Razmena invite-ova

Stigao jutros bg invite…

Inace jer ima neko nesto da ponudi?

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Imaš još nešto ili samo BG ,taj imam + gomilu drugih pa bi da menjam .

trenutno samo taj,inace ne zelim menjaze[iako moze da dodje u obzir] vec dajem kome treba kao sto i ja trazim od bilo kog neki tracker bukvalno za sve.

imam ja za IPTorrents ako osec na njemu bas ima sve

5 bitGamer invite-a, ne trazim nista osim dokaza da znate time da se bakcete, necu da rizikujem acc… :slight_smile:

pa evo posto vidim da ne vredi samo da trazim :DD za BITGAMER bi dao invite za world of warplanes (posto sad jedino to imam :PP )

imam invite za Torrentday. Sistem bodova je prisutan, tako da je dovboljno da neko vreme drzite torente u programu, ne mora niko da skida od vas, za poene kupit upload, i eto vam ratio. Takodje na trackeru ima vecina xbox 360 igara, XBLA, DLC kao i full retail igre ali samo scenska izdanja (nema jtag rip i slicno). Inace tracker je fantastican za filmove i serije, ne kazem da je najbolji daleko od toga, ali suits my needs. inace ako pokrenete ratiomaster ili slicne gluposti za varanje, dobicete insta ban na trackeru.

tako da, ako je neko ozbiljan a treba mu tracker za filmove i (delimicno) igre, nek mi pusti pm.

Ne znam ljudi sta cu od invite-a za bG, 5 komada imam opet! :slight_smile:

Kako ih dobijas toliko?? Ja imam oko 1TB upload sa ratiom oko 2 i uvek imam po jedan invite max.

I ja sam jedno vreme tako, 1max i onda odjednom non stop po 5 komada, moguce da je duzina clanstva u pitanju…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije to ništa čudno ima članova koji su dobili neograničen broj invita za bitGamer.

Imam neke invite-ove za blackcats

Evo me . Zelim! Imam ja za underground gamers ako hoces

Sent from my The New iPad using Tapatalk HD

Imam ja invajtova za Blackcats…meni bi trebao za bitGamer, ako neko ima. :slight_smile:

Imam ja jedan za bitgamer,ako treba kome,nek pusti pm,e ako ima neko neki invite za bluray filmove i serije bilo bi lepo…

Meni treba invite za blackcats. Imam invite za TorrentDay u zamenu

Ja jurim deceniju invite za bcg pa ak ima neko, na pm…
Hvala

Ako nekome treba invajt za BlackCats neka se javi na PM…naravno pod uslovom da je spreman da odrzava ratio. :slight_smile:

ako nije problem salji [email protected]
hvala unapred

Nemoj da ostavljas email adresu ovako javno. Zbog tebe ti pricam.

Elem, imam nekoliko pozivnica za crne macke, a trebao bi mi npr. what.cd ili filelist ili neki tracker gde ima dosta aplikacija.