Razmena invite-ova

Pa pazi, 3-4 dana seedujes nesto i dobijes 50 poena. Ja npr. tamo sada imam upload 818GB, download 433GB. I skinem npr. nesto 8GB, seedujem 3 dana i zamenim 50 poena za tih 8GB da ih uklonim iz h&r liste.

Tamo sam godinu ipo dana uploud mi je 624 GB stvoren poenima , ja uglavnom skidam XXX pakove jer imaju fantastične možda najbolje na netu.
Evo upravo sad skidam jedan od 43 GB .

Koliko max torrenata mozes da seed-ujes za te poene? 10? I koliko dobijas poena za seed-ovanje jenog torrenta?

https://playbits.org/account.php

Otvoren novi gaming tracker. Pokrenut od strane ekipe sa HD-Torrents-a. Pozurite dok je otvoreno.

"You can invite 2 friends or relatives to become a Torrentday member.

Invitation to Torrentday will be sent to the E-Mail Address that you enter. Your friends and loved ones can start using the site right away after confirming their account."

Dakle, imam 2 invitea za Torrentday. Potrebno je da mi pošaljete E-Mail Address da bi dobili pozivnicu.

Stigao je invite, hvala najlepse?

Kazi mi samo, pise mi da imam 3000gb upload kredita, sto ja nema sanse nikad da potrosim. Kakva su pravila po tom pitanju, video sam da pise da je ratio 1.0 kod mene ce svakako uvek biti iznad 1 na osnovu pomenutih 3000 kredita, pa da pitam da li mora da se seeduje narednih recimo 72h torrent ili ne mora, bitno je samo da je ratio preko 1?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Dobio si 3TB uploada cim si se registrovao na TD?!?

To kralju, veliko hvala. :slight_smile:

Druze, nisi dobio 3000GB nego 3GB. Bezveze sam potrosio jednu pozivnicu misleci da dele neki bonus sada novim clanovima, pa reko da napravim novi nalog. :mad:

More sam dobio 3TB, a ne 3GB, sta je 3GB u danasnje vreme…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Jel ima neko i meni niki invite da posalje skidanje mi ide strasno sporo.

Ne bih ti znao pomoći.
Ja dosta sidujem tako da mi je ratio konstantno >1. Trenutna statistika: (Ratio: 1.576 Uploaded: 163.032 GB Downloaded: 103.462 GB)
Inače nemam više inviteova, podeljeni su.

PS
U pokušaju da ti odgovorim sa citatom, greškom sam pritisnuo Thank You dugme.

Hvala na invajtu! I ja sam dobio 3000gb, sjajno :smiley:

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Jel zna neko mozda sta nije u redu sa Bitsoup-om? Vec nekih nedelju dana mi izbacuje error kad kog pokusam da udjem u sajt. Jel to do mene, tj mog kompa ili svi imaju taj problem? 'fala unapred.

pfff koja glupost . dodje mi onda da zatvorim svoj acc, i da uzmem od druga invite i dobijem 3 tb.

Meni Bitsoup radi kako treba, malopre sam probao.

Pu majku mu, evo i meni je sad proradio kad sam usao preko Google-a. Izgleda da nesto nije bilo u redu sa adresom koju sam sacuvao u Speed Dial-u.

Vrlo je moguce druze. Bitsoup mi je radio i proslih dana kako treba, retko kada sam imao problema sa tim tracker-om.

Ljudi, ajde svi ovi koji tvrde da su dobili 3TB na TorrentDay-u, neka okace ovde screenshot da svi vide da su stvarno dobili 3TB, iliti 3000GB a ja cu onda da im okacim neki link gde se objasnjava sta su decimale u matematici. Npr. ovo dole je moja situacija. Znaci nemam 893 hiljade GB kako neki to citaju, nego 893 ZAREZ 524 GB, znaci nesto malo jace od 893GB. TorrentDay zaokruzuje na 3 decimale. Znaci vi NEMATE 3000GB, nego 3 ZAREZ 000 GB. Kazem, ajde okacite neki screenshot da se lepo vidi, a po mogustvu skinite nesto malo pre toga, npr. 1GB pa da vidite kako cete da imate 4TB uploada. :smiley:

kada je u TB lepo pise sa strane TB po ovome onda ispada da ja imam mnogo vise, u tri decimale racunaju ljudi i svima daju 3 GB u startu