PS4 Pro predstavljen, 399$ izlazi 10.11.2016 - diskusija, info, slike, video...

[quote=“iKaran, post:78, topic:11443, full:true”]
Pa ako stvarno ne bude bilo razlike u framerate i u sp, onda necu jos uvijek da uzimam ps4 pro. Posebno zato sto imam 720p tv.[/quote]

Sa tim TV-om nemaš koristi ni na sadašnjim konzolama.

720p se koristio na old genu PS3/X360. Razlika je nebo i zemlja, 720p na PS4 ili 1080p, tacnije isto kao i na PS4 1080p ili 2160p(4K).

Well razapnite me sto mi tv nije na listi prioriteta :smiley:
Mozda ga kupim od nove plate, tj full hd monitor. Jedino sto nemam gdje da ga stavim.

Monitor, jelte…

1 Like

[quote=“iKaran, post:87, topic:11443, full:true”]
Well razapnite me sto mi tv nije na listi prioriteta :smiley:[/quote]

Vjeruj mi, trebao bi ti bit :wink:

Kao što reče @predator1211, bukvalno, razlika kao nebo i zemlja.

[quote]Ljudi, sto niko ne prica o segmentaciji gejmera na dve klase? Na one koji imaju pare i na one koji nemaju?
[/quote]

Hm, rekao bih da je to stanje od kad je sveta i veka i nista novo u game industriji.

1 Like

Mass Effect: Andromeda will run at 30 FPS on PlayStation 4 and the recently announced PlayStation 4 Pro, producer Fabrice Condominas has revealed.
Speaking to GameSpot, Condominas confirmed that the more powerful PlayStation 4 Pro will not deliver higher frame rates. However, the game will support the new console at launch with improved graphics.

Tačnije, fali vam 1.152.000 pixela razlike :smiley:

1 Like

It’s a free world! :smile:

Nije bre. Dosad su konzole bile egalitarne – ako imas konzolu, imas pristupa svemu sto i ostali koji je imaju.

Ovo sto ti kazes se odnosi na pc. A ja sam pobegao iz pc voda bas zbog tog stanja. Necu da igram neku igru i pitam se kako li bi samo izgledala na jacem hardveru. Dosta godina sam se tako patio.

Kad god se povede priča oko rezolucije, frapsa, inča, čujem neko pucketanje u ušima…

1 Like

To meni puca :middle_finger: za ovakve rasprave.

:sunglasses:

2 Likes

Killtrocity :open_mouth::joy:

SBB ima 72 sata unazad minimum od mog sklapanja ugovora sa njima, što će sad u Novembru biti 4 godine…

Što se tiče ove konzole, meh. Očekivao samnešto što bi delovalo kao da je vredno kupovine, ali jok. Da, ima 4K mogućnost, ali pošto nemam 4K TV za mene to ništa ne znači. Što se tiče dizajna, dugo nisam video smešniju konzolu, jedino mi je Slim smešniji. Nisam gledao konferenciju, a deluje kao da je bolje što nisam.

Sta ce tvoj :middle_finger: u njegovim usima :joy:

1 Like

ne kapiram te odakle ti to,ima full hd kanala koji rade 72 sata unazad,hbo 1,2,3 sportski i još neki da ne nabrajam,ja konkretno imam 36 hd kanala,ne znam dali su svi full hd ali slika na svakom je odlična i imaju 72 sata unazad…

Pretpostavljan da nije @Lordish mislio na PS4P, nego na Full HD TV, da vam fali **** pixela od HD ready do full hd rezolucije, e jedino ako ti nisi mislio da ne das tih 400 evra za novi full hd, to je onda drugo :slight_smile: .

Sta sta, nesto citam(ma da ne verujem u to) da PS4P nema HDMI 2.0, ne razumem kako ce onda raditi HDR, posto je za njega potreban HDMI 2.0 da bi radio kako teba. A i na HDMI 1.4, 4K radi samo u 30Hz, dok na HDMI 2.0 radi u 60Hz. Ako je to istina znaci da ce na PS4P igre u 4K raditi samo u 30Hz. Ako je to istina PS4P je malo reci pravo prodavanje magle . Ma da me nista vise i ne cudi.
Inace Scorpio ce imati HDMI 2.0 tako kazu, sto znaci da ce igre raditi u 4K 60Hz, to se i trazi u 4K gamingu. Ma da realno za tih 400 evra za PS4P se bolje i ne moze ocekivati.

1 Like

Prvo, super mi je da tema ima već 100+ replies :sunny:.
Drugo, chat je bio odličan, ponovićemo prvom priikom.

Što se tiče PS4 Pro konferencije, najveći problem je što mi i dalje zaista ne znamo koliko igre bolje izgledaju u 4K i sa HDRom. Nego verujemo na reč da su nešto neverovatno. Jedino što smo mogli da vidimo jeste nasviran kontrast i to je to. Potpuno isto je i sa VR, mora se lično probati/videti da bi se uverili u mogućnosti i wow factor.

Ono što je super kod PS4P je cena, koja će terati MS da Scorpio dogodine bude u tom cenovnom rangu (i dalje mislim da neće ići iznad $399). Sve ostalo, well, nisam siguran da sam oduševljen. Nekako imam utisak da su hteli da uštede što više i napravili kompromise koji nikako nisu “Pro” ili premium. U pitanju je prepakovani PS4 sa duplo bržim GPU i malko overclockovanim CPU. Naravno, to je sasvim ok da se nije mesecima gomilao hajp gde su ljudi ludovali sa željama i nebulozama, dok je Sony samo hteo malko bolju konzolu jer su komponente dostupne po ok ceni. Takođe, non stop su pričali o 4K a dobili smo kompromis koji nije za džabe dobio nadimak “PS4Kinda”.

1 Like

Konzola ce imati 6 TFLOPs-a snage i to je neka srednja klasa u 4K igranju na PC-u, ali daje dobre rezultate. Sa druge strane, X1 nema VR, bar nema za sada, sto znaci da ce igre imati svu snagu za sebe-OS… PS4 ima 4.12 TFLOPS-OS-VR i postavlja se pitanje koliko ce zapravo snage ici na igre ili da li ce snaga koja je odredjena za VR biti na raspolaganju igrama ako korisnik nema VR? Kada pogledamo koliko kosta 4K PC i da PS4 kosta $399 onda da li je FPS i 4K zapravo bitan? :smiley:

Nove informacije o PS4 pro i odlicne 4K slicice za pozadinu :smiley:

1 Like

Bogte mazo za samo par sati tema se pretvorila u najlon pijacu. Od linkova za xbox, preko SBB-a do rezolucija :smiley:

1 Like