekoliko dana i vishe,ako ti je mali uplad ostavish vishe torenata,nema tu nekog mudrovanja,koliki ti je upload?Shvati ovako,ako ti dam invite i tebe banuju onda sam i ja gotov…

ne znam kako je na bitgamer ali na mackama je dovoljno da drzis torent ukljucen odredjeno vreme zavisno od velicine
pa makar ga niko i ne skidao
tako da je po meni nemoguce imati los ratio tamo
znaci samo ga drzi kolko treba
i to je to

BitGamer je dosta laksi za odrzavanje ratio-a. Po meni. Imam oba, i tako se kod mene pokazalo.

@Mrkki up mi je 70 kb/s…I svestan sam odgovornosti koju nosi invite,tako da bi mi onda vise odgovarao BC…Da ne zavisim od leachera,nego ostavim torent par dana i miran sam…U svakom slucaju hvala na ponudama,prihvaticu Nabukodonosor-ov poziv…
Veliki pozdrav…

Ps…E jbg sad…pa sta mi je ciniti?

Po meni BC je neizmerno bolji samo za seed samo zbog te cinjenice da se dobijaju poeni cak i kad niko ne leachuje.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Nije tako, imaju neki odredjen sistem za to, ako npr. ima 3 seedera 0 leecha racunaju se poeni, a ako npr. 9 seedova 1 leech ne racunaju se. Mislio sam i ja pa sam ostavio GoW3 da mi seeduje nedelju dana pa mi uracunao samo 40% tih poena sto neki na pocetku leechovali.

Gde se nalaze ti poeni?? Posto ih ja ne vidim nigde.

Pa ostavis torrent 3 dana da se seeduje i on ti ih ubaci. Imas da pogledas u Personal, pa u details, i imas nesto gde pise SP i tu vidis tacno koliko dugo seedujes.
@gresley znam i za to, ali cak i da ima ljudi koji leachuju, ono ti opet racuna vreme, i cim nema vise leachera on ti ubaci poene jer se vidi lista aktivnih torenta za koje mozes dobiti Seed poene. Ti mozes i da ga drzis 3 dana na upload 1/kb i prekines, tamo na profilu se vidi da si seedovao 3 dana i to je to.

Edit1:
@gresley sad sam pogledao, sad sam pogledao, na BC je fazon da ako torent seedujes preko 1.0 on ti ne daje poene, jer, realno, vec si dobio ratio, ali bilo sta ispod toga dobijes seed poene za taj torent i uracuna ti se u ratio, tako da ti za taj torent koji si seedovao 40% pre ili kasnije si morao da dobijes poene.

Pozdrav dobri ljudi ,
da li je neko voljan da mi udeli invite za BitGamer u zamenu za invite za Last Torrents.

Tracker je vrhunski ima sve nove filmove, serije, muziku i igre … a nema gomilu bespotrebnih gluposti . Znaci, taman koliko treba! :slight_smile:

Iskreno, najjbolji privatni torrent sajt, onako, uopsteno gledajuci na svu multimediju.

Meni doduse sada treba malo vise koncentracije na xbox , pa bih zato da se uclanim u BitGamer.

Inace uvek imam ratio preko 1.5

Ja sam se sada “registrovao” na Last Torrents… Stigao mi je mejl od njih gde treba da im posaljem sms poruku da bi se aktivirao nalog… Wtf?

e, vidjao sam to ranije, ali ja sam se registrovao pre nekoliko godina, kad to nije postojalo, tako da nemam pojma.

jedno vreme su otvarali sajt za nove clanove, na kratak period, ali mislim da su prestali jos pre 2 godine.

posalji sms pa vidi sta ce da bude :slight_smile:

ako imas pre paid, posalji sms sa 100 dinara kredita, da ne moze da ti skine pola plate preko racuna :slight_smile:

Verovatno traže pare jer nemaš poziv a registracije su zatvorene ,pa kad uplatiš daju ti da se registruješ bez obzira na sve !

Sejf@ bila je juče otvorena registracija na Xbox Sky proveri možda je još uvek otvorena !

Extra, uleteo sam… i dalje je otvoreno!!

Hvala kralju !!

Jel moze neko da mi kaze sta se desava sa Crnim Mackama, prvo zadnjih 20 dana mi stizu stotine privatnih poruka. Juce sam obrisao jedno 300 komada, sad imam ponovo 291. Sve jedna te ista, tj. dve iste:

22 October 2012 - 23:00 - Promotion by System - System | Delete
22 October 2012 - 23:00 - Kitty Demotion by System - System | Delete

A drugo, kad dobijem demotion poruku ne mogu nista da skinem, dok ne dobijem za par minuta promotion poruku. :slight_smile: Ratio mi je inace 3.35.

Dajem BitGamer za BC :ruk:

Zdravo svima, naime potreban mi je inv za bitgamer od nekog clana jer ne mogu da nabavim igre za xbox 360 na netu skoro uopste. Ako neko moze da mi da inv bio bih jako zahvalan :slight_smile: