Problem sa ventom na grafickoj

Ne ide preko HDMI, ide preko ploče. Analogno, nije digitalno.

Poslato sa LT30p

Skini LiLi usb creator ostalo ces da ukapiras sam, on moze cak i da skida iso :wink:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hoce BIOS nakon update-a da vrati podesavanja, pa proveri da zvucna nije disejblovana u BIOS-u.

Crkla zvučna na ploči, nosim sad ploču na reklamaciju.

Poslato sa LT30p

A pocelo je sa bezazlenim servisom ventilatora na grafickoj…

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Poceli kao automehanicari, jedno poprave, drugo zeznu :smiley:

Samo čekam da mi jave da su odbili reklamaciju zbog fizičkog oštećenja na ploči, baš imam neki takav osećaj. I onda ode još 10 soma na ploču, i sa tim se opraštam od ps4 na neodređeno vreme. Da popizdi čovek. I posle neka mi samo neko kaže da je PC bolji od konzole.

Poslato sa LT30p

Ja sam lepo rekao da nije bolji PC za igre :slight_smile: podrzavam te samo jako! Znam zasto uzimas PS4 nemas dovoljno za xbox one potrosio si na PC :stuck_out_tongue:

Ma ako moram da puknem pare i na matičnu nema ništa ni od ps4, na stand by je do daljnjeg. Nikad više PC, od sada će ići kombinacija laptop-konzola, nemam ja živaca za ovo :smiley:

Poslato sa LT30p

Polako prike i ja sam gubio zivce :slight_smile: pametni ljudi kupe MAC a ne kasapski PC koji se sklapa ko slagalalica od kineskih delova i jos nesto nije kompatibilno, guras onaj deo slagalice a on knap ali boja nije ista kao drugog dela pa odudara. Tako nesto su preformanse PC kada se sklapa :).

Ma neću Mac, košta mnogo, i ima malo igara za njega, šta da radim onda sa onih 200 i kusur igara na steamu :smiley:

Poslato sa LT30p

Steam mashina :slight_smile: kazem za Mac uz put za pouzdanost i stabilnost. Ma ne treba ti PC za igre kada imas konzolu, samo neki dobar lap kupis i ne bolu glava sema ako nije asus …

Koga zanima epilog priče; neispravna ploča, treblo bi da dobijem zamenu. E sad, problem je što firma odakle sam kupio se nešto transferovala ili šta su mi već rekli, pa sad ganjam kod koga da realizujem reklamaciju, da cimam transferovanu firmu ili uvoznika.
I da kažem ponovo, nikad više pc, nije vredno tolikog cimanja. Čim se sve ovo reši, i ako ne budem morao da dajem neke pare, uzimam odma ps4, nemam ja više živaca za ovo.

Al ti ne podnosis asusovce? Zar tolko lose iskustvo :slight_smile:

Hahaha, i ja kad sam napisao da imam problem sa grejanjem on mi kaze sigurno imas asusa :smiley:

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Najvise crknutih asusa sam cuo i video, niska klasa laptopova od svih proizvodjaca je losa i ne isplati se uzimati bas zbog ovog rizika.

Ja ih nemam niti sam ih imao ali sam primetio da imaju lose reseno grejanje tj mozes lako da zapusis da se pregreva. :slight_smile:

Moj savet je uvek uzmite laptop od minimum 80000din sigurno nece da bude ovako nesto i po mogucstvu pogledajte pouzdane marke, modele laptopova.

Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2

Kada su laptopovi u pitanju tu samo brendovi dolaze u obzir: Lenovo (pre svega), Acer, HP itd.

Sent from my LG-E988 using Tapatalk

2 meseca i 7 dana bez PC-ja. Samo da podelim muku :smiley:

Evo ovako, javili su mi se za zamenu. Mogu da mi ponude GA 970-UD3P. Kakva je u odnosu na M5A97 EVO i kakva je ploča uopšte?

Sent from my LT30p using Tapatalk

Gigabajtova je nesto brza ali Asus ima one njihove silne dzidzabidze i USB 3.0 portove, to je jedino sto sam video sad nabrzaka.