Koji ste prvu igru kupili ili skinuli za Xbox 360 evo moja igra je bila COD:MW2 . Proveo sam noci gledajuci kako izgleda i sanjajuci da je igram na svojoj kutiji . Ali ja nisam normalan ovo kucam u 4:35 nmg spavam a kutija mi u dnevnoj
Mk vs Dc :poolparty:
Gears Of War 2! U to vreme sam dobio ADSL, krenuo na Live, i počeo sa download-om igara! Potom je usledio Left4Dead, Dirt2…
UFC: Undisputed 2009, jedva sam cekao da je zaigram valjda zato sto sam imao dugu pauzu od konzola posto sam bio PC gamer, a kao sto znamo ovih vrsta igara na PC-u bas i nema.
ja sam bas u vreme kada sam kupio xbox prelazio sa jednog ISP-a na drugi, te nisam imao net.
onda sam nakon kupovine xboxa svratio do jedne prodavnice sumnjive legalnosti i kupio 5 igara, Red Dead, Blur, Skate 3, Alan Wake, Forza 3
Gears of War (zbog kojeg sam uglavnom i uzeo xbox) i Dead Rising. Igrati taj prvi Gears mi je do dan-danas jedno od najboljih iskustava uz igre…
A od xbla igara, prvu koju sam kupio je bio SF2HD, ali mi je Shadow Complex posebno drag. Lep je osecaj kupiti legalno igru.
Cak sam kupio prvi Uncharted za PS3, iako ga nemam. Ali bio je par nedelja kod mene, sto je bio dovoljan razlog.
E da, jos davnih 90tih kad sam se jos iskljucivo igrao na PCu, cekao me jedno jutro Wing Commander 3 original ispred sobe, to je bio dan za slavlje…
Eh dobri stari Wing Commander 3. Ja se mogu pohvaliti da sad vec imam lepu kolekciju originala… doduse samo za PC i uglavnom preko Steam-a mada sam nesto pazario i u Games-u. Prva igra za Xbox koju sam skinuo je Gears 2. Prva igra koju planiram da pazarim (da posedujem original) za XBox je… hmmm… nemam pojma… mozda cak i HALO Reach. Gledajuci gameplay… uzasno sam se popalio a Halo ODST i Halo 3 igram gotovo non stop.
Gears of Warc koji sam skinuo jos 2007 cim sam pribavio net (iako nisam imao konzolu))
A kutiju sam uzeo tek pre 2 meseca
Haha, slicna stvar grujo. Meni je bio NBA Street Homecourt, dva meseca pre nego sam kupio konzolu, tamo negde 2006.godine, a prvu original igru koju sam kupio je bio Soul Reaver 1 za PC
ja sam prvo kupio halo od prenexa da imam barem neku igru, a skinuo sam prvo Fable 2…
Kada sam kupio Xbox dobio sam 5 igra uz njega. I tih 5 igra su bile bas iskljucivo za mene,i moja sestra nije imala nista od toga da igra (a ja sam hteo da je navucem na Xbox) pa sam joj narezao Mirrors edge i do dan danas ME je jedna od igra koju imam a da nisam presao (moja sestra je igrala ME i presla je).
Prva igra koju sam igrao je bila Hexic HD To sam dobio uz konzolu…
A prva igra koju sam skinuo bila je,naravno, Battlefield: Bad company!
Sledeca je bila Burnout Paradise i FIFA 08…
Prvu igru koju sam skinuo za xbox 360 je bio Sonic a dosada sam samo kupio jedan original u zivotu i verujem vise nijedan a to sam uzeo Command & Conquer - Zero Hour… A posle Sonica su usledile i sve ostale igre koje su bile u to doba zanimljive: Kameo, Ace Combat, Blue Dragon, eto to su neke od igra koje su medju prvima skinute kako sam bio dobio adsl…
Ufff… ko ce sada da se seti
Imali su neki demoi u konzoli ali to se ne racuna, pa cu reci da su mi prve igre bile Gta IV i Virtua Tennis 2009. Posle Gears of War 2 i Saints Row.
Od tih demoa sam poskidao brdo igrica koje mi stoje u ormaru i skupljaju prasinu
Prva mi je bila koju sam skinuo Assassins Creed 2 i od onda kako neka izadje ja je to veče skinem(sem sportova),pola mi stoji na polici i sakuplja prašinu,a od originala sam skoro kupio Uncharted 1 i 2, mada sony još nemam ali ga uzimam za mesec dana.
Za skidanje stvarno ne mogu da se setim, u pocetku mi je Noodle uglavnom davao igre da prerezujem, posto je on vec imao solidnu kolekciju. Prvu igru sam dobio uz kupljenu konzolu 2007, FIFA 08, koja je tek izasla i - odmah je bacio u stranu, posto sam tada igrao samo PES. Ali mislim da sam Gears of War presao prvo na xboxu 360. U stvari… Nisam presao! (ah… the shame). Stigao do zadnje “kraljice” i odustao jer mi nesto nije radio dzojped. Ne bih da se hvalim ali mislim da sam rekorder na forumu po broju pirata za xbox 360. Prestao da brojim posle 150-te.
Sto se tice originala… Ne mogu bas da se pohvalim, nikad nisam bio u tom fazonu, ali u poslednje vreme nesto se u meni preokrenulo i pocinjem sve vise da razmisljam o originalima. Ako ne racunamo one gluposti koje dolaze uz graficke karte, moja prva legalna igra je Guitar Hero 3 za xbox360 koju sam dobio uz explorer gitaru… Uopste mi ne treba, ali neka stoji. Uz skoro kupljeni PS3 sam dobio i Fifu 10 (kao i GH3 - opet!) i Fifu 09 koju sam prodao. A prva legalna igra koju sam kupio od tesko stecenog novca je Uncharted za PS3 - i to TEK pre jedno dve nedelje. Nakon toga i prvi Resistance, i planiram da kupim otprilike jos 10-tak ekskluziva za PS3, vremenom. Inace, pre neki dan sam u Megastores Electronici koji ima neku rasprodaju zbog zatvaranja uzeo 6 originala za PC po nekoj smesnoj ceni. Ali sve dobro se uglavnom rasprodalo, tako da… Malo mi je zao “bacenih” para na stare PC originale koje cu jedva i igrati.
Pocinjem ozbiljno i da razmisljam o kupovini 2 xboxa, jedan za Live i jedan za pirate, tako da, ko zna, mozda nekad padne i neki original za xbox.
Fifu 2009. Igrao sam je svaki dan po barem 3h, i tako 2 meseca. A onda sam skinuo i drugu igru Halo 3
Prva igra koju sam kupio orginalan je bila Twisted Metal Black 2001 i to sam je tad platio 80 maraka(imam i dan danas original i radi na ps2 )
he he, veruj mi nisi jedini koji ima toliko i prestao da broji… meni kuci stoji u kolekciji oko 120 kom a to je ujedno i zaboravljena rezerva dok kod ortaka stoje skoro sve igre koje su izasle za xbox360… ovo kod mene su best of best dok kod njega ima svega i svacega za prodaju… tako da ako kod njega kojim slucajem se desi da nestane kolekcija uvek najveci deo igara postoji u rezervi…
:ruk:
:da: