PS4 - Savet za nove korisnike: Sta sve znati pre PRVOG paljenja konzole

Moj savet ti je da si napravis USA account, igre su oko 30% jeftinije nego na UK, a dopune za USA PSN kupujes preko amazona:
link: http://www.amazon.com/50-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4P8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1436042624&sr=8-1&keywords=100+usa+psn&pebp=1436042629705&perid=

http://www.amazon.com/50-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4P8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1436042624&sr=8-1&keywords=100+usa+psn&pebp=1436042629705&perid=09DCS39R7DDD75BEKBEM

Ali nista ne skodi da napravis dva accounta jedan USA i drugi UK.

Ali pise dolje ispod da ne prihvataju nase kartice, tako da isto ispada kao da kupujem sa amazona i kao direktno sa psna :slight_smile:

Napravi dva profila, jedan US, jedan UK da bi imao Best Of Both Worlds. A kupuješ prepaid kartice i njima dopunjavaš svoj wallet pre kupovine igre.

Sent from Despair using Amala Network

Kako ide ako skinem neku igru a imam dva profila, je li se ona onda nalazi na oba ili samo na tom accountu sa kojeg sam je skinuo?

O gospode ja zabagovao kao da prvi put pravim account.

Ako ti ne primaju na amazonu(a verujem da ne primaju), ima i za to resenje, moras staviti laznu adresu, stavis npr. istu onu(laznu) koju si stavio kad si radio USA PSN, a adresu kartice moras staviti pravu i prihvatit ce ti bez problema :wink: :beer:

1 Like

Igra ti se veže za profil sa kog je kupuješ. Ali, dok ti je profil na konzoli i aktiviran, tu igru možeš igrati na bilo kom drugom profilu koji ti se nalazi na konzoli. Kad sve povežeš i uradiš jednom nije toliko komplikovano.

Sent from Despair using Amala Network

Nalazi se na oba(ili cak na svih 16 koliko ih i stane na konzolu) ali ti na drugom(drugima) stoji katanac, ali ti lepo stavis pod primarne i te druge profile(ili ta dva profila) i mozes igru igrati sa kojeg god hoces profila sve ti je lepo otkljucano.

EDIT:
Kad hoces taj drugi profil(ili bilo koje drugi profile na konzoli) staviti da ti je primaran ides pod PSN - Activate as your primary PS4 - Activate, i kasnije ako ne zelis da ti je vise primaran ides sve to isto samo Deactivate( PSN - Activate as your primary PS4 - Dectivate)

Oprosti, samo jos ovaj detalj. Treba li mi lazna email adresa ili da upisem onu moju standardnu koju svakodnevno koristim?

Onu koju svakodnevno koristis, naj bolje, posto ti nije potrebna lazna email adresa.

E zahvaljujem. Opet sam sam sebe zbunio jer znam da sam iz nekog razloga koristio laznu za xbox live.

Sta pises ti lazna email adresa?? Ovo prvi put cujem ja koristim “ne laznu” email adresu i nemam problema istu tu i na PSN-u takodje isti mi podaci US na obe konzole.

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

“Lazna” adresa stanovanja je potrebna samo za amazon i sajtove te slicne vrste koji ne dozvoljavaju kupovinu kodova sem ako niste iz US…
Napisao sam u prvom postu. Cak sta vise, preporucljivo je onda staviti i adresu iz Oregona, Alaske, New Hapshire ili Deleware koje nemaju sale tax.

Vise nije vazno da se poklapaju PSN podaci i amazon podaci, editovacu taj post uskoro, jer mnoge druge stvari svakako moram da ispravim, menjale su se…

termin lazan email je malo nejasan :slight_smile: hehe, sto se tice svih informacija koje si naveo znamo.

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Izvinjavam se, procitao sam sta su pisali i onda si ti to ponovio pa i ja ponovio :smiley:
A uopste nisam to mislio, vec LAZNA ADRESA STANOVANJA :smiley: :smiley:

Izvinajvam se jos jednom :smiley:

1 Like

Pozdrav,da li mozete da mi preporucite neke sajtove za kupovinu vaucera i neke sajtove gde su jeftinije igre,sad planiram da uzmem ps4 pa rekoh da se malo raspitam

Cdkeys, G2A, gamedealdaily, boxeddeal…

Sent from my D6603 using Tapatalk

Hvala na odgovoru,takodje me zanima posto imam internet brzine 40mb/s a TV mi hvata samo 2,3 crtice jer je u drugoj sobi pa pretpostavljam da ce onda i ps4 da hvata 2,3 crtice, pa me zanima da li je to dovoljno za stabilnu konekciju dok igram multiplayer

Tu ti je bitniji upload, ali što se samog skidanja tiče ne bi trebalo da imaš problema, jedino ako te bude DNS zezao, e onda ćeš morati sa time da se malko poigraš. Ja sam sebi (dok sam imao ADSL) stavio Google-ov DNS (8.8.8.8 8.8.4.4) i onda je sve super radilo.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Imam sbb a upload mi je 2.5 mbps nadam se da je dovoljno,sta mislite?

dovoljno da se bez ikakvih problema igras na konzoli