Nisam vidio da ima toliko leech-era, bacio sam jutros pogled
Pirate bayovih 60 seedera i 60 seedera sa privatnog torent trackera ne mogu da se mere. Vecina njih na tpb-u ne seeduje. Obicno treba oko 8-9/1 seeder:leecher ratio da bi skidalo punom brzinom.
Ja sam nasao na kickasstorrent ali mi skida 0.2kb/s…
Ako neko ima za crne machke na pm.Hitno mi treba, nemam odakle da skidam…javni su mucenje.Seedovajne mi nije problem imam 4 tb
hvala.
Kome treba inv za gameminer neka me kontaktira, nije traker vec sajt za steam giveaway-e.
Imam BitSoup i IPTorrents …
Meni bi trebao IPTorrents, imam 4 BS-a
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Ima li ko invite za BC ?
Pustite koji god invite gde mogu preko torrenta da skidam ps3 igre hvalaaa
Molio bi ako neko ima da mi posalje invite za Blackcats ili neki drugi torent sajt sa xbox igrama. Hvala :emoticon-0100-smile
Jel ima neko invite za bilo koji privatni traker sa starijim ps3 igrama gde su pristojno seedovane? Trenutno mi trebaju nba street homecourt, god of war 1 2 i 3 a to mi je slabo seedovano na trakerima gde sam vec registrovan
Ljudi jel ima neka fora ili akcija da me neko pozove na netload pa da dobijem makar 6 sati premiuma? Hocu da “nabavim” Rage medjutim nema ga nigde bez premiuma.
EDIT: Moze i ryushare
Jel ima neko invite za blackcats? Ne brinite, nisam leecher, seedujem sta skinem.
Samo da pitam jel bi mogo neko da mi pomogne da malo brze skidam assasins creed 4.
Posalji mi na pm email ako ti i dalje treba invite, imam trenutno samo za bitsoup, ali je to i vise nego dovoljno
Zdravo, dali iko ima invite za bilo koji private tracker? Smilujte se, download na batmanu mi ne prelazi 5kb/s.
Zbog previse leechera, cekaj koji dan, icice na max brzini
Googlaj arenabg i prvi link tamo se registruj,otvorene su registracije. Za PS3 su super,imaju dobru bazu i pristojne brzine a još im igre nisu RARovane. Kakva je situacija za x360 to ne znam
Jel ima neko nalog na IPTorrents i da li bi mogao da mi sibne ma e-mail torrente od Battlefield-a 4 za PS3 i X360 jer je meni blokiran nalog? Treba mi da seed-ujem, tj da bih popravio ratio.
Tesko da ce neko to da ti uradi.