prva igra je dante inferno
Moja prva igra koju sam igrao,presao i download-ovao sa neta je bio cod 4,ujedno i najbolja pucacina(pored cod 2)koju sam ikada igrao… :da:
Pa prve igre su mi bile Pure i Lego Batman a prvu koju sam odigrao i downloadowao je Ac2
Dobar avatar, omiljeni twisted metal mi je upravo black, imam original disk iz 2002 , cuvam ga i igram i dan danas.
Meni takodje prve igre pure i lego batman koje sam dobio uz xbox, prve skinute gears 1 i 2
A prvu koju sam presao na 360 je bila darsiders pa betmen arkham i onda oba gearsa pa psoel ne znam ni sam
drago mi je da ti se dopada moj avatar
Ne tvoj, nego od Escape101.
Pa dobro dobar je i njegov
ispala xD
kad smo vec kod toga, jel postoji twisted metal za x360?
Nepostoji a neverujem ni da ce ga raditi jer jedino jefie pravi te igre, mozda bi neko mogao da napravi novi vigilant za 360 ali twisted tesko, osim ako microsoft plati pa kupi frnsizu.
Ima neki full auto mada je to meni smesno uradjena igra u odnosu na twisted.
Lele nisam obratio paznju “sta citam”… Ceo dan mislim na gta IV :D:D:D koja mi ide na zivce jer nigde nemogu da nadzem torrent a ovaj sto imam me ubija
Skini sa MegaUploada ako nema torent.
ja pustio da se skida gta IV, dirt 2, forza 2, tekken 6, soul calibur IV i street figher IV, pravim zalihe xexe
[URL=“xbox360iso.com”]
prva igra koju sam kupio tj dobio sam od tetke je bila pes 2002 za sony 1 uz konzolu
ako cemo uopste koju sam prvu igru skinuo,ne secam se,a za xbox to je bio 50 cent:blood on the sand
Uh uh… Teško pitanje
Ako se sećam, to je bio… Euro '96 ili tako nešto, sećam se da je došlo uz pakovanje od 20 floppy disc-a (tj kupili smo igru koja je bila na floppy-ima…). Nije bila EA igra, koliko se sećam, nego nešto totalno levo, grafika je bila užas, ali je moglo da igraju dvoje na tastaturi
Good old days… Uhvati me nostalgija, setih se tih igara od perioda '96-'99… Golden age of gaming…
EDIT: LOL xD nisam pročitao prvi post
Prva igra/igre koju sam kupio je Halo Reach, Ninja Gaiden 2, Dante’s Inferno, Gears of War 2 (za xbox jer sam isti uzeo tek u oktobru prošle godine)
prva koju sam igrao je Kung fu panda jer sam nju dobio uz xbox pa je bila jedina koju sam imao posle toga sam dobio dvadesetak igara pa nemam pojma koju sam prvu turio u box
moguce da je bio top spin
Star Wars the force unleashed 1 pa Wolverina :D.
Prva za PC je bila COMMANDOS 1, a za konzole se ne secam, davno je bilo…
Pita se prva igra za Xbox 360.
P.S. Btw. Ispraviti cu naslov.
Prva igra koju sam pustio na xbox-u a i presao bio je Halo 3 ofkors :).
Ja prvu Banjo & Kazooie: Nuts and Bolts i to samo zato sto sam je dobio uz Xbox ._. .Onda Halo 3, Ninja Gaiden 2, Gears of War 2, Forza Motorsport 3…