Pre par dana kupio konzolu,prva igra koju sam pokrenuo je Gears of war 2 a druga ce biti Fable 2
Prva igra koju sam skinuo Army of two :woot:
prva je original igra uz Xbox sto sam dobio a to je Banjo & Kazooie: Nuts and Bolds i nije losa lepa platformicaâŠ
Posto sam po kupovini Xbox-a kupio naknadno 15-tak igara odjednom, ne mogu se izjasniti koju sam prvu kupio ili downloadovao, ali sam prvu odigrao Fable II Goty, a drugu Mass effect 2
Ja vec downlodujem igre josh nisam uzeo xbox 360 nadam se uskoro sad ionako nemam vremena za igranje ali skidam Alan Wake,Prototype,Singularity,NFS Shift je skinut onda SSC Tomb Raider Underworld Neke su vec zauzele svoja mesta na disku dok ove druge josh cekaju da se rezu ;DD Ex da zaboravix da kazem da se skida i split Second i Blur :tap::tap::tap:
na proslom Xbox-u koju sam prodao prva igra koju sam ubacio u konzolu je bila igra koju sam i dobio uz konzolu Sega Superstar Tennis (mada nisam je bas igrao vec sam je cisto ubacio da proverim kako sljaka konzola) a prva igra koju sam igrao neko vreme je cini mi se bila Project Gotham Racing 4.
Dok na novoj konzoli prva igra koju sam uopste ubacio u konzolu i igrao je bila Forza Motorsport 3.
Meni je pgr4 extra igra, vise sam to igrao nego forzu
Gruja me podsetio, meni nije prva igra GTA IV, nego PGR4 koji sam dobio uz konzolu.
Bukvalno sam se razvaljivao od PGR4. Grafika je bila viĆĄe nego dobra za to vreme, a i sada je. Kudos zvezdice su me sve viĆĄe motivisale da napredujem (rekord 9 u jednom driftu :D). Karijera mi je malo bila dosadna, ali najviĆĄe me je motivisalo da otkljuÄam Ferrari Enzo i Paganija Zondu. Nisam uspeo u tome zato ĆĄto je doĆĄao GTA i zaokupila me za veoma dugo vreme.
Pes 2010.
Jedina igra koje mi je ĆŸao ĆĄto je na achievment listi. Po meni, najgora fudbalska simulacija od svih PES-ova na konzoli.
To si mogao i na PC-u da igras, a ti nju prvu na xbox-u pored takvih igara. Razocarao si me
prva igra koju sam skinuo je PES 2010 pa mortal kombat vs dc universe i nfs pre shifta, koji bese zaboravio sam xD
u planu su mi neke tabacine i trke, pripremam kolekciju igara pre nego sto uzmem x kutiju, naostrio sam se vise nego ikad
Undercover ?
e tajâŠnjega sam premotao na ps2 xD ali i dan danas cepam most wanted i underground 2 na lapu, igre su neprevazidjene!
Prva igra koju sam kupio je BC2,strasna igra
To nisam rekao proĆĄli put, ali igre zbog kojih sam kupio Xbox 360 jesu Gta 4 i Saints Row. Njih sam imao prvo u vidu, ali kada sam dobio Xbox pun demoa odmaâ su mi vidici bili proĆĄireni. Resident Evil 5, Gears of War 2, The Simpsons Game, Mass Effect, Mirrorâs Edge, PGR 4 i ostali, koje sam tad smatrao tehnoloĆĄkim Äudima.
Dobio xbox prekljuce sa deset igara i prva koju sam poceo da igram je red dead redempton i utisak je ekstra, igrivost sa gamepadom je nesto sasvim novo u odnosu na tastaturu i mis i jako mi se svidja a igra pritom nije sportska jer za njih moze da se koristi gamepad na pc-u. Pozz:happy
Ja sam ito kupio konzolu zbog gta4 (ps3) i nararvno god of war3
Ali sam kasnije skontao da nema tako puno ekskluziva koje opravdavaju cenu originala, stoga sam kupio 360 i prezadovoljan sam
E i meni je God of war 3 prva igra koju sam kupio i nije mi ĆŸao,a za sve ostalo tu je rapidshare.
Pa ja kao fan serijala imam sve gow igre orginalne
Jos kada je bio samo ps2 aktuelan imao sam 1 i 22 deo orginalan
Secam se samo da sam isao u Novi Sad da bi kupio igru i to taksijem po kisi!Tako da ps3 i da ima pirateriju taj naslov bi sigurno opet uzeo original, inace ima kao neki vid piraterije ali to je glupost, samo preko usb-a.Nepriznajem ja to dok se nebudu rezali br diskovi