Ako ti neko posalje torente sa privatnog trackera, oni u sebi sadrze njegov passkey, tako da, ako ti ja posaljem npr te torente, kad ih budes skidao meni skida download, kad ih budes seedovao meni dodaje upload, tako svoj ratio neces popraviti.
Ima dobrih ljudi koji hoce, mada nocas su spavali, nisam mogao da im se obratim Nema veze, teram dalje.
On ti kaze da moras da skines sa svog profila da bi ti se racunalo za ratio, sa tudjeg ne mozes nista da uradis za svoj
Moze, ako ja u taj torrent koji mi je neko drugi poslao unesem svoj passkey.
A zasto ti je blokiran nalog? Jesi inviteovao ljude koji nisu odrzavali ratio ili ti nisi?
A sta ti mislis? Skidao nonstop a nista nije seedovao, pa se sad setio da popravlja ratio.
Ima i drugih nacina da popravis ratio ako ti je bas hitno…ali ne znam da li ih smem ovde postaviti. Ja sam nedavno imao takav problem sa bitsoupom, skinuo torrent, stavio ga na seedovanje i niko zivi ga nikako ne skida cak ni sada, a jos uvek mi se seeduje (ima previse seedova pa nijedan peer ne stize do mene, a na sajtu mi stigla poruka da ce me banovati za dve nedelje ako ne popravim ratio).
Inace ako koristis utorrent, on ti cuva .torrent fajlove. Sad ili si ti podesio lokaciju gde ce ili on cuva na default lokaciji, mada to ne znam gde je tako da ce ti tu google pomoci.
EDIT: Nadjoh ti: C:\Users%USERNAME%\AppData\Roaming\uTorrent
Nije mi blokiran nalog nego mi je Ratio los. I nisam se sad setio da seed-ujem kao sto kaze ovaj nego sam imao nekih problema sa mojim uploadom u pocetku, a kada sam ih resio onda je na svim torrentima koje sam skinuo bilo previse seed-era pa niko nije vukao od mene. Sad gledam da nekako skinem relativno sveze torrente pa da se nekako iscupam.
Mislio sam da moze biti da on nije seedovao, ili one koje je inviteovao bili lenji. Ima trackeri gde ako invitovani ne seeduju ode cela kompanija, i oni sto ne seeduju i oni sto ih invitovali
Znam, ali sam odmah posumnjao da je to u pitanju. Kad ja mogu sa svojim 1mbit uploadom da svuda imam ratio 2-3 pa do 150 moze svako.
Eto, meni to zvuci apsurdno Cudno, ali tako je. Ja imam 30 mbps u oba smera i ne mogu da naletim ni na jedan dobar (relativno svez) torrent pa da seed-ujem kao covek. Do sada mi upload nije prelazio 20 kB/s!!! Katastrofa, zato imam problema sa Ratio-m. Oko 2-3 dana sam imao problema sa konekcijom, tj upload-om, pa nisam ni seed-ovao, ali kasno je sad za pricu, treba se cupati
Koji ti to provajder daje 30mbps upload?
To je neka kombinacija preko burazera…
I ja sam se bio zeznuo u pocetku na Bitsoup-u i zeznuo ratio, pa me zamalo ne banovase, ali sam vratio slavu. Sada imam 800gb upload kredita i ratio preko 10, tako da ne sidujem mnogo, ostavim igru cisto par dana radi pravila i nemam nikad problema…
A inace sa Bitsoupa skidam samo igre posto je na javnim torentima nemoguce nekoliko dana, jer se nakaci 20000 leecha…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Svaka cast ako si uspeo da se vratis u zivot Ja se jos uvek koprcam. Seed-ujem, ali kako vreme odmice sve sporije ide ovaj upload.
To bilo za 8. rodjendan 800GB dali svima, sad je promocija da se kupi 9TB za 9. rodjendan. Meh, nemam neke potrebe za seedovanjem, spasilo i mene tih 800GB ali na kraju sam skidao samo najnovije torrente sto su bili u top10 pa seedovanje nije bilo problem.
Donacije su najlakše i najeftinije rešenje sa 10 evra na nekim trackerima može da se obezbediš što se tiče uplouda za narednih 5 godina.
Moram da priznam da se polako cupam na Bitsoup-u. Za sada seed-ujem 4 torrent-a i upload mi je standardno oko 1.5-1.6 MB/s. Jedino mi je problem na IPTorrents. Tamo nemam dozvolu da skidam .torrent fajlove zbog loaseg Ratio-a, a nije mi blokiran nalog.
IPT ima i poene koji se menjaju za uploud nerazumem samo kako si uništio ratio tamo meni je 20 trenutno.
Zato sto sam se zaj***o. Skidao sam torrent-e, a nisam obracao paznju da imaju previse seed-era, i posle kada ja hocu da seed-ujem - prc. Brzina uploada ne prelazi 20 kB/s. Dobro, prvih 2-3 dana nisam ni mogao da seed-ujem jer sam imao problema sa mojim uploadom.
Ma, poene sklupljam, ali necu ih skupiti ni za 100 godina.
Probacu da im pisem da mi bar odobre da skinem neke freeleech torrente ili neke svezije pa da se malo oporavim.
Koliko si ti vec tamo? Koliki ti je upload?