Ne ide preko HDMI, ide preko ploče. Analogno, nije digitalno.
Poslato sa LT30p
Ne ide preko HDMI, ide preko ploče. Analogno, nije digitalno.
Poslato sa LT30p
Skini LiLi usb creator ostalo ces da ukapiras sam, on moze cak i da skida iso
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoce BIOS nakon update-a da vrati podesavanja, pa proveri da zvucna nije disejblovana u BIOS-u.
Crkla zvučna na ploči, nosim sad ploču na reklamaciju.
Poslato sa LT30p
A pocelo je sa bezazlenim servisom ventilatora na grafickoj…
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Poceli kao automehanicari, jedno poprave, drugo zeznu
Samo čekam da mi jave da su odbili reklamaciju zbog fizičkog oštećenja na ploči, baš imam neki takav osećaj. I onda ode još 10 soma na ploču, i sa tim se opraštam od ps4 na neodređeno vreme. Da popizdi čovek. I posle neka mi samo neko kaže da je PC bolji od konzole.
Poslato sa LT30p
Ja sam lepo rekao da nije bolji PC za igre podrzavam te samo jako! Znam zasto uzimas PS4 nemas dovoljno za xbox one potrosio si na PC
Ma ako moram da puknem pare i na matičnu nema ništa ni od ps4, na stand by je do daljnjeg. Nikad više PC, od sada će ići kombinacija laptop-konzola, nemam ja živaca za ovo
Poslato sa LT30p
Polako prike i ja sam gubio zivce pametni ljudi kupe MAC a ne kasapski PC koji se sklapa ko slagalalica od kineskih delova i jos nesto nije kompatibilno, guras onaj deo slagalice a on knap ali boja nije ista kao drugog dela pa odudara. Tako nesto su preformanse PC kada se sklapa :).
Ma neću Mac, košta mnogo, i ima malo igara za njega, šta da radim onda sa onih 200 i kusur igara na steamu
Poslato sa LT30p
Steam mashina kazem za Mac uz put za pouzdanost i stabilnost. Ma ne treba ti PC za igre kada imas konzolu, samo neki dobar lap kupis i ne bolu glava sema ako nije asus …
Koga zanima epilog priče; neispravna ploča, treblo bi da dobijem zamenu. E sad, problem je što firma odakle sam kupio se nešto transferovala ili šta su mi već rekli, pa sad ganjam kod koga da realizujem reklamaciju, da cimam transferovanu firmu ili uvoznika.
I da kažem ponovo, nikad više pc, nije vredno tolikog cimanja. Čim se sve ovo reši, i ako ne budem morao da dajem neke pare, uzimam odma ps4, nemam ja više živaca za ovo.
Al ti ne podnosis asusovce? Zar tolko lose iskustvo
Hahaha, i ja kad sam napisao da imam problem sa grejanjem on mi kaze sigurno imas asusa
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Najvise crknutih asusa sam cuo i video, niska klasa laptopova od svih proizvodjaca je losa i ne isplati se uzimati bas zbog ovog rizika.
Ja ih nemam niti sam ih imao ali sam primetio da imaju lose reseno grejanje tj mozes lako da zapusis da se pregreva.
Moj savet je uvek uzmite laptop od minimum 80000din sigurno nece da bude ovako nesto i po mogucstvu pogledajte pouzdane marke, modele laptopova.
Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2
Kada su laptopovi u pitanju tu samo brendovi dolaze u obzir: Lenovo (pre svega), Acer, HP itd.
Sent from my LG-E988 using Tapatalk
2 meseca i 7 dana bez PC-ja. Samo da podelim muku
Evo ovako, javili su mi se za zamenu. Mogu da mi ponude GA 970-UD3P. Kakva je u odnosu na M5A97 EVO i kakva je ploča uopšte?
Sent from my LT30p using Tapatalk
Gigabajtova je nesto brza ali Asus ima one njihove silne dzidzabidze i USB 3.0 portove, to je jedino sto sam video sad nabrzaka.