Ako ti ne primaju na amazonu(a verujem da ne primaju), ima i za to resenje, moras staviti laznu adresu, stavis npr. istu onu(laznu) koju si stavio kad si radio USA PSN, a adresu kartice moras staviti pravu i prihvatit ce ti bez problema
Igra ti se veže za profil sa kog je kupuješ. Ali, dok ti je profil na konzoli i aktiviran, tu igru možeš igrati na bilo kom drugom profilu koji ti se nalazi na konzoli. Kad sve povežeš i uradiš jednom nije toliko komplikovano.
Nalazi se na oba(ili cak na svih 16 koliko ih i stane na konzolu) ali ti na drugom(drugima) stoji katanac, ali ti lepo stavis pod primarne i te druge profile(ili ta dva profila) i mozes igru igrati sa kojeg god hoces profila sve ti je lepo otkljucano.
EDIT:
Kad hoces taj drugi profil(ili bilo koje drugi profile na konzoli) staviti da ti je primaran ides pod PSN - Activate as your primary PS4 - Activate, i kasnije ako ne zelis da ti je vise primaran ides sve to isto samo Deactivate( PSN - Activate as your primary PS4 - Dectivate)
Sta pises ti lazna email adresa?? Ovo prvi put cujem ja koristim “ne laznu” email adresu i nemam problema istu tu i na PSN-u takodje isti mi podaci US na obe konzole.
“Lazna” adresa stanovanja je potrebna samo za amazon i sajtove te slicne vrste koji ne dozvoljavaju kupovinu kodova sem ako niste iz US…
Napisao sam u prvom postu. Cak sta vise, preporucljivo je onda staviti i adresu iz Oregona, Alaske, New Hapshire ili Deleware koje nemaju sale tax.
Vise nije vazno da se poklapaju PSN podaci i amazon podaci, editovacu taj post uskoro, jer mnoge druge stvari svakako moram da ispravim, menjale su se…
Pozdrav,da li mozete da mi preporucite neke sajtove za kupovinu vaucera i neke sajtove gde su jeftinije igre,sad planiram da uzmem ps4 pa rekoh da se malo raspitam
Hvala na odgovoru,takodje me zanima posto imam internet brzine 40mb/s a TV mi hvata samo 2,3 crtice jer je u drugoj sobi pa pretpostavljam da ce onda i ps4 da hvata 2,3 crtice, pa me zanima da li je to dovoljno za stabilnu konekciju dok igram multiplayer
Tu ti je bitniji upload, ali što se samog skidanja tiče ne bi trebalo da imaš problema, jedino ako te bude DNS zezao, e onda ćeš morati sa time da se malko poigraš. Ja sam sebi (dok sam imao ADSL) stavio Google-ov DNS (8.8.8.8 8.8.4.4) i onda je sve super radilo.