Razmena invite-ova

Nisam vidio da ima toliko leech-era, bacio sam jutros pogled

Pirate bayovih 60 seedera i 60 seedera sa privatnog torent trackera ne mogu da se mere. Vecina njih na tpb-u ne seeduje. Obicno treba oko 8-9/1 seeder:leecher ratio da bi skidalo punom brzinom.

Ja sam nasao na kickasstorrent ali mi skida 0.2kb/s…

Ako neko ima za crne machke na pm.Hitno mi treba, nemam odakle da skidam…javni su mucenje.Seedovajne mi nije problem imam 4 tb
hvala.

Kome treba inv za gameminer neka me kontaktira, nije traker vec sajt za steam giveaway-e.

Imam BitSoup i IPTorrents …

Meni bi trebao IPTorrents, imam 4 BS-a :slight_smile:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Ima li ko invite za BC ?

Pustite koji god invite gde mogu preko torrenta da skidam ps3 igre :smiley: hvalaaa :slight_smile:

Molio bi ako neko ima da mi posalje invite za Blackcats ili neki drugi torent sajt sa xbox igrama. Hvala :emoticon-0100-smile

Jel ima neko invite za bilo koji privatni traker sa starijim ps3 igrama gde su pristojno seedovane? Trenutno mi trebaju nba street homecourt, god of war 1 2 i 3 a to mi je slabo seedovano na trakerima gde sam vec registrovan

Ljudi jel ima neka fora ili akcija da me neko pozove na netload pa da dobijem makar 6 sati premiuma? Hocu da “nabavim” Rage medjutim nema ga nigde bez premiuma.

EDIT: Moze i ryushare

Jel ima neko invite za blackcats? Ne brinite, nisam leecher, seedujem sta skinem. :slight_smile:

Samo da pitam jel bi mogo neko da mi pomogne da malo brze skidam assasins creed 4.

Posalji mi na pm email ako ti i dalje treba invite, imam trenutno samo za bitsoup, ali je to i vise nego dovoljno

Zdravo, dali iko ima invite za bilo koji private tracker? Smilujte se, download na batmanu mi ne prelazi 5kb/s.

Zbog previse leechera, cekaj koji dan, icice na max brzini :slight_smile:

Googlaj arenabg i prvi link tamo se registruj,otvorene su registracije. Za PS3 su super,imaju dobru bazu i pristojne brzine a još im igre nisu RARovane. Kakva je situacija za x360 to ne znam

Jel ima neko nalog na IPTorrents i da li bi mogao da mi sibne ma e-mail torrente od Battlefield-a 4 za PS3 i X360 jer je meni blokiran nalog? Treba mi da seed-ujem, tj da bih popravio ratio.

Tesko da ce neko to da ti uradi.