Naruto Rise of Ninja i Naruto Broken Bond ;)), i odma sutradan Dragon Ball Burst Limit
Ja sam za Xbox prvu skinuo FIFU 10 ,zbog nje sam i kupio Xbox
Ja sam dobio 10-ak igara za xbox360 kada sam ga kupio
Prva igra koju sam igrao je Call Of Duty Modern Warfare.
Ali pored nje, dve koje sam puno zavoleo su bile Fable 2 i naravno Mass Effect.
Call of duty Modern Warfare 2
GTA IV.
Zbog te igre sam i kupio xbox i dan-danas je jos uvek igram (ne epizode, nego Nika Belica).
Moj covek
Prvu igru koju sam kupio je bila Duke Nukem. Ne znam da li postoji neka igra da je toliko dobra kao sto je bila ona. Imao sam tad cetiri godine.
Kad sam prvu kutiju dobio imao sam Fable 2 zbog koje sam kupio konzolu, Halo 3 , GTA IV i jos dve igre. Stvarno se ne secam. Onda sam za dva, tri dana odma skinuo Gears of War 2.
PS: Niko nije zbog Fable 2 kupovao Xbox 360? Ja sam prvo zbog Fable 2, onda ide Gears of War 2 i Halo 3.
ja sam moj box kupio zbog Conan-a
si siguran??? ja sam prvenstveno kupio zbog Fable II, pa zbog AC2, a onda sam otkrio i druge sjajne igre GoW2 i Forzu i ostale⦠i prva sto sam kupio je bila HALO 3, a downloadovo je bila Fable II⦠al mislim da sam to vec rekoā¦
PRva igra koju sam kupio, nemam pojma koja je
A koju sam skinuo je valjda Football Manager 2008
Sa kog sajta skidate igre.
ako ti kazemo moracemo te ubijemo!!! x.x :D:D
vecina ljudi skidaju odavde XBOX360 ISO - XBOX 360 GAMES ali treba da se registrujes, dok pojedini skidaju sa torrent sajtova tipa [url=http://www.bitsoup.org/]Bitsoup.org The Best site for your Torrent appetite na koji isto moras da se registrujesā¦
razlika u ova dva sajta je ta sto prvi pomenuti skidas sa rapidshare ili megaupload linkova dok drugi skines papiric ubacis u torrent i cekas da se zavrsi igra!!! kojigod da uzmes neces pogresiti! sretno
p. s. nezameri za salu, nece te niko ubiti tusmo da se pomazemo! :lol:
Uzeo i polovne (ali apsolutno savrseno ocuvane) killzone 2 za 14e i dead space za 8e u Norveskom Gamestopu. Ali nisu mnogo jeftiniji ovde, sem sto imaju gomilu starih originala za xbox na rasprodaji za 2.9e. Najnovije igre su standardno 50-tak e. Cene su malo realnije, nema starih igara za neke nebulozne cene. I razlika je sto se polovne igre regularno prodaju po prodavnicama umesto da juris oglase kao ovde (mada ima ih toliko da nije neki problem), a jos mozes da dokupis i dodatnu garanciju slucaju da se disk slomi (!) ili izgrebe, pre nego sto ti prodaju igru pokazu ti u kakvom je stanju disk, brisu ga krpicomā¦
Igra koju sam prvu ubacio u konzolu je bila** Burnout: Paradise**, a prva koju sam skinuo bila je Orange Box. Ja sam kupio box zbog tone naslova, ali nijedan specifiÄan. (Batman: Arkham Asylum na nekom nesvesnom nivou :D)
Prvu sam uzeo Devil May Cry 4. Neāam pojma zasto!
Ja sam uz xbox dobio Pure i lego batman , a prva koju sam kupio je midnigh club la
Koliko mi se Äini, ova tema je posveÄena prvo kupljenim originalima ili plaÄenim downloadima? Zbog toga ne bi trebalo priÄati o tome Å”ta ste prvo nelegalno kupili / skinuli
Prvi original sam joÅ” davno kupio za prvi Xbox - Panzer Dragon Orta, u Zagrebu, bilo neka mega rasprodaja u Algoritmu.
Iako sam 360 imao od 2005. prvi original sam uzeo 2007, Halo 3 i zajedno sa njim Bioshock, koji nisam tada neÅ”to hteo, ali je bio u metalnom ākao zarÄalomā case-u i veoma hajpovana igra, tako da nisam mogao odoleti .
Moja prva igra je bila Mortal Combat vs Dc ā¦jedva sam cekao da uzmem ovu igru jer volim tuce⦠:))))
pa mozda jeste to naziv teme ali ima dvosmisleno znacenje ono download, tako da ako je onaj ko je otvarao temu, morao je malo bolje da se izrazi odnosno da napise u svom prvom postu na cega je mislioā¦
Prvi orignal koji sam kupio je Gears of War 2.
Prva igra koju sam downlodovao bila je Fifa.
Prva zena koju sam voleo biā¦ups⦠:rolleyes: