Pa posto sam ceo zivot imao krs od PC-a (i dan danas, nema ni 1gb ram-a u njemu) mogao sam samo da mastam da cu igrati igre koje su mogli moji drugovi da igraju, pa zaradio kintu i odlucio da uzmem Xbox ( jer za te pare ne bi mogao da uzmem komp koji ce da “tera” sve ove nove stvari), ali je Mortal Kombat 9 preovladao u odluci za xbox… Toliko sam poludeo za njom da sam sve moguce klipove tada vezane za tu igricu odgledao na Youtube-u i mastao da mogu da je igram. To je bila i prva igrica koju sam dobio uz konzolu Ostvarenje “sna”…
Ja sam skinuo gta 4 a kupio prvi original far cry 2
Gta iv
Uz konzolu dobio PES 2010, a skinuo NBA 2k11 (prvi se skinuo od 3 igroce koje su stavljene istovremeno)
Prva igra koju sam skinuo za xbox 360 je bila south africa 2010,zbog te igre sam kupio konzolu i nisam se prevario
PGR 3 dobio sam uz konzolu to mi je prva igra a onda sam kupio Gers 1.
RE5 Gold ako se racuna jer mi ga je devojka kupila, ako se ne racuna - prva koju sam ja licno kupio je FFXIII-2.
The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena je prva igra koju sam skinuo.
Iako jos uvek nemam Xbox,prva igra koju sam skinuo je bila Prince Of Persia,jer mnogo volim ovaj serijal,a zatim je usledio Gears of War,Assassin’s Creed…
Od originala sam jedino kupio Gran Turismo 1 i 2 za Playstation i to je to.
Prve dve igre koje sam kupio su bile Assassin’s Creed i Grid, a GTAIV sam prvu skinuo…
Fable 2 dosao uz konzolu a prva koju sam “Kupio” Naruto Ultimate ninja storm2
Prva ubačena u konzolu: Fable 2
Prva skinuta igra: Gears of War 2
Prva kupljena igra: Brothers in Arms: HH
Fable II. Stigla mi je nekoliko sati posto sam kupio konzolu. Odlicna igra.
Prva igra koju sam odigrao na Xbox-u je bili Rockstar presents Table Tennis. Igra je vrh, cak je i dan danas igram.