Hvala puno,jos samo ako biste mogli da mi preporucite neke igre i da li neko zna da li ima neki forum ili sajt za onu razmenu igara tj. deljenje
razmena igara. nema dalje
Nisam te bas razumeo?
Samo ukucaj razmena igara na guglu i sve ce ti biti jasno
Imam jos jedno pitanje, naime, nasao sam nekog lika sa kupujemprodajem koji prodaje igre tako sto mi da psn acc a ja se posle logujem sa tim podacima skidam igru na hard, a posle igram igru sa svog naloga, takodje kaze da taj acc ima ps plus licencu i kaze kako se ta licenca deli na taj i na moj account i kako cu moci da igram online sa jednog i drugog accounta, zanima me da li je to tacno sta vi mislite , da li je neko imao iskustva sa tim?
Moguce je sve to sto si napisao. Da li je tacno, drugo je pitanje
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Nzm covek ima 12 pozitivnih i 0 negativne valjda nije prevarant
To i nije tako puno pozitivnih, ali ono… Ako su mu pozitivne sve vezane za naloge onda je pouzdan, a ako je prodavao recimo stari namestaj i fritezu za pomfrit pa sada odjednom prodaje naloge, onda ne znam sta da ti kazem
Prvo ga pitaj za taj ps+ koliko traje pretplata?
On ti realno moze to prodati kao sto ti je i rekao, pa na kraju da ti ps+ traje 15 dana i posle toga dovidjenja…
EDIT: Koliko kosta to sto prodaje i koje igre su na nalogu sem ps+ pretplate?
Igre mu se krecu od 20 do 40 evra a prodaje igru po nalogu
I da, sve pozitivne ocene su mu za naloge
A ni on ne zna koliko traje ta licenca kaze da moze da mi zapadne i od mesec dana do godinu dana
A ni on ne zna koliko traje ta licenca kaze da moze da mi zapadne i od mesec dana do godinu dana
To onda nikako ne zvuci dobro. Izbegavaj.
Meni to iskreno zvuči ko navlakuša. Mislim konkretno taj deo oko ps+ pretplate. Prvo ne može on da ne zna koliko traje, na svakom nalogu se to proverava za minut, a i naravno za svaki nalog se kupuje i redeemuje kod. Na stranu to što ps+ od godinu dana košta nekih 40evra, ako ne i više jer je slabio euro, a rasli dolar i funta.
Mislim cene guesta i nosica su negde u tom cenovnom rangu od 20 i 40€ i na razmeni i svuda, da u tu cenu dobiješ i ps+ pretplatu je malo nerealno.
A da li neko zna da li se uz konzolu dobija onaj trial period ps plusa?
Ali treba da ubaciš karticu da bi iskoristio trial. S obzirom da ne primaju naše kartice, ne možeš ni trial da iskoristiš. Mada, na UK accountima nekad prodje nekad ne.
A za psn kodove ne treba kartica?
Za kodove ne treba kartica.
uzimam preko oglasa kod lika ps4 500 gb, shta treba sve da proverim pri kupovini ?
Ja sam bas skoro uzeo preko oglasa tacnije preko kupujemprodajem, ako kupujes preko istvana covek je 100% pouzdan(ja sam od njega kupio, mislim da je i najjeftiniji), a pre kupovine proveri ocene i pogledaj malo sta pisu drugi korisnici o njemu, i naravno pozovi ga na telefon da se raspitas, idealno bi bilo kad bi poznavao nekog ko je narucio preko njega. Kazem ti, ja ti preporucujem Istvana, bas sam skoro uzeo od njega ps4.
Ma ne to
pitam kada se vidim sa likom, na samoj konzoli shta treba da se sve iscekira ?
Pa kontam da ti je najbitnije da ti konzola/dzojstici i sve sto ide uz to radi i da je konzola u normalnom stanju. Ja bih prvo to gledao pa sve ostalo.
Da ne bude odes tamo, aha konzola nije izgrebana, sve super, sjajno. Dodjes kuci i vidis crn ekran, haha.
to se podrazumeva, ali online nalozi i to jel tu treba neshto da se pogleda ili ??
(kaze lik da ima hardline u digitalnom obliku kao dobio mail i pass i skinuo) to je kao jedina igra a doneo bi mi original b4 da probam dal drajv radi i to