Razmena invite-ova

Ma kat.ph i all the way

Sent from SIII

Ako neko zeli invite code za World of Warplanes moze lajkovati stranicu Cyber Prolz | Facebook i uci u takmicenje za jedan od deset kodova koje dele…

2 pozivnice za Crnu Berzu kome treba …

Neophodana pozivnica za PS-Club.org ruski tracker inače to je kod ,ako neko ima nek se javi radi razmene .
Imam sve i svaÅ”ta dogovorićemo se sigurno.

ako neko ima jedan invite za blackcats rado bih ga prihvatio. a ko mi bude dao napravicu mu spomenik. :slight_smile: imam dva invite-a za torrent leech ako nekom treba :slight_smile:

ps. prihvatam i bitsoup invite ako neko ima :slight_smile:

dobio sam joÅ” 2 za TBC … Rasto, daj mejl na PM, i prvi sledeći ko zatraži ovde, dobija drugi…

Moze meni invite.Ako ima koji:thumbup:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Rasto, poslato.

WERTA, baci mejl na PM…

Imam invite za BLACK CATS…zahteve saljite SAMO na PM ne ovde molim vas posto mi obavestenje o PM stize i na Telefon a obavestenje o postu na forumu jos uvek nemam :wink:

Osecam se kao da prodajem a ne da delim Dzaba…ajd ljudi imam jos 10 invite kodova za BC…Propasce mi.

Pa kad se setim koliko sam ja molio i kumio po netu da nabavim Invite…ccc Uglavnom jos je aktivan oglas: Imam i Delim cena prava sitnica : Nema je :wink:

Mozda je bolje da pocnes da naplacujes. :wink: Salim se, da nemam invite, uzeo bih, ovako moracu da preskocim.

A i mislim da je bilo otvoreno za registrovanje bas pre neki dan, mozda je i jos. Inace, imeni dali tih 10 bas ovo kad je poceo freeleach.

Ma meni daju stalno,Donirao sam sajtu dva puta neku sicu i sad stalno dobijam te pozivnice, pa sigurno po 5 kom na dve nedelje…Delio sam ovde po forumu ranije tako da nije problem…ukoliko nekom treba nek slobodno pusti PM ne moram stalno da oglasavam da delim.Ili ukoliko neko trazi samo ga preusmerite na mene.

@Danijel-koliko si dao, ako nije tajna? Ne da mi se odrzavati ratio, radije bi da dam pare ljudima i da me puste da skidam kao covjek

Meni nije da se ne da nego ne vredi, ne prelazi 0.1 kb/s iz ne znam kog razloga. Ali donirati 10, 20$ koji ce posle sluziti godinama mislim da stvarno nije nista. Meni je ranije bio problem jer nije bilo paypall naloga ali cu bitsoupu iskesirati uskoro samo cekam neku dobru promociju. Imali su 5 terabajta za 35 dolara sto je stvarno smesno.

Mislim sve ukupno oko 25-30 eur.da li dva puta po 15 ili jednom 10 i jednom 15 nemogu da se setim.

Poslato sa Sony Xperia J

Ima li neko invite za blackcats? Imam bitsoup invite za razmenu, kao i eliteunitedcrew ali tamo nema xbox igara :slight_smile:

Ja bih zamolio da mi neko posalje invite za Blackcats, nazalost nemam nista za zamenu posto su ugasili BitGamer :frowning:

Proveri pm

Otvorili su ponovo BitGamee, ukucaj bitgamer.ch i pojavit ce ti se novi BitGamer…