A jel mi treba novi invite?
Mislim da je i dalje otvoren, dok se ne skupi neka baza korisnika.
Edit: Ipak je zatvorena registracija, ali ce biti otvorena sutra:
We will be opening registrations at bitGAMER for 24 hours only on July 19th. This will allow anyone who was not aware of the site when we first opened a chance to sign up. So, if you know anyone that wants to join, let them know about this date!
Imas srece
Yupā¦posto su trenutno zatvorene registracije.
Hvala vam carevi Pogotovo daemonkiller92 koji se izborio da mi za 5 minuta od mog posta posalje invite za blackcats
Hvala!
No problem
Evo jes da nije za igre ali imam invite za Deepbassnine. Najbolji drum n bass, dubstep, breakbeat, house tracker na svetu na koji je skoro pa nemoguce doci.
E sad, voljan sam da podelim s nekim invite ali ima par uslova.
- Nema varanja, varanje = ban u roku od 5 minuta
- Morate odrzavati ratio 1:1
- Ako vas banuju, banuju i mene
- Ovde postoji mogucnost da inviter moze da banuje onog koga je pozvao. tako da, ako se ne bude pridrzavao gore navedenih pravila, banovacu ga licno, ne bi li zastitio i spasio sebe.
Pa ko hoce nek mi salje pm.
Opa bato konaÄno neko naÅ” da ima invite za tracker visokog levla ,ja nažalost trenutno mogu da ponudim Waffles invite od reÄih ali verovatno to imaÅ” i nije u rangu DB9 ,imo sam PTN ali ukinuli pozivnice svima.
Za nekih 28 dana imaÄu CHDBits.org on je u rangu DB9 upitanju je tracker za filmove 2 po snazi na svetu odmah iza famoznog HDBits.org.
Imam gomile pozivnica za generalne trackere ali malog levla kao IPT ,Torrentzila ali to bi bilo smeŔno da nudim za razmenu.
Na db9 sam od 2007. godine. I postao sam aj nazovimo drugar sa adminima trackera ali mozes da budes bilo ko, oni ne prastaju. I cuvam tracker ko oci u glavi
Sent from Commodore 64 using capslockruncapslock
Ja bih vrlo rado želeo taj invite (jer obožavam dānāb), ali kada vidim kako su im strogi uslovi, ne želim da ti u****m Äorbu⦠Kako da održavam ratio 1:1 kada mi je download/upload speed ratio 8:1
Doniras 10 eura na paypal i eto ti 10gb.
A tu nemas custom user kompilacije, sve su ili vinyl ripovi ili albumi ili web izdanja. A to ti je veliko od 20 - 150 mb, 320kbps. Jedino ako skidas FLAC, ili ako bi skidao sve sto ima label drum n bass onda je 10gb malo. A ovako ako pratis 10-15 producenata, onda je u vrā glave. Inace mislim da imam oko 200gb drum-a na hardu.
Pa ako nesto bas zarko zelis, posalji mi pm, pa cu ti okaciti na sendspace
Sent from Commodore 64 using capslockruncapslock
Ma ne skidam FLAC, 320kbps mi radi poāso samo tako
Inace mislim da imam oko 200gb drum-a na hardu.
Sooooo jealous
Aj kada smislim neÅ”to Å”to mi baÅ” treba javiÄu ti na PM, da te ne cimam sadaā¦
Sta je sa BitGamerom??
Otvoren je novi sa istim imenom ali nije ni približno jak ko onaj stari .
Pa znam da jeste, ali ne radi, zato i pitam sta je sa njim. Barem danas nije radio, ali evo sada vidim da radi. Tj nije da nije radio, nego kao da nije vise postojao na serveru. Mozda im je bio istekao hosting.
ljudi ako neko ima BCG invite neka mi javi na PM potrebna mi je jedna pozivnica za najboljeg drugara, normalan je lik, odrzava ratio uvek, garantujem za njega, dao bih mu ja ali nemam nijednu, jel na BCG invite je u REFERRAL tako nesto, a? ako je to nemam nijednu onda
Nemam ni ja ,neka prati bcg otvaraju oni registracije Äesto nisu tracker koji je mnogo zatvorenog tipa.
Nudim BC ili Bitsoup invite za iptorrent.
jel moze neko da mi posalje invite za blackcats ili slican sajt?
Imas na pirate bay da se skine, imas dosta seedera, tako da mislim da ce da leti download
Salis se 60 sedera prema 1000 leech-a. To nece skinuti do nove godineā¦
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2